Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Κτήμα Αβαντίς: Ανοιχτές Πόρτες με κοινωνική ευαισθησία...

Κτήμα Αβαντίς: Ανοιχτές Πόρτες με κοινωνική ευαισθησία...


Όπως πάντα, το Κτήμα Αβαντίς ανακοίνωσε σήμερα πρώτο το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις "Ανοικτές Πόρτες 2016", την εκδήλωση των ανοικτών Οινοποιείων σε όλη την Ελλάδα, στη οποία συμμετέχει.

Όπως πάντα επίσης, το πρόγραμμά του είναι ίσως το πλουσιώτερο από όλα τα οινοποιεία, με γευσιγνωσίες, ελεύθερη δοκιμή όλων των κρασιών του, σεμινάρια, παιγνίδια για τα παιδιά κλπ., όπως θα δείτε και στο πλήρες πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Όμως εφέτος, το Κτήμα Αβαντίς δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, συγκεντρώνοντας και τις δύο ημέρες τρόφιμα για τους άτυχους συνανθρώπους μας που έχουν χτυπηθεί σκληρά από την κρίση. Τους  συγχαίρουμε θερμά για αυτή την πρωτοβουλία τους, και μακάρι να την αντιγράψουν και άλλα οινοποιεία!

Παραθέτουμε εδώ το σχετικό μέρος από το γράμμα που μας έστειλε η Λένγκα Γρηγοριάδου-Μούντριχα:

"Σημαντική διαφορά σε σχέση με τις άλλες χρονιές έχει ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας που ήθελα -ξεκίνησε ως εσωτερική δική μου ανάγκη - φέτος να δώσω στην εκδήλωσή μας.  Θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε, άλλος περισσότερα και άλλος λιγότερα σε οικογένειες και ανθρώπους που τα έχουν χάσει όλα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.

Σε συνεργασία λοιπόν με την Τράπεζα Τροφίμων της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας και την στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καλώ όλο τον κόσμο που θα μας τιμήσει με την παρουσία του να προσφέρει ό,τι επιθυμεί. Η συγκέντρωση των τροφίμων μακράς διάρκειας θα πραγματοποιείται και τις δύο ημέρες 11π.μ-5μ.μ. "


Το πλούσιο διήμερο πρόγραμμα προσφέρει γευστική δοκιμή όλων των κρασιών Αβαντίς, ξενάγηση στην κάβα βαρελιών, περιήγηση στον αμπελώνα, μία σπάνια γευστική δοκιμή των βαρελιών του Αβαντίς Collection 2014 με τον Σίμο Γεωργόπουλο, γευστική δοκιμή εξερεύνησης 4 λευκών μονοποικιλακών κρασιών Αβαντίς με τον Γρηγόρη Μιχαήλο AIWS και μία αναλυτική προσέγγιση για την επίδραση της δρυός στο κρασί με τον Δρ. Οινολογίας Γιώργο Κοτσερίδη

Επίσης, παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους, με την μοναδική Κάρμεν Ρουγγέρη να αφηγείται στα παιδιά τον ‘Κουρέα της Σεβίλλης’ και τους ηθοποιούς της παράστασης να παρουσιάζουν σκηνές και τραγούδια από την επιτυχημένη παράσταση. Ακόμα, παιδικές δραστηριότητες, όπως το ‘Κυνήγι του Θησαυρού’ που οργανώνεται σταθερά κάθε χρόνο και ενθουσιάζει τα παιδιά. Δεν ξεχνούν επίσης  τις κυρίες, με τα Lenga Grape Spa! Προσφορά…κέφι….γιορτινή διάθεση...και φέτος!

Εμείς από το House of Wine θα είμαστε όπως κάθε χρόνο εκεί!

Και σας περιμένουμε όλους, φίλους και πελάτες μας, να διασκεδάσουμε, αλλά και με τα τρόφιμα που θα φέρουμε, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας!

Πότε: 28 & 29 Mαϊου
Πού: στο Οινοποιείο Κτήμα Αβαντίς, στον Μύτικα Ευβοίας.
Ώρες: 11μ.μ - 7μ.μ.
Πληροφορίες: 2221055350 ή 6945757091, και στο info@avantiswines.gr

 Το Πρόγραμμα

Σάββατο 28.5.2016
11:301 η Ξενάγηση στον αμπελώνα και την κάβα βαρελιών.
12:30Παιδικό Παιχνίδι 'Κρυμμένος θησαυρός στο αμπέλι'
12:30Σπάνια Γευστική δοκιμή Έπιλογή των βαρελιών
13:30Αβαντίς Collection 2014' με τον Οινοδημοσιογράφο Σίμο Γεωργόπουλο.
15:002 η Ξενάγηση στον αμπελώνα & την κάβα βαρελιών
Κυριακή 29.5.2016
11:301 η Ξενάγηση στον αμπελώνα & την κάβα βαρελιών
12:30Γευστική δοκιμή Έξερευνώντας τις ποικιλίες' με τον Γρηγόρη Μιχαήλο AIWS
12:30Η Κάρμεν Ρουγγέρη διηγείται στα παιδιά τον 'Κουρέα της Σεβιλλης' και οι ηθοποιοί της παρουσιά-ζουν σκηνές και τραγούδια από την επιτυχημένη παράσταση.
13:302η Ξενάγηση στον αμπελώνα & την κάβα βαρελιών
14:00ΑΑναλυτική προσέγγιση 'Κατακτώντας την ωριμότητα, δρυς και οίνος', Δρ. Οινολογίας Γιώργο Κοτσερίδη

Και τις δύο ημέρες:
- Γευστική δοκιμή των κρασιών Αβαντίς
- Γνωριμία με τα Lenga Grape spa
- Δροσιζόμαστε με Μελίτη Mojito
- Προνομιακές τιμές στις αγορές σας,
- Ειδικές τιμές σε εστιατόρια και ξενοδοχεία

Δείτε το πρόγραμμα σε pdf, όπως στάλθηκε από το Κτήμα Αβαντίς

Μοιραστείτε το άρθρο: