| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

"Ανοιχτές Πόρτες 2016-Απόψεις επισκεπτών": Κατερίνα Σακελλαρίου για το Κτήμα Αβαντίς

"Ανοιχτές Πόρτες 2016-Απόψεις επισκεπτών": Κατερίνα Σακελλαρίου για το Κτήμα Αβαντίς
Από την κα Κατερίνα Σακελλαρίου για το Κτήμα Αβαντίς

Πριν δύο μήνες με αφορμή την εκπαίδευση μου στο κομμάτι της κάβας στο Super Market όπου εργάζομαι εδώ και επτά χρόνια ο εκπαιδευτής μου Κος Σ.Κ. με προσκάλεσε στην έκθεση κρασιών στο Ζάππειο. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν φανταζόμουν πως από εκεί άνοιξαν οι πόρτες του κρασιού για μένα. Το ερωτεύτηκα!!!! Καθημερινά ψάχνοντας στα μέσα ενημέρωσης και με μεταμεσονύκτια ασχολία δύο και τριών ωρών κατάφερα να μάθω πράγματα που είναι υπεράνω του χρόνου που ασχολούμαι.

Στην πορεία ψάχνοντας την πορεία κάποιων σημαντικών οινοποιών (κατά την γνώμη μου) σκάλωσα στο Αβαντίς. Παίρνω τηλέφωνο τον Κο Σ.Κ. και του λέω: «Την Κυριακή 29 Μάϊου θα πάμε στο Αβαντίς.» . «Έκλεισε» μου είπε. Πραγματικά την Κυριακή στις 11 ήμασταν εκεί από τους πρώτους.

Συνάντησα ανθρώπους οι οποίοι, παρόλο τον κόπο τους, ήταν αληθινά ευτυχισμένοι που βρισκόμασταν εκεί. Δοκιμάζοντας τα κρασιά ένα προς ένα στο τέλος δεν μπορούσα να βρω αν κάποιο ήταν χειρότερο (αν και περίμενα ότι ανάμεσα στο πλήθος ετικετών ,λίγα θα ήταν τα 'δυνατά' κρασιά). Τι να πώ για την Μαλαγουζιά, τι να πω για τις Πλαγιές Γερακιών, για το Αγιος Χρόνος , για το Collection. Ο,τι και να πω είναι λίγο.

Για την σύζυγο του Κου Μούντριχα Λένγκα που είχε διοργανώσει πραγματικά μια γιορτή για όλες τις ηλικίες. Ένιωσα λες και με είχαν καλέσει φίλοι κολλητοί στο σπίτι τους παρόλο τον κόσμο που είχε. Ένιωσα ξεχωριστή. Ο καθένας μας ένιωσε ξεχωριστός. Και ορκίστηκα στον εαυτό μου πως κάθε χρόνο θα είμαι εκεί στο Αβαντίς. Δεν με ενδιαφέρει να δώ κάτι άλλο στις ανοιχτές πόρτες.

Φεύγοντας πήρα λίγο απ’ όλα , λίγο απ’ το Collection , λίγο απ’ τις Πλαγιές, λίγο από τα υπέροχα καλλυντικά της Λένγκας για να υπάρχει ο αέρας του Αβαντίς και στο σπίτι... μέχρι το επόμενο ραντεβού.

Επίσης θέλω να πω πως το Αβαντίς ίσως είναι και η αιτία ή η αφορμή που θα αλλάξω επαγγελματική πορεία...

Ευχαριστώ για την εμπειρία.

Κατερίνα ΣακελλαρίουΜοιραστείτε το άρθρο: