Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Έρχονται Κρασαρίσματα με τον Σίμο Γεωργόπουλο

Έρχονται Κρασαρίσματα με τον Σίμο Γεωργόπουλο
O Robert Parker βαθμολογεί 114 κορυφαία ελληνικά κρασιά
Την τεράστια εκτίμησή μας στον Σίμο Γεωργόπουλο τη γνωρίζετε. Έτσι λοιπόν, πιστεύουμε ότι ο χώρος των οινογευσιγνωσιών σίγουρα θα …κρασάρει με την έλευση των «Κρασαρισμάτων», των οινικών σεμιναρίων που θα παρουσιάζει κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, στο Vein Wine Bar & Bistro*, ο γνωστός οινογράφος και καθηγητής Σίμος Γεωργόπουλος.

Ποιό ντόπιο σταφύλι θεωρείται το Tempranillo της Ελλάδας; Είναι τα Γερμανικά ξηρά Riesling πεταμένα λεφτά; Πόσα φιλιά χρειάζονται ώστε το ασχημόπαπο της οξείδωσης να μεταμορφωθεί σε οινικό κύκνο; Μπορεί η Barbera να γίνει ο χαλίφης του Πιεμόντε;

Η απάντηση σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα θα δοθεί από τα «Κρασαρίσματα» που είναι σίγουρο ότι θα ιντριγκάρουν τους οινόφιλους που θα τα παρακολουθήσουν, τόσο με τα ιδιαίτερα θέματα και τα εξαιρετικά κρασιά που έχουν επιλεγεί όσο και με τον μοναδικό τρόπο που παρουσιάζονται από την πλέον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του οινικού χώρου.

Για το κατάλληλο οινικό mood βέβαια θα φροντίσει το πανέμορφο Vein Wine Bar & Bistro της Γλυφάδας που θα φιλοξενήσει 6 πολύ δυνατά Κρασαρίσματα με διάρκεια από 2 ώρες μέχρι … τελικής πτώσεως και θα περιλαμβάνουν θεωρία, γευστική δοκιμή και συζήτηση!

Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιείται την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 με τίτλο “Ελληνικές ποικιλίες: Με τι μοιάζουν τελικά;” Εκεί το Ξινόμαυρο, το Ασύρτικο, το Βιδιανό και οι άλλες σπουδαίες Ελληνικές ποικιλίες θα αναζητήσουν τα διεθνή αδελφάκια τους, όχι με την βοήθεια πολύπλοκων εξετάσεων DNA αλλά με την χρησιμοποίηση μόνον ενός καλού ποτηριού!

Κόστος σεμιναρίου 40 ευρώ/άτομο
Κρατήσεις απαραίτητες στο pws1@me.com ή στο ebi1@me.com
Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, 8:30 μ.μ.
Vein Wine Bar & Bistro, Μάρκου Μπότσαρη 3, Γλυφάδα


Μοιραστείτε το άρθρο: