Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Athens Bar Show στην Τεχνόπολη, 8 και 9 Νοεμβρίου

Athens Bar Show στην Τεχνόπολη, 8 και 9 Νοεμβρίου
O Robert Parker βαθμολογεί 114 κορυφαία ελληνικά κρασιάTo Athens Bar Show είναι η μεγαλύτερη γιορτή της εγχώριας bar σκηνής, μία μοναδική ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στους bartender και τους επαγγελματίες του χώρου των ποτών.

Η περσινή διοργάνωση ξεπέρασε τους 7.000 επισκέπτες, ενώ χρόνο με τον χρόνο η προσέλευση αυξάνεται όλο και περισσότερο υπογραμμίζοντας την τεράστια δυναμική της ελληνικής bar σκηνής, η οποία πλέον θεωρείται μία από τις πιο ανερχόμενες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Athens Bar Show θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον ιστορικό χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100), στις 8 και 9 Νοεμβρίου.

Η επιλογή του χώρου δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο εικονικά σημεία της πόλης, το οποίο επιπλέον βρίσκεται και στο κέντρο της αλλά και δίπλα στην στάση του Μετρό Κεραμεικός.

Στις 8 και 9 Νοεμβρίου, οι 7 αίθουσες και 2 αυλές της Τεχνόπολης θα διαμορφωθούν ειδικά για τις ανάγκες του event, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους πιο καταξιωμένους Έλληνες bartender, να εμπνευστείτε από τους διασημότερους cocktail guru της παγκόσμιας bar σκηνής αλλά και να ενημερωθείτε για όλες τις τάσεις και τα νέα της αγοράς.

Θα δοκιμάστε περισσότερα από 300 προϊόντα, θα βρείτε λύσεις για το δικό σας μπαρ, θα παρακολουθήστε σεμινάρια και ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες και θα πάρετε ιδέες για ό,τι συμβαίνει τώρα στα καλύτερα μπαρ του κόσμου.

Στις 8 και 9 Νοεμβρίου, η καρδιά της ελληνικής bar σκηνής χτυπά στο Athens Bar Show!

Χρησιμοποιήστε το Μετρό ή κάποιο από τα πολλά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που εξυπηρετούν την περιοχή για την διευκόλυνσή σας.

Ώρες λειτουργίας: 12:00 - 20:00

Κόστος εισιτηρίου: 20 ευρώ για online αγορά & 30 ευρώ στην πόρτα

Μοιραστείτε το άρθρο: