Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Το House of Wine στην κορυφή της κατηγορίας Τρόφιμα/Ποτά στην Ελλάδα!

Το House of Wine στην κορυφή της κατηγορίας Τρόφιμα/Ποτά στην Ελλάδα!Δημιουργείστε τη γιορτινή σας κάβα
Πριν λίγες ημέρες, η Alexa.com, θυγατρική της Amazon που μετρά την επισκεψιμότητα των διαφόρων ιστοτόπων (sites) σε όλο τον κόσμο, δημοσίευσε την κατάταξη των Ελληνικών ιστοτόπων εταιρειών Τροφόμων και Ποτών (Διεθνής κατηγορία Food & Beverage -F&B) για όλες τις χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Και δεν κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας, αφού το House of Wine βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, δεύτερο μετά το ΑΒ -Βασιλόπουλος!

Είναι η αναγνώριση μιας τεράστιας επιτυχίας για εμάς, αφού έχουμε ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα ιστοτόπους οικονομικών κολοσσών, όπως όλων των ελληνικών supermarkets πλην ΑΒ, και των χιλιάδων άλλων επιχειρήσεων που εντάσσονται στην κατηγορία F&B.

Ο Πίνακας των 3 πρώτων ακολουθεί:Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, όσον αφορά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, το House of Wine είναι μακράν το καλύτερο:

Στην παραμονή των επισκεπτών στο Site (Daily Time on Site: Estimated daily time on site (mm:ss) per visitor to the site. Updated daily based on the trailing 3 months.) έχει μέσο χρόνο παραμονής επισκεπτών 13:13 λεπτά όταν το αμέσως επόμενο (ΑΒ) έχει 3 φορές λιγότερο (4:13) λεπτά

Στον αριθμό σελίδων που βλέπει ο κάθε επισκέπτης (Daily Pageviews per Visitor: Estimated daily unique pageviews per visitor on the site. Updated daily based on the trailing 3 months.) ο κάθε επισκέπτης του House of Wine βλέπει 10 σελίδες κατά μέσο όρο, με το επόμενο στις 4,80 (eDrinks).

Είναι πλέον προφανές ότι για τις επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών και ειδικά για αυτές των Κρασιών, Ποτών, Μπύρας κλπ. το House of Wine αποτελεί το καλύτερο μέσο προβολής στην Ελλάδα!

Μοιραστείτε το άρθρο: