Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

LIFO: Το House of Wine έχει αλλάξει τα δεδομένα στην πώληση!

LIFO: Το House of Wine έχει αλλάξει τα δεδομένα στην πώληση!Δημιουργείστε τη γιορτινή σας κάβα Το LIFO, το πολύ γνωστό free press περιοδικό, έκανε αυτή την εβδομάδα μια έρευνα για τις κάβες από τις οποίες οι Αθηναίοι προμηθεύονται τα κρασιά τους.

Το άρθρο έχει τίτλο «Τι κρασί πίνουν οι Αθηναίοι και -κυρίως- από πού; 8 κάβες για απαιτητικούς» και επιλέγει αυτές τις 8 κάβες ανάμεσα στις εκατοντάδες της Αθήνας.

Ανάμεσά τους και το House of Wine, για το οποίο το LIFO μιλά με ενθουσιασμό τόσο για το eshop όσο και για το νέο κατάστημα του House of Wine.

Σας παρουσιάζουμε εδώ αυτούσιο το κείμενο του LIFO σχετικά με το House of Wine, αφού πρώτα ευχαριστήσουμε θερμά τόσο το περιοδικό, τον συντάκτη του άρθρου Δημήτρη Κουμάνη όσο και τους συντάκτες και συνεργάτες του που επιμελήθηκαν το άρθρο, για τα καλά τους λόγια.Τι κρασί πίνουν οι Αθηναίοι και -κυρίως- από πού; 8 κάβες για απαιτητικούς Μερικές πραγματικά ενημερωμένες wine & spirits στην Αθήνα που πασχίζουν για τη μαγεία της σύνθεσης και τη μέθεξη μέσα από ποικιλίες, μπουκάλια και οινικές επιλογές που αξίζουν ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ 24.3.2017House of WineΟι περισσότερες κάβες προσπαθούν να έχουν πολυάριθμους κωδικούς, γεμάτα ράφια και κάποιες από αυτές επενδύουν σε e-shop. Λίγο πριν από το τέλος του '16 άνοιξε στο Χαλάνδρι ένας πρωτότυπος χώρος λιανικής πώλησης οίνου, ποτών και αξεσουάρ, χωρίς προϊόντα στις προθήκες του, μόνο με έναν «πύργο» με premium προτάσεις κι ένα μεγάλο μπαρ. Θα αναρωτηθείτε πώς γίνεται η πώληση. Tο γνωστό διαδικτυακό κατάστημα «House of Wine» θέλησε να γνωρίσει ο κόσμος τους ανθρώπους του, χωρίς να χαθεί η φυσιογνωμία του e-shop. Σε ένα προσεγμένο και καλαίσθητο περιβάλλον 300 τ.μ. κυριαρχούν 2 μεγάλες οθόνες, από τις οποίες ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 750 ελληνικές και 400 εισαγόμενες ετικέτες κρασιού που βρίσκονται αποθηκευμένες σε σωστές συνθήκες στο υπόγειο. Η κατηγοριοποίηση και οι πληροφορίες για κάθε ετικέτα είναι εξαιρετικές. Το concept αυτού του καταστήματος, εκτός από παγκόσμια πρωτοτυπία, αποτελεί κι ένα μεγάλο επιχειρηματικό στοίχημα σε χαλεπούς καιρούς. Αν προσθέσετε, δε, ότι μέσω του e-shop μπορούν σε 4-5 ημέρες να σταλούν παντού στον κόσμο τα κρασιά που επιθυμείτε, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το House of Wine έχει αλλάξει τα δεδομένα στην πώληση. Με τη νέα χρονιά ξεκίνησαν προϊοντικές παρουσιάσεις και άλλες εκδηλώσεις, με επίκεντρο πάντα το κρασί. Εθνικής Αντιστάσεως 40, Χαλάνδρι, e-shop: www.houseofwine.gr Tο γνωστό διαδικτυακό κατάστημα «House of Wine» θέλησε να γνωρίσει ο κόσμος τους ανθρώπους του, χωρίς να χαθεί η φυσιογνωμία του e-shop.

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO Πηγή: www.lifo.gr 

Μοιραστείτε το άρθρο: