| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Το BeerPoint παρουσιάζει τη νέα μπύρα Νήσο από την Τήνο

Το BeerPoint παρουσιάζει τη νέα μπύρα Νήσο από την Τήνο Από τον Ν. Ραδίση

Θα ξεκινήσω με τις κλισέ εκφράσεις του τύπου: «Καλή Χρονιά! Χρόνια Πολλά!» Θα σας ευχηθώ «Καλό μήνα!» και θα μπω κατευθείαν στο ψητό..

Νέα μπύρα ακούμε εδώ και μήνες, ότι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Νέα μπύρα, απ’ τα νησιά του Αιγαίου, απ’ την Κυκλαδίτικη Τήνο. Η Μάγια Τσόκλη (η γνωστή απ’ τα ταξίδια στην ΕΡΤ μέσω της εκπομπής «Ταξιδεύοντας»), ο Αλέξανδρος Κουρής , ο Κωστής και η Ελίνα Δάλλα, ετοιμάζουν μια νέα ξανθιά απ’ ότι ακούγεται μπύρα, τύπου Pilsner, στον χώρο της παλιάς ταβέρνας Ροδιά, που διαμόρφωσαν σε βιοτεχνικό κτίριο για να εγκατασταθεί η «Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο». Η μπύρα Νήσος (Nissos) γεννιέται στη Βαγιά της Τήνου, κατοικεί στις Κυκλάδες και φιλοδοξεί σύντομα και στις καρδιές μας.

Ευχόμαστε καλή τύχη στους φιλόδοξους ιδρυτές και συνιδιοκτήτες της νέας ζυθοποιίας οι οποίοι δηλώνουν: «Αγαπάμε το Αρχιπέλαγος και πιστεύουμε ότι μόνο η Παραγωγή μπορεί να συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της χώρας και των νησιών μας. Έτσι, συγκεντρώσαμε τις δυνάμεις μας σ’ έναν Τόπο και σ’ ένα Προϊόν που μας εμπνέουν: Την Τήνο και τη Μπύρα!»

Το παρελθόν μας έχει αποδείξει ότι τα νησιά μας συγκεντρώνουν ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για την μπύρα. Η «Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο», έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, καθώς δεν έχει διανεμηθεί ούτε μια φιάλη στην αγορά, καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει η παραγωγή, κυρίως λόγω της συνεχούς και πλούσιας δραστηριότητάς της στο διαδίκτυο. Με πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό μας ενημερώνει για την πορεία των έργων, των δοκιμών και γενικά των δραστηριοτήτων της, ενώ δημοσιεύει και χαριτωμένες φωτογραφίες όπως εκείνη με το σκυλάκι και την μπύρα του.

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού επισκέφτηκαν την ζυθοποιία όπου και ξεναγήθηκαν. Επίσης επαγγελματίες της Τήνου, δοκίμασαν τις πρώτες μπύρες που παρήγαγε η ζυθοποιία και τις έκρινε με αγνές προθέσεις αλλά επαγγελματική αυστηρότητα. Τι θα λέγατε όταν άνοιγε ο καιρός να κάναμε ένα ομαδικό ταξιδάκι στην Τήνο;

Ως τότε, αναμένουμε την κυκλοφορία της…

Καλό μήνα! Καλή Χρονιά! Υγεία, αγάπη, χαρά και επιτυχίες!Νικολά Ραδίσης
Νικολά Ραδίσης

Μοιραστείτε το άρθρο: