| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Blue Island: Destination: Fun!

Blue Island: Destination: Fun!Από τον Ν. Ραδίση

Το καλοκαίρι όπως φαίνεται έχει έρθει. Ο Ιούνιος δεν θυμίζει σε τίποτα τις πρώτες ημέρες του. Η ζέστη μας οδηγεί σε αποδράσεις στην παραλία. Όσοι έχουμε την δυνατότητα δραπετεύουμε και εκτός μεγάλων πόλεων. Γεμίζουμε ασφυκτικά τις παραλίες και ορμάμε στην δροσερή ελληνική θάλασσα.

Ορμάμε και βουτάμε στην θάλασσα, πίνουμε την κρύα μας μπύρα και γιατί όχι καθόμαστε αρκετές φορές ως αργά τη νύχτα. Σαν τα μικρά παιδιά που αρνούνται να επιστρέψουν σπίτι, απ’ το παιχνίδι. Κάπως έτσι είναι και η κατάσταση που μας παρουσιάζει το τηλεοπτικό σποτάκι της Blue Island.

Χαρά, κέφι και ελευθερία, όλα δίπλα σε μια παραλία με το χέρι να χει πάντα μια μπύρα κρύα. Με λεμόνι ή χωρίς η καλοκαιρινή μπύρα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, είναι εδώ και ένα χρόνο η συντροφιά μας. Η μπύρα που έχει αποτυπωθεί εδώ και ένα χρόνο, σε έλληνες και ξένους, ως η ελληνικότατη πρόταση του καλοκαιριού.

Όπου βρεθείτε και μπορείτε, δοκιμάστε την! Ειδάλλως, μπορείτε να την βρείτε εδώ και μερικές μέρες και στο House of Wine. Σε διάφανη φιάλη, με ένα ελληνικότατο λογότυπο, αφού φέρει τα χρώματα του δικού μας καλοκαιριού, γαλάζιο, μπλε και κίτρινο, σε 3 κύκλους η οποίοι σχηματίζουν το καλοκαιρινό ήλιο. Τον ήλιο που συναντάμε σε κάθε παραλία μας!

Η ξανθιά μπύρα με 4,5% αλκοόλ, γευστικά δεν θυμίζει πολύ τις κλασσικές Corona, Carib και Sol. Έχει μια πιο μπυρένια γεύση. Σαφώς με περισσότερο ανθρακικό και αφρό είναι ελαφριά στην γεύση για έναν δυνατό μπυρά.

Πρόσφατα η Blue Island απέσπασε την πρώτη της διάκριση. Κέρδισε τον τίτλο “Runner Up - New Product Innovation of the Year” στον “Canadean's International Beer Strategy Congress” ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Πράγα, στις 14 & 15 Μαΐου. Αναζητήστε την στο facebook και ακολουθείστε την σε κάθε παραλία ή εκδήλωση. Τα δώρα είναι συχνά και οι νικητές πολλοί. Η Blue Island μας προσφέρει ένα χαρούμενο προορισμό. Destination: Fun!*Για όποιες και όποιους αναρωτιούνται ποια είναι η μουσική του σποτ: “Carry On” με τους Johnny Gerontakis vs Sonique.

Νικολά Ραδίσης

Μοιραστείτε το άρθρο: