Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Ένας Διαγωνισμός Φωτογραφίας για μπύρα

Ένας Διαγωνισμός Φωτογραφίας για μπύραΑπό τον Ν. Ραδίση

Όλοι μας σήμερα έχουμε λίγο ως πολύ κάποια σχέση με τα κοινωνικά δίκτυα. Οι περισσότεροι έχουμε facebook, άλλοι έχουν και twitter, linkedin, foursquare. Το πιο διασκεδαστικό όμως, που μπορεί να χειριστεί ο οποιοσδήποτε είναι το instagram. Στην εφαρμογή αυτή ανεβάζουμε στο δίκτυο φωτογραφίες που έχουμε, αφού τις επεξεργαστούμε με τα φίλτρα-έτοιμες επιλογές επεξεργασίας που μας παρέχει. Στο instagram μπορούμε να ανεβάσουμε ο,τι θέλουμε με ελάχιστους περιορισμούς απ τον προγραμματιστή.

Εγώ για παράδειγμα ανεβάζω στον λογαριασμό μου, εκτός από στιγμές με φίλους, τοπία και φυσικά οτιδήποτε έχει σχέση με μπύρες. Κουτάκια, φιάλες, ποτήρια, συνδυασμός αυτών και πολλά άλλα. Βέβαια δεν είμαι ο μοναδικός, υπάρχουν άλλοι πουν κάνουν ακριβώς το ίδιο με μπύρες αλλά και με τα αγαπημένα τους είδη. Βλέπετε μ’ αρέσει η φωτογραφική συλλογή με μπύρες.

Αυτήν ακριβώς την «καλλιτεχνική» πλευρά του καθενός μας, ήρθε να υποστηρίξει η Αθηαναϊκή Ζυθοποία και το LoveBeer (http://www.lovebeer.gr/), μέσω του διαγωνισμού της InstaContest #LoveBeerGR. Η διαδικασία είναι απλή. Φωτογραφίζετε μπύρες απ’ την γκάμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας (Amstel, Heineken, Fischer, McFarland, Erdinger, Murphy’s) μόνες τους, με φαγητό, στην παραλία, στο μπαλκόνι, όπου εσείς νομίζετε. Όπως σας αρέσει. Την επεξεργάζεστε ή την ανεβάζετε απλά, δίχως επεξεργασία. Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, δεν αρκεί όμως αυτό, χρειάζεται στα σχόλια να βάλετε σαν hastag το #Lovebeergr! Βάλτε και όσα άλλα hastags θέλετε, αλλά μην ξεχάσετε αυτό.

Τι είναι τα hastags για όσους δεν ξέρουν. Το hastag ξεκίνησε απ’ το IRC. Για όσους δεν γνωρίζουν το IRC, σίγουρα κάπου το είδαν πρώτη φορά στο twitter και σήμερα έχει φτάσει να χρησιμοποιείται ακόμα και στο facebook. Είναι μια λέξη ή αρχικά γράμματα λέξεων ή ακόμα και μικρές προτάσεις χωρίς κενά ή με κάτω παύλα (_) αντί για κενά. Το hastag είτε λέξη είτε πρόταση, χρησιμοποιείται με το σύμβολο της δίεσης (#) μπροστά.

Έτσι λοιπόν μην ξεχάσετε να γράψετε #Lovebeergr. Βάλτε όμως και #beer.. Αν πατήσετε λοιπόν στο hastag #Lovebeergr θα μπορείτε να δείτε, στο instagram τι ανεβάζουν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες κι ας μην είστε φίλοι. Γιατί να το κάνετε αυτό; Μα για να πάρετε μια ιδέα τι φωτογραφίες πρόκειται να διεκδικήσουν μια θέση ανάμεσα στις 30 καλύτερες που θα εκτεθούν στο BIOS! Πλούσια δώρα περιμένουν τους νικητές..

Προσοχή! Φωτογραφίες με ανάρμοστο περιεχόμενο και φωτογραφίες που προβάλλονται καταστάσεις μέθης ή εικόνες που προτρέπουν σε καταχρήσεις ή άνομες συμπεριφορές θα αποκλείονται από το διαγωνισμό.

Πρόσφατα ανέβασα κάποιες φωτογραφίες με ΑΛΦΑ, Fischer και Amstel. Ελάτε να ανεβάσουμε κι άλλες πολλές. Δεν γίνεται να μην βγάζουμε φωτογραφίες το καλοκαίρι, ειδικά με παρέα μας τη μπύρα.. Περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες από εδώ (http://www.lovebeer.gr/terms.php)Νικολά Ραδίσης

Μοιραστείτε το άρθρο: