Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Δείπνο: Τα κρασιά του Νεου Κόσμου

Μιά πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση-δείπνο διοργανώθηκε γιά τους φίλους και απόφοιτους του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού του Θ. Λέλεκα, με την υποστήριξη του House of Wine, που προσέφερε όλα τα κρασιά.

Το δείπνο, με θέμα τα κρασιά του Νέου Κόσμου έλαβε χώρα στο γνωστό Bizart, στο Μαρούσι (Κηφισίας 70 ), στο κελάρι του οποίου φιλοξενείται και το σεμινάριο, με έναν πλούσιο μπουφέ που συγκέντρωσε τα θετικότερα σχόλια. Τα κρασιά που είχαν επιλεγεί για το δείπνο ήταν όλα του νέου κόσμου, και συγκεκριμένα από την Αυστραλία, τη Χιλή και τη Νότια Αφρική, και συνδυάστηκαν με την ποικιλία των πιάτων τέλεια.

Ηταν μιά ζεστή, φιλική και χαρούμενη βραδυά, στην οποία συμμετείχαν περίπου 100 άτομα, με κέφι και με πολή ...όρεξη.

Το House of Wine προκειται να υποστηρίξει, αλλά και να διοργανώσει τέτοιες βραδυές γευσιγνωσία και οινογνωσίας, γι' αυτό παρακολουθείτε συχνά


Τα κρασιά του δείπνου, επιλογής του Θ. Λέλεκα, ήσαν:
Το Goat Father 2006, ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό ερυθρό κρασί, με πεντακάθαρη μύτη κόκκινων φρούτων, όμορφο σώμα και σφιχτές τανίνες, το Shaw & Smith Shiraz 2006 , μιά εκλεκτή ετικέτα Shiraz από ένα εξαιρετικό Αυστραλιανό οινοποιείο, πολύπλοκο, πικάντικο και γεμάτο, ένα ερυθρό που συναρπάζει συνοδεύοντας πλούσια και αντίστοιχα πικάντικα πιάτα, το Cherub Rose 2008 , ένα όμορφο Χιλιανό ροζέ από Syrah που σε κερδίζει από την πρώτη γουλιά, και τέλος το Muscatheer FR 2004 , ένα από τα πιο εντυπωσιακά εισαγόμενα γλυκά κρασιά, με περίπλοκα αρώματα φρούτων, λουλουδιών και βοτάνων.

Μοιραστείτε το άρθρο: