Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Μια συνέντευξη του Τάσου Πικούνη στα "Κορίτσια του Κρασιού"

Μια συνέντευξη του Τάσου Πικούνη στα "Κορίτσια του Κρασιού"
Από τον Τ. Πικούνη

Οι Wine Lovers είναι πια γνωστές στους "περί τον οίνο" αλλά και στους φίλους του Οίνου. Εμείς λέμε "Τα Κορίτσια του Κρασιού", γιατί την θαυμάσια αυτή εκπομπή για το κρασί, κάθε Πέμπτη 6:00-8:00 μμ την κάνουν δύο κυρίες: η Popi Wallick και η Ελένη Μπλούχου.
Θα σας πω απερίφραστα ότι είναι η πιο ευχάριστη και ζωντανή εκπομπή για το κρασί που έχει γίνει μέχρι σήμερα, και μπράβο στον ιντερνετικό σταθμό OnAir24 που την φιλοξενεί. Ανεπιτήδευτη, ευχάριστη, ζωντανή, με θαυμάσια μουσική και με εξαιρετικά μεγάλη ακροαματικότητα, είναι μια πραγματική όαση στη σημερινή θλίψη που κυριαρχεί στο ελληνικό ραδιόφωνο!
Σε αυτή την εκπομπή είχα την τιμή να με προσκαλέσουν στις 7 Φεβρουαρίου τα κορίτσια του κρασιού και να συζητήσουμε για 2 ολόκληρες ώρες (!) -με μουσικά διαλείμματα βέβαια!- για την κοινή μας αγάπη, το κρασί, και για όλα τα γύρω από αυτό, εν είδη "κοινωνικού σχολιασμού" όπως πολύ κομψά αποκαλείται σήμερα το παλιό, καλό και διαχρονικό κουτσομπολιό.

Αν έχετε το κουράγιο -2 ώρες είναι αυτές- ακούστε τη συνέντευξη σε κάποιο ελεύθερο χρόνο σας. Έχει εξαιρετική μουσική (ιταλική), και αυτά που είπαμε είχαν πιστεύω ενδιαφέρον. Θα περάσετε καλά με την εξαιρετική ιταλική μουσική και τη δική μας συζήτηση γύρω από το κρασί. Εμείς πάντως περάσαμε πολύ ωραία, και ασφαλώς βοήθησε και μια φιάλη Αβαντίς Σαντορίνη, το νέο θαυμάσιο κρασί του Απόστολου Μούντριχα που είχα φέρει μαζί μου, και που ήταν και το δώρο για τους ακροατές (2 φιάλες για 4 τυχερούς)!

  Πατείστε το βέλος για να ακούσετε τη συνέντευξηΤάσος Πικούνης

Μοιραστείτε το άρθρο: