Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Εντυπώσεις από την εκδήλωση Wine&Cheese pairing-

Wine&Cheese pairing

Με εξαιρετική επιτυχία έγινε την Κυριακή 21 φεβρουαρίου 2010, στο εστιατόριο Milos του Hilton Αθηνών η πρώτη εκδήλωση του House of Wine Club για το 2010: Wine&Cheese Pairing, το ταίριασμα κρασιών και τυριών.

Περισσότεροι από 120 φίλοι του House of Wine, μέλη του HOW Club, και επι πλέον αυτών δημοσιογράφοι, συνεργάτες του House of Wine κατέβαλλαν ...φιλότιμες προσπάθειες να ανταποκριθούν στην τόσο ευχάριστη και πρωτότυπη πρόκληση γευσιγνωσίας: Να "ταιριάξουν" τις 20 επιλεγμένες ετικέτες κρασιών του House of Wine με τα 13 εξαιρετικά τυριά του Milos. Οι 260 (!) απαιτούμενοι συνδυασμοί υπήρξαν πρόκληση για τους οινόφιλους, και πραγματικά, μέσα στις 5 περίπου ώρες που κράτησε η εκδήλωση, όλοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο ...εαυτό τους, δοκιμάζοντας, συγκρίνοντας, σημειώνοντας τους καλύτερους κατά την γνώμη τους συνδυασμούς στο πρωτότυπο "σταυρόλεξο" κρασιών και τυριών που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του HOW Club, μαζί με πλούσιο υλικό πληροφόρησης: Κάθε τυρί και κάθε κρασί είχε την πλήρη περιγραφή του στο αντίστοιχο έντυπο, αλλά και οι προτάσεις συνδυασμών κρασιών και τυριών που επιμελήθηκε ο Διευθυντής του HOW Club Θόδωρος Λέλεκας διευκόλυναν τους συμμετέχοντες, δίνοντάς τους την ...αφετηρία για τους συνδυασμούς τους.

Εμείς, από το House of Wine ευχαριστούμε θερμά τους φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τους ευχαριστούμε διπλά γιa τα τόσο καλά λόγια που ακούσαμε σχετικά με την επιτυχία της εκδήλωσης, και ασφαλώς υποσχόμαστε σε όλους ότι θα ανταποκριθούμε στον ενθουσιασμό τους για την διοργάνωση της ...επόμενης εκδήλωσης με τον ίδιο και μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Ευχαριστούμε επίσης τον Διευθυντή του Milos κ. Ριχάρδο Λέλα για την άψογη οργάνωση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το προσωπικό του Milos που με τόση προθυμία και κέφι εξυπηράτησε με τον καλύτερο τρόπο τους φίλους του House of Wine.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση στην συνέχεια.

Διαβάστε επίσης και το άρθρο του Θόδωρου Λέλεκα στο ΟΙΝΟλόγιο.

Για όσους επιθυμούν να ...επαναλάβουν το σύνολο ή μέρος της γευσιγνωσίας στο σπίτι με τους φίλους τους, θα βρούν στην λίστα κρασιών που ακολουθεί όλα τα κρασιά της εκδήλωσης συγκεντρωμένα, ώστε απλά να συμπληρώσουν τον αριθμό φιαλών που επιθυμούν.
Αλλά και για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν, η ...ευκαιρία δεν χάνεται: η λίστα των κρασιών της εκδήλωσης μπορεί να τους δώσει την ευκαιρία να απολαύσουν και αυτοί -με τα αντίστοιχα τυριά σαν συνοδευτικά- τα εκλεκτά κρασιά.

Ολοι όσοι έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, μπορούν να προμηθευτούν με έκπτωση τα κρασιά της λίστας για το επόμενο 10ημερο, αρκεί να ελέγξουν στο ευχαριστήριο email που θα λάβουν (ή έλαβαν), τον κωδικό έκπτωσης.

Αρθρο Θ.Λέλεκα στο Οινολόγιο Λίστα κρασιών εκδήλωσης


Φωτογραφίες από την εκδήλωση
 

Μοιραστείτε το άρθρο: