| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

"Δίπλα στην Τέχνη": Συναυλία «Εν ανθρώποις ευδοκία» με Edenia λευκό

Το θαυμάσιο λευκό αφρώδες Edenia του κτήματος Θεόπετρα που μόλις κυκλοφόρησε, χορηγία του House of Wine και του κτήματος Θεόπετρα στα πλαίσια της δράσης "Δίπλα στην Τέχνη", θα συνοδεύσει τη γιορτινή συναυλία με την οποία το Επιγραφικό & Νομισματικό Μουσείο και το προσωπικό του, εορτάζουν τα Χριστούγεννα και αποχαιρετούν το 2016 με μουσική, δώρα και κεράσματα στο Ιλίου Μέλαθρον, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 μεταξύ των ωρών 18.30 – 20.30 με εξαιρετικό πρόγραμμα!...

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Τρύγος στην Τέχνη

Στο House of Wine έχουμε αφιερώσει σημαντικές προσπάθειες αλλά και χρήματα κάνοντας sponsoring σε καλλιτεχνικά γεγονότα - εκθέσεις, παρουσιάσεις καλλιτεχνικών δρώμενων, παραστάσεις κλπ. μέσα από την -για πολλά χρόνια- δράση μας "Δίπλα στην Τέχνη", προσπαθώντας μέσα από αυτή να αναδείξουμε τη σχέση της τέχνης με το κρασί. Θα θέλαμε λοιπόν σήμερα να δείξουμε την άμεση σχέση της τέχνης με το κρασί, με έργα ζωγραφικής που έχουν σαν θέμα τους τον τρύγο.

Διαβάστε Περισσότερα

Έκθεση της συλλογής των κιτς αντικειμένων του Γιάννη Μπουτάρη

Όσοι έχουν επισκεφθεί το οινοποιείο στο Γιαννακοχώρι γνωρίζουν την συλλογή των κιτς αντικειμένων του Γιάννη Μπουτάρη.Τι συμβαίνει όμως όταν αυτά τα κιτς αντικείμενα εισέρχονται σε έναν χώρο τέχνης; Η έκθεση στην γκαλερί a.antonopoulou.art φέρνει στο προσκήνιο το συλλεκτικό πάθος του Γιάννη Μπουτάρη και επιβεβαιώνει –ιδίως για όσους δεν γνώριζαν την ύπαρξη της συλλογής του– τη φήμη του ως αντισυμβατικού ανθρώπου, που δεν διστάζει να παίρνει το ρίσκο και να δοκιμάζει νέες εμπειρίες

Διαβάστε Περισσότερα

House of Wine και κτήμα Αβαντίς χορηγοί της συναυλίας για το "Σπίτι του Παιδιού"

Μια μεγάλη συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα ενάντια στην σύγχρονη μάστιγα του σχολικού εκφοβισμού, διοργανώνεται την Δευτέρα 11 Μαΐου, ώρα 20.30, στο Pantheon Theater. Το House of Wine και το κτήμα Αβαντίς είναι χορηγοί της Δεξίωσης που θα ακολουθήσει, όπου οι προσκεκλημένοι θα απολαύσουν τις «Πλαγιές γερακιών-Λευκός» του κτήματος, ένα θαυμάσιο κρασί σε αποκλειστική διάθεση απο το House of Wine. Μερικοί από τους σημαντικότερους συνθέτες και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής της Ελλάδας, ενώνουν τις φωνές, τις ψυχές και την αγάπη τους για τα παιδιά...

Διαβάστε Περισσότερα

Δίπλα στη Τέχνη: Το House of Wine με τo Gentilini aspro χορηγός της "ΠΑΝ.δη.ΜΙΑ" του Δ.Πιατά

Η φετινή αποκάλυψη στα λευκά κρασιά, τοGentilini aspro 2014, χορηγία του House of Wine στα πλαίσια της δράσης "Δίπλα στην Τέχνη", θα συνοδεύσει την πολυβραβευμένη μαύρη κωμωδία του Δημήτρη Πιατά «ΠΑΝ.δή.ΜΙΑ» κατά την επίσημη προβολή της.  5 διπλές προσκλήσεις θα κληρωθούν σε όσους παραγγείλουν Gentilini aspro από τοHouse of Wine την εβδομάδα μετά την επίσημη προβολή !

Διαβάστε Περισσότερα

O "Αλύγιστος" της Angelina Jolie σε πρώτη στο Μαραθώνα με Χορηγό το House of Wine με κρασιά Αβαντίς

Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων
 Όλα τα ΜΜΕ και Internet Sites ασχολούνται με το αν θα έρθει η Angelina Jolie στην Ελλάδα με την ευκαιρία της πρώτης προβολής της ταινίας της Unbroken (Αλύγιστος) στην Ελλάδα, αν η πρεμιέρα θα γίνει στο Μαραθώνα, μετά από συνεννόηση του Δημάρχου του Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη με την εταιρεία παραγωγής της ταινίας, της Universal.

Διαβάστε Περισσότερα

Δίπλα στην Τέχνη: Με τον Περίβλεπτο Θεοδωρακάκου χορηγός στη Πρεμιέρα του Γυάλινου

Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων
 Από τον Οκτώβριο 2014 οι «Ακροβάτες της τύχης» της Κέλλυς Σταμουλάκη έχουν κάνει πολλές χιλιάδες παιδιά και ενήλικες να ξεκαρδιστούν, να ταξιδέψουν και να συγκινηθούν! Η θεατρική παράσταση στην παιδική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου που έχει λάβει άριστες κριτικές, θα υποδεχτεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 3 το μεσημέρι αγαπημένους φίλους και επίσημους καλεσμένους.

Διαβάστε Περισσότερα

House of Wine και Κτήμα Γκλίναβος δίπλα στην Ελληνική Δράση για την Αφρική

Γράφει η Αλίκη Δανάλη


Η Ελληνική Δράση Αφρικής είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση με βασικό μέντορα και υποστηρικτή την κα Μέρω Κεσεσίογλου, Πρόξενο της Ακτής του Ελεφαντοστού που δραστηριοποιείται στην Αφρική πάνω από 25 χρόνια.

Προσέξτε, όχι μια ακόμα μη κυβερνητική οργάνωση, γιατί το έργο της δεν είναι στα χαρτιά, αλλά απτό και πραγματικό! Στο σύνολό του εντυπωσιακό, με ίδρυση αλλά και χρηματοδότηση της λειτουργίας σχολείων, νοσοκομείων, και τελευταία ορφανοτροφείου για 450 παιδιά!

Εμείς εντυπωσιαστήκαμε και ευαισθητοποιηθήκαμε, το ίδιο και το Κτήμα Γκλίναβος, και θα ενισχύσουμε την εκδήλωση της 13ης Νοεμβρίου στο Σαρόγλειο με τα κρασιά του Κτήματος Γκλίναβου.

Περιμένουμε και από τους φίλους μας να κάνουν το ίδιο, και να παρευρεθούν στη θαυμάσια εκδήλωση, ενισχύοντας με το εισητήριό τους τους σκοπούς της Οργάνωσης!

House of Wine

Διαβάστε Περισσότερα

Δίπλα στη Τέχνη: Το House of Wine με τα κρασιά της Γαίας χορηγός Μουσικής Βραδιάς

Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων
 
Ο Μίμης Πλέσσας είναι ένα όνομα, μία ιστορία και μία τεράστια παρακαταθήκη στον πολιτισμό και στην μουσική παιδεία της χώρας μας. Είναι αυτός που με τις συνθέσεις και τα τραγούδια του γαλούχησε πολλές γενεές και μέχρι σήμερα συνεχίζει να μεταλαμπαδεύει τις μουσικές του γνώσεις, να ανακαλύπτει και να καθιερώνει καλλιτέχνες και αγγίζοντας τα πλήκτρα του πιάνου με τον δικό του μοναδικό τρόπο, να συγκινεί και να ταξιδεύει μελωδικά το κοινό του

Διαβάστε Περισσότερα

To House of Wine χορηγός της Έκθεσης «Classicità ed Europa- Το κοινό πεπρωμένο Ελλάδας και Ιταλίας»

Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων
 Αρχίζουμε τη νέα περίοδο της δράσης μας "Δίπλα στην Τέχνη" με την χορηγία ενός σημαντικού κρασιού σε μια πολύ σημαντική έκθεση: Στα εγκαίνια της Περιοδικής Εκθεσης «Classicità ed Europa- Το κοινό πεπρωμένο Ελλάδας και Ιταλίας», στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, οι εκλεκτοί καλεσμένοι της δεξίωσης θα απολαύσουν το λευκό κρασί «Πλαγιές Γερακιών» που προσφέρει το Κτήμα Αβαντίς και το House of Wine σαν Χορηγός της Δεξίωσης.....

Το πλήρες πρόγραμμα παρατίθεται:

Διαβάστε Περισσότερα

Δίπλα στη Τέχνη