Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Ανοιχτές Πόρτες στο ΚτήμαΧατζημιχάλη

Ανοιχτές Πόρτες στο ΚτήμαΧατζημιχάλη
Αγαπάτε το κρασί και τη φύση; Τότε αδράξτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για μια εκδρομή στο Κτήμα Χατζημιχάλη!
Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαϊου, από τις 11.00 εως τις 19.00, το Κτήμα Χατζημιχάλη ανοίγει τις πόρτες του και σας προσκαλεί στην Κοιλάδα της Αταλάντης για μια ανοιξιάτικη απόδραση στην εξοχή. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε στους ιδιόκτητους αμπελώνες, να ξεναγηθείτε στους χώρους παραγωγής κρασιού και τις υπόγειες Κάβες του Κτήματος, να δοκιμάσετε τα κρασιά της νέας σοδειάς αλλά και να δημιουργήσετε το δικό σας κρασί στο 'Winemaker for a day'!


  Ελεύθερες δραστηριότητες:
  • Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη θα είναι διαθέσιμα προς γευσιγνωσία καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του FORUM (κεντρικό κτήριο).
  • Μπορείτε να ανακαλύψτε την ομορφιά της ανοιξιάτικης φύσης στην Αταλάντη με έναν περίπατο στους αμπελώνες που περιβάλλουν το οινοποιείο.
  • Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες βασισμένες στην έκδοση του Κτήματος Χατζημιχάλη ‘Παιχνίδια του Κρασιού και της Αμπέλου’. Απευθύνεται σε παιδιά της Γ’-Δ’-Ε’-ΣΤ’ τάξης του δημοτικού.
  • Γευθείτε παραδοσιακά ρουμελιώτικα καλαμάκια και τοπικά εδέσματα που θα προσφέρονται στο χώρο του BBQ πάντα βέβαια με τη συνοδεία κρασιού.
  • Επισκεφθείτε το πανέμορφο εκκλησάκι του Αγ. Λεωνίδα δίπλα στο οινοποιείο.
  • Μόνο για το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου τα κρασιά του Κτήματος θα προσφέρονται σε ειδικές τιμές.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

Μοιραστείτε το άρθρο: