
Επάνοδος πριν λίγες μέρες σε ένα
εμβληματικό εστιατόριο, όπου- πριν περίπου
40 χρόνια- ξεκίνησε η γαστρονομική μου εκπαίδευση: για να πάω στο
Abreuvoir τότε «
έσπαγα κουμπαρά!». Σήμερα, σε αυτό το «ναό» της κλασικής Γαλλικής κουζίνας, με καλή παρέα,
Filet au poivre, entrecôte cafè de Paris και τελείωμα με την παραδοσιακή
Crèpe Suzette και
Samos Doux, θυμήθηκα αξέχαστες στιγμές της νιότης μου... Είναι το Abreuvoir του 2020, του
Σπύρου και της
Κλαίρης Κότση, το ίδιο με αυτό που θυμάμαι, αυτό που γνώρισα λίγα χρόνια αφού ο πατέρας του, ο
Αλέξης Κότσης το άνοιξε, το Μάρτιο του 1965;
Διαβάστε Περισσότερα
0
Comments |
Προστέθηκε στη κατηγορία
Ένα κρασί, μια συνταγή
Από Τάσος Πικούνης