| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Ανακοίνωση του Κτήματος Αργυρού για την διαθεσιμότητα κρασιών

Μια ανακοίνωση του Κτήματος Αργυρού κυκλοφόρησε πρόσφατα, και αποδεικνύει πρώτα απ’ όλα την προσήλωση του Κτήματος στην ποιότητα, και στη συνέχεια τον σεβασμό στους φίλους του Κτήματος και των κρασιών του.

Διαβάστε Περισσότερα

Γνωρίστε τα TOP20 Κρασιά και Οινοποιεία του 1ου Εξαμήνου 2021

Ποιά είναι τα κρασιά που προτίμησε το Ελληνικό κοινό το 1ο Εξάμηνο του 2021; Αν αναλογιστούμε μάλιστα ότι αυτά ήσαν και τα τα κρασιά που επέλεξαν οι φίλοι του κρασιού κατά την διάρκεια του Lock Down, η λίστα που δημοσιεύει το House of Wine κάθε εξάμηνο αλλά και στο τέλος του χρόνου γίνεται ακόμα πιό ενδιαφέρουσα. Με ποιά κρασιά επιλέξατε λοιπόν να περάσετε τις ατέλειωτες ώρες στο σπίτι; Ποιές ήταν οι δικές σας προτιμήσεις και επιλογές; Ποιά κρασιά αναδείξατε "πρωταθλητές", ποιά Οινοποιεία, με την πιό δημοκρατική ψήφο που υπάρχει, και από τους πιό "εγκυρους" κριτές.... εσάς τους ίδιους; Το House of Wine τα αποκαλύπτει σήμερα!

Διαβάστε Περισσότερα

God is in the Details: Ανάλυση των TOP20 κρασιών του 2020

Ένα ρητό του μεγάλου αρχιτέκτονα Ludwig Mies van der Rohe ενστερνίζεται και ο Τάσος Πικούνης -αρχιτέκτων και αυτός!- και εμβαθύνει στις λεπτομέρειες και στα στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση των TOP20 κρασιών του 2020 αλλά και από τις πωλήσεις κρασιών του House of Wine. Η αλήθεια βρίσκεται στους αριθμούς, και οι αριθμοί αποκαλύπτουν τάσεις και στον χώρο του κρασιού...

Διαβάστε Περισσότερα

Top 20 Κρασιά: Συμπληρώνουμε τον Κατάλογο μέχρι το 4ο κρασί

Συνεχίζουμε την εβδομάδα των... αποκαλύψεων! Τα Top20 κρασιά και οινοποιεία, τα δημοφιλέστερα του 2020 είναι εδώ, και σήμερα αποκαλύπτουμε τα δημοφιλέστερα λευκά, ερυθρά και ροζέ, τα κρασιά που προτιμήθηκαν στις διάφορες κατηγορίες τιμών, από το 10ο έως το 4ο, συμπληρώνοντας έτσι τα δημοφιλέστερα κρασιά του 2020 (πλην των 3 πρώτων κρασιών)! Η δημοσίευση, κάθε αρχή του νέου χρόνου, αλλά και στο τέλος κάθε 1ου εξαμήνου, των ΤΟP 20 ή των «Πρωταθλητών» της κάθε χρονιάς έχει γίνει πιά παράδοση. Είναι εκείνα τα κρασιά που πρώτευσαν σε πωλήσεις από το House of Wine την προηγούμενη χρονιά, την ίδια περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Top20 κρασιά 2020: Από το 20ο έως το 11ο

Μπήκαμε στην εβδομάδα των... αποκαλύψεων! Τα Top20 κρασιά και οινοποιεία, τα δημοφιλέστερα του 2020 είναι εδώ! Ποιά είναι τα κρασιά που προτίμησε το Ελληνικό κοινό το 2020; Με ποιά κρασιά επιλέξατε λοιπόν να περάσετε τις ατέλειωτες ώρες στο σπίτι; Ποιές ήταν οι δικές σας προτιμήσεις και επιλογές; Ποιά κρασιά αναδείξατε "πρωταθλητές" με την πιό δημοκρατική ψήφο που υπάρχει, και από τους πιό "εγκυρους" κριτές.... εσάς τους ίδιους; Θα τα μάθετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα! Την TOP20 Week/2020... Σταδιακά ,όμως, αρχίζοντας σήμερα από το από το 20ο έως το 11ο. Και όχι μόνο! Θα γνωρίσετε τα δημοφιλέστερα λευκά, ερυθρά και ροζέ, τα κρασιά που προτιμήθηκαν στις διάφορες κατηγορίες τιμών, καθώς και τα πολυνίκη Οινοποιεία!

Διαβάστε Περισσότερα

Τι είναι -αλλά και τι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ- τα "TOP20" κρασιά μας;

Κάθε λίστα φέρνει... γκρίνια! Και πολύ αμφισβήτηση... Πριν λοιπόν αρχίσετε να γκρινιάζετε για τους "Πρωταθλητές" του House of Wine, διαβάστε αυτό το άρθρο. Εξηγεί τι είναι -αλλά και τι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ- οι "Πρωταθλητές" του House of Wine...Έχουμε κατά καιρούς δεχθεί μια ερώτηση σχετικά με τους Πρωταθλητές, που φαίνεται λογική: "Πώς είναι αμερόληπτη η κατάταξη όταν με την πολιτική marketing το House of Wine μπορεί να επηρεάσει αυτή την κατάταξη;"

Διαβάστε Περισσότερα

Celebrate #inthehouse: Οι Live εορταστικές μεταδόσεις

Το House Of Wine γιορτάζει μαζί σας ακόμα μία χρονιά με μία σειρά από live εορταστικές μεταδόσεις, Celebrate #inthehouse. Από τη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δίνουμε ραντεβού στις 18:00 κι απολαμβάνουμε από το σπίτι υπέροχα κρασιά και αποστάγματα. Η Γιοβάννα Λύκου στο ρόλο της οικοδέσποινας και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του House of Wine δοκιμάζουν μαζί σας και προτείνουν ιδέες με νόστιμες συνταγές και λαχταριστούς συνδυασμούσ για να γεμίσετε εορταστικά τα ποτήρια σας. Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα video της σειράς Celebrate #inthehouse των μεταδόσεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, καθώς και τοπρόγραμμα των εκδηλώσεων που ακολουθούν.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

Είμαστε ενθουσιασμένοι… και δεν το κρύβουμε!
Όταν σχεδιάζαμε το διαγωνισμό για τα γενέθλιά μας, δεν περιμέναμε αυτή την ανταπόκριση από εσάς, τους φίλους του κρασιού και του House of Wine: Πάνω από 500 οι συμμετοχές στο Facebook, όλες με ωραία σχόλια! Πήραμε δεκάδες μηνύματα -σχεδόν από όλους- όσους κέρδισαν τα δώρα του πρόσφατου Διαγωνισμού μας για τα γενέθλια του House of Wine (11 χρόνια). Ήταν όλα εξαιρετικά θερμά, με ευχές και ευχαριστίες!...

Διαβάστε Περισσότερα

Meet the Faces HOW: Φοίβος Παπαστρατής

Σήμερα: Φοίβος Παπαστρατής, Οινοποιός

Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας.

Διαβάστε Περισσότερα

11 Χρόνια House of Wine μέσα από αναμνήσεις και αριθμούς

Σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, κλείνουμε τον 1ο χρόνο λειτουργίας του House of Wine την 2η δεκαετία της «ζωής» του, και τον 11ο χρόνο λειτουργίας συνολικά, γιορτάζουμε δηλαδή τα 11α γενέθλιά μας!. Μου φαίνεται σαν ψέματα ότι πέρασαν 11 ολόκληρα χρόνια από εκείνη την 21η Σεπτεμβρίου του 2009, όταν πατήσαμε το... κουμπί του υπολογιστή και βγήκαμε live για πρώτη φορά στο διαδίκτυο, μετά από ένα ολόκληρο χρόνο πυρετώδους προετοιμασίας. Ο χρόνος περνά γρήγορα, βλέπετε, σε 2 περιπτώσεις: Όταν κάνεις μια έντονη δουλειά που σε ενδιαφέρει, και όταν... μεγαλώνεις. Και εγώ καλύπτω και τις δύο αυτές περιπτώσεις!

Διαβάστε Περισσότερα

Τα εν οίκω... εν δήμω