| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Ξερετε να ξεχωρίζετε την ήρα από το σιτάρι?

Αν οι ειδήμονες γευσιγνώστες σας κάνουν να αισθάνεσθε κάπως μειονεκτικά, και οι ειδικοί του κρασιού φαντάζουν στα μάτια σας σαν αλάνθαστοι "μάγοι", μην απογοητεύεστε.
Η Rebecca Gibb είναι μιά Αγγλίδα συγγραφέας οίνου, με ένα δικό της, πραγματικά ενδιαφέρον blog. Πρόσφατα συμμετείχε σε μιά ημερήσια δοκιμή-αστραπή κρασιών, που οργανώθηκε από το Αυστραλιανό Κέντρο Έρευνας Οίνου που στόχο είχε να δείξει στους άγγλους οινόφιλους πως η διαδικασία κρίσης των κρασιών γίνεται στην Αυστραλία. Οταν μετά την (τυφλή, ασφαλως) δοκιμή βγήκαν τα αποτελέσματα, η ίδια αισθάνθηκε κάπως άβολα όταν αποδειχτηκε ότι είχε βαθμολογήσει σαν εξαιρετικό ένα Riesling της σειράς. Αλλά έπαψε κάπως να αισθάνεται έτσι όταν αποδείχτηκε ότι και η Jancis Robinson -διάσημη Αγγλίδα κριτικός οίνου, με λήμμα στην Wikipedia παρακαλώ!- είχε δώσει στο ίδιο κρασί Χρυσό Βραβείο...

Συμπέρασμα: Μην αισθάνεσθε άσχημα να υποστηρίζεται τις επιλογές και τις προτιμήσεις σας στο κρασί. Να θυμάστε πάντα αυτό που δεν κουραζόμαστε να επαναλαμβάνουμε στο House of Wine: "Το καλύτερο κρασί είναι αυτό που σας αρέσει". Και από ότι διαπιστώσατε παραπάνω... πρέπει να έχετε τα κότσια να το φωνάζετε!

Διαβάστε όλη την ιστορία εδώ: www.rebeccagibb.com

Μοιραστείτε το άρθρο: