Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Σαν σύγχρονος Φοίνικας, ένα οινοποιείο αναγεννάται από την τέφρα του!

Σαν σύγχρονος Φοίνικας, ένα οινοποιείο αναγεννάται από την τέφρα του! Δημιουργείστε τη γιορτινή σας κάβα Ένα πολύ δυσάρεστο και θλιβερό συμβάν για όλους τους φίλους του κρασιού και ιδιαίτερα για όλους εμάς στο House of Wine: Η θλίψη μας υπήρξε τεράστια! Ένα οινοποιείο στο οποίο πιστέψαμε, το οινοποιείο της Αναστασίας Φράγκου καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώςστην πρόσφατη πυρκαγιά! Με μεγάλη προσπάθεια και με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής,  κατάφεραν να σώσουν τις δεξαμενές, ορισμένα μηχανήματα, την αποθήκη του εμπορεύματος καθώς και τις και το εμφιαλωτήριο. Ο χώρος της έκθεσης, τα γραφεία, ο χώρος των πωλήσεων χάθηκαν στη φωτιά. Γράφαμε τότε, μιά μέρα μετά: "Είμαστε σίγουροι οτι θα ξαναστηθεί από τους τόσο αγαπητούς μας συνεργάτες Αναστασία και Διονύση! Τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη! Έχουν την αγάπη και τη συμπαράσταση όλων μας!!"Και να που η ευχή μας -και η ευχή όλων των φίλων του κρασιού- έπιασε!

Όπως αναφέρεται στο άρθρο του Νίκου Ιωαννίδη στην ΕΡΤ αλλά και στο επι τόπου ρεπορτάζ, η Αναστασία και ο Διονύσης κατάφεραν "να συνεχιστεί η παραγωγική διαδικασία καθώς η περίοδος τρύγου ήταν σε εξέλιξη. Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή φίλοι και συνάδελφοι που τους βοήθησαν να ξεκινήσουν. Έκαναν τις πρώτες οινοποιήσεις των σταφυλιών σε άλλο οινοποιείο και τώρα, σιγά σιγά, επιστρέφουν στο δικό τους."

Τώρα βρίσκονται στη φάση του τρύγου, και η οινοποίηση ξεκίνησε τόσο στις δικές τους δεξαμενές όσο και σε οινοποιεία φίλων οινοποιών.

Δείτε το video της ΕΡΤ ΑΕ, διαβάστε το αντίστοιχο άρθρο και θα διαπιστώσετε τη δύναμη και τη θέληση των δύο αυτών φίλων οινοποιών να ξαναστήσουν ότι έχασαν!Εμείς περιμένουμε όπως κάθε χρόνο τα υπέροχα φρέσκα κρασιά τους, και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Μοιραστείτε το άρθρο: