Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Εντυπωσιακοί... λογαριασμοί!

Από τον Θ. Λέλεκα 


Έτσι είναι τα πράγματα – κάποιοι ακούν για μνημόνια και ΔΝΤ και τους λούζει κρύος ιδρώτας, και κάποιοι διασκεδάζουν (και πίνουν) με την ψυχή τους. Διάβασα πρόσφατα στον τύπο για το ξέφρενο πάρτυ που έκανε ο αστέρας του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς στο Λας Βέγκας, πληρώνοντας μία... λυπητερή που του ήρθε κάτι λιγότερο από 172.000 δολλάρια! Και σκεφτείτε ότι όλα αυτά πήγαν σε ποτά – ανάμεσά τους 33 φιάλες Σαμπάνια Cristal (δεν ξέρουμε την εσοδεία) προς 1800 δολλάρια η φιάλη, μία φιάλη 6 λίτρων (η λεγόμενη και... Μαθουσάλας) της ίδιας Σαμπάνιας και άλλη μία Dom Perignon!

Καλά να είναι βέβαια ο άνθρωπος, να χαρίζει όμορφες στιγμές στους φίλαθλους της ομάδας του (και όχι μόνο) σε κάθε παιχνίδι, να βγάζει όσα βγάζει και να τα απολαμβάνει όπως και όπου θέλει. Εγώ απλά δεν θα ήθελα να πάρει ο κόσμος το μήνυμα ότι το κρασί είναι ακριβό «άθλημα». Κι αυτό επειδή έχει τόσο βάθος και υπάρχει τέτοια ποικιλία, ώστε να μπορούμε να το χαιρόμαστε χωρίς να χρειάζεται να δίνουμε μία περιουσία.

Εμείς εδώ στο House of Wine προσπαθούμε πάντα να αναδεικνύουμε τις ετικέτες που χαρακτηρίζονται από ποιότητα (και χαρίζουν απόλαυση) σε λογικές τιμές. Αν βέβαια κάποιος αποφασίσει να το γιορτάσει στο στυλ του Λεμπρόν Τζέιμς, να είστε σίγουροι ότι... δεν θα τον αφήσουμε παραπονεμένο!...

Θόδωρος Λέλεκας

Μοιραστείτε το άρθρο: