Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

"Ανοιχτές Πόρτες" στο Κτήμα Αβαντίς

"Ανοιχτές Πόρτες" στο Κτήμα Αβαντίς
Από τον Τ. Πικούνη

Έχω βρεθεί σε πολλές "Ανοιχτές Πόρτες" στο Κτήμα Αβαντίς... τώρα που το ξανασκέπτομαι, μάλλον σε όλες! Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σε όλες πέρασα θαυμάσια!

Θες τα εξαιρετικά κρασιά του Κτήματος, θες το ότι βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, θες η ζεστασιά και η φιλικότητα του ζευγαριού των ιδιοκτητών, του Απόστολου Μούντριχα και της Λένγκας Γρηγοριάδη... μάλλον όλα αυτά κάνουν τις "Ανοιχτές Πόρτες" στο Κτήμα Αβαντίς μια απολαυστική πραγματικά επίσκεψη. Αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και οι εκατοντάδες φίλοι του κρασιού και του Κτήματος Αβαντίς που "εισρέουν" κάθε χρόνο!

Για τις κυρίες, υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος: Θα δοκιμάσετε τα εξαιρετικά καλυντικά της Λένγκας! Τα Lenga Wine Spa είναι τα πρώτα Ελληνικά οινικά φυσικά καλλυντικά που προέρχονται από τα σταφύλια του Κτήματος Αβαντίς. Πέρυσι, η ουρά ήταν ατέλειωτη!

Πάρτε λοιπόν την οικογένειά σας -το Κτήμα Αβαντίς είναι πολύ "φιλικό" προς τα παιδιά- και ξεκινήστε...
 
Έτσι, με χαρά αναδημοσιεύω το Δελτίο Τύπου που μας έστειλαν ο Απόστολος και η Λένγκα, και προτρέπω τους φίλους μας να περιλάβουν στις επισκέψεις τους και το Κτήμα Αβαντίς. Εγώ πάντως θα πάω οπωσδήποτε...


Η ΠΙΟ ΜΕΘΥΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

Η γιορτή του αμπελιού, της φύσης και του επώνυμου ελληνικού κρασιού στην καρδιά της Άνοιξης. Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Μαϊου στον χώρο του Οινοποιείου μας θα ζήσετε την απόλυτη Οινοτουριστική εμπειρία, σε απόσταση μόλις 45 λεπτών από την Αθήνα και μόλις 5 λεπτών από την Χαλκίδα.

ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ ΑΒΑΝΤΙΣ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΟΥ SAUVIGNON BLANC ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙ LENGA..

Πότε ??? : 9 & 10 Mαϊου

Πού ??? : στο Οινοποιείο Κτήμα Αβαντίς, στον Μύτικα Ευβοίας.

Ώρες ??? : 11π.μ - 7μ.μ

Ένδυμα ???? : όσο πιο απλό τόσο πιο καλό.. μην ξεχνάτε έχουμε και αμπέλι δίπλα.

Τι θα κάνω ??? : Θα γευτείτε τα κρασιά στον φυσικό χώρο παραγωγής τους, θα χαλαρώσετε από την δύσκολη καθημερινότητα, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και φεύγοντας θα σας μείνει η πιο γλυκιά ανάμνηση της φιλοξενίας των ανθρώπων του Κτήματος Αβαντίς.

Πώς θα περάσω ??? : Τέλεια....

Πληροφορίες ??? : στο 2221055350 ή στο 6945757091


Στην υγειά σας!Τάσος Πικούνης

Μοιραστείτε το άρθρο: