Είναι ένα δείπνο που θα πρέπει να απολαύσει κάθε οινόφιλος αλλά και λάτρης της νέας Ελληνικής κουζίνας: Οι 5 κορυφαίοι chef του CooKoovaya, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος (Base Grill), Νίκος Καραθάνος (Hytra, με 2 Αστέρια Michelin), Περικλής Κοσκινάς (Αλάτσι-Milos) και Μάνος Ζουρνατζής (Cucina Povera) ετοίμασαν τα θαυμάσια πιάτα για να συνδυαστούν απόλυτα με τα μεγάλα κρασιά του κτήματος Αβαντίς, σε μια σπάνια γευσιγνωσία συνδυασμού μεγάλων κρασιών με μεγάλα πιάτα. Menu 5 πιάτων με γλυκό και καφέ, με τα κορυφαία κρασιά του Master of Syrah Απόστολου Μούντριχα, Syrah Collection, Άγιο Χρόνο, Πλαγιές Γερακιών Ερυθρό, Lenga και ένα νέο, υπέροχο γλυκό κρασί-έκπληξη...
Μια γευσιγνωσία των κρασιών Αβαντίς με παρουσίαση και διεύθυνση από τον ίδιο τον οινοποιό Απόστολο Μούντριχα.
Στοιχεία Εκδήλωσης:
Ημερομηνία: 17 Δεκεμβρίου 2014
Ωρα έναρξης: 9:00 μμ
Χώρος: Εστιατόριο CooKoovaya (αίθουσα privé) , Μέξη Χατζηγιάννη 2α, (Δίπλα από Hilton Hotel)
Κρατήσεις: Μέσω Internet ή και τηλεφωνικά -210 6773315
Θέσεις εξαιρετικά περιορισμένες, θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
Η κράτηση θέσεων επιβεβαιώνεται με την εξόφληση της συμμετοχής. Η εξόφληση θα πρέπει να έχει γίνει το αργότερο μέχρι την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 12:00 το μεσημέρι.
Ως αντικαταβολή νοείται η πληρωμή στα γραφεία του House of Wine, Iθώμης 26, Χαλάνδρι τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:00 έως 18:00.