| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

<< Σημαντικές Πληροφορίες

  1. Είναι απαραίτητο το άνοιγμα λογαριασμού για να  αγοράσω προϊόντα από το House of Wine;
  2. Ποιά η διαδικασία ανοίγματος Λογαριασμού;
  3. Ο Κωδικός μου- Πως μπορώ να ανακτήσω τις πληροφορίες εισόδου μου αν τις ξεχάσω;
  4. Πως μπορώ να σταματήσω να δέχομαι το Δελτίο Νέων του House of Wine ή/και τις προσφορές προϊόντων;


2.1 Είναι απαραίτητο το άνοιγμα λογαριασμού για να αγοράσω προϊόντα από το House of Wine;

Δεν είναι απαραίτητο να ανοίξετε λογαριασμό για να αγοράσετε προϊόντα από το House of Wine. Εν τούτοις, το άνοιγμα λογαριασμού δεν προϋποθέτει περισσότερες εγγραφές ή μεγαλύτερη προσπάθεια, ενώ παράλληλα σας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Δεν υπάρχει ανάγκη επανεισαγωγής των στοιχείων σας σε μία μελλοντική παραγγελία.
  • Δυνατότητα εισαγωγής πολλαπλών διευθύνσεων αποστολής, που διευκολύνει σημαντικά τη δυνατότητα αποστολής παραγγελιών δώρου.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης των προηγουμένων παραγγελιών σας.
  • Δυνατότητα άμεσης επαναπαραγγελίας.
  • Δυνατότητα αποδοχής προσφορών, εφ’ όσον επιλέξετε να δέχεστε μηνύματα προσφορών.
  • Τέλος, σε κάθε επίσκεψή σας στις ιστοσελίδες του House of Wine θα μπορείτε να "συνδεθείτε" με τον Λογαριασμό σας και να έχετε μία απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία κατά την πλοήγησή σας στις ιστοσελίδες μας.

Επιστροφή

2.2 Ποιά η διαδικασία ανοίγματος Λογαριασμού;

Η διαδικασία είναι απλή:

Επιλέγετε το Σύνδεσμο «Εγγραφή» από το επάνω δεξιά σημείο της αρχικής σελίδας. Θα μεταβείτε σε μία νέα σελίδα, όπου θα συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση email σας, καθώς και έναν κωδικό της επιλογής σας. Θα σας ζητηθεί επίσης να επιβεβαιώσετε ότι επιθυμείτε να λαμβάνεται το μηνιαίο Δελτίο Νέων του House of Wine, καθώς και ειδικές προσφορές προς τους πελάτες του House of Wine.

Στην συνέχεια θα πατήσετε το πλήκτρο «Υποβολή».

Αν όλα τα στοιχεία σας είναι σωστά, θα εμφανιστεί το μήνυμα «Η επιβεβαίωση του λογαριασμού σας είναι απαραίτητη. Παρακαλούμε ελέγξτε το email σας για το σύνδεσμο επιβεβαίωσης. Για να σας αποστείλουμε νέο email επιβεβαίωσης παρακαλώ πατήστε εδώ.»

Θα πρέπει να μεταβείτε στον λογαριασμό σας email (αυτόν που συμπληρώσατε προηγουμένως), να ανοίξετε το email που θα βρείτε εκεί με αποστολέα το info@houseofwine.gr και να επιλέξετε το Σύνδεσμο «παρακαλούμε χρησιμοποιήστε αυτόν τον επιβεβαιωτικό σύνδεσμο». Θα μεταφερθείτε στη σελίδα του Λογαριασμού σας στο House of Wine, ως εγγεγραμμένος πελάτης πλέον.

Αυτό είναι όλο!

Επιστροφή

2.3 Ο Κωδικός μου- Πως μπορώ να ανακτήσω τις πληροφορίες εισόδου μου αν τις ξεχάσω;

Για να «συνδεθείτε» με τον Λογαριασμό σας θα πρέπει να εισάγετε το email σας και τον Κωδικό σας. Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε την ακόλουθη διαδικασία:

Επιλέξτε το Σύνδεσμο «Σύνδεση» στο επάνω δεξιό μέρος της αρχικής σελίδας. Στην σελίδα εισαγωγής στοιχείων που θα εμφανιστεί, επιλέξτε το Σύνδεσμο «Ξεχάσατε Τον Κωδικό Σας;». Στην σελίδα που θα ανοίξει, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το email σας. Στην συνέχεια πατήστε το πλήκτρο «Υποβολή». Στην διεύθυνση email που δώσατε θα σας σταλεί ο νέος σας Κωδικός, με τον οποίο θα έχετε πλέον πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Αφού συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας, μπορείτε να αλλάξετε τον Κωδικό που σας αποστείλαμε με κάποιον άλλο της αρεσκείας σας.

Επιστροφή

2.4 Πως μπορώ να σταματήσω να δέχομαι το Δελτίο Νέων του House of Wine ή/και τις προσφορές προϊόντων;

Αφού μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου του Λογαριασμού σας, επιλέξτε από τις επιλογές στην αριστερή στήλη το λεκτικό «Συνδρομή στο Δελτίο Νέων» και διαγράψτε την επιλογή (τσεκάρισμα) από το Δελτίο Νέων που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε. Ταυτόχρονα, θα πάψουν να έρχονται και προσφορές προϊόντων.

Επιστροφή