| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

<< Σημαντικές Πληροφορίες

  1. Πως αποθηκεύετε τα κρασιά στις αποθήκες σας; Κάτω από ποιές συνθήκες;
  2. Μπορεί το κρασί που παράγγειλα να αλλοιωθεί κατά τη μεταφορά, π.χ. λόγω ζέστης ή κρύου;
  3. Υπάρχει περίπτωση να παραλάβω αλλοιωμένο κρασί;
  4. Ποιός γράφει τις περιγραφές των κρασιών που εμφανίζονται στους καταλόγους σας;
  5. Έχετε άποψη για τα κρασιά που προωθείτε;
  6. Μπορώ να σας συμβουλευθώ για την επιλογή κάποιου  κρασιού για μια εκδήλωση που προετοιμάζω;


9.1 Πως αποθηκεύετε τα κρασιά στις αποθήκες σας; Κάτω από ποιές συνθήκες;

Τα κρασιά στις αποθήκες του House of Wine αποθηκεύονται κάτω από ιδανικές συνθήκες , σε σταθερή θερμοκρασία 17 °C, με ελεγχόμενη υγρασία και φωτισμό, ώστε από την στιγμή που θα τα παραλάβουμε μέχρι την παράδοση σε εσάς, να μην υπάρχει περίπτωση αλλοίωσης.

Επιστροφή

9.2 Μπορεί το κρασί που παράγγειλα να αλλοιωθεί κατά την μεταφορά, π.χ. λόγω ζέστης ή κρύου;

Τα κρασιά μεταφέρονται με μέσα του House of Wine που είτε κλιματίζονται, είτε έχουν την απαραίτητη μόνωση ώστε το περιεχόμενο να μην επηρεαστεί από εξαιρετικά υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν όμως η μεταφορά γίνεται με μέσα τρίτων (εταιρείες courier, μεταφορικές κλπ.) και ο χρόνος μεταφοράς είναι μεγάλος, και οι θερμοκρασιακές συνθήκες είναι μη αποδεκτές για μεταφορά κρασιών, αναστέλλουμε τις αποστολές μέχρι την αποκατάσταση αποδεκτών συνθηκών, πάντοτε μετά ειδοποίηση και συμφωνία του πελάτη.

Επιστροφή

9.3 Υπάρχει περίπτωση να παραλάβω αλλοιωμένο κρασί;

Παρά το γεγονός ότι αποθηκεύουμε τα κρασιά μας κάτω από ιδανικές συνθήκες, εν τούτοις είναι αδύνατον να ελέγξουμε σε τι κατάσταση τα παραλαμβάνουμε. Οι προμηθευτές μας κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να μας παραδίδουν κρασιά σε άριστη κατάσταση, ενδέχεται όμως σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις κάποιο προϊόν να φθάσει αλλοιωμένο σε εσάς. Τότε θα αντικατασταθεί (βλ. «Επιστροφές Προιόντων») χωρίς καμιά επιβάρυνσή σας.

Επιστροφή

9.4 Ποιός γράφει τις περιγραφές των κρασιών που εμφανίζονται στους καταλόγους σας;

Οι περιγραφές των κρασιών που υπάρχουν στους καταλόγους μας γράφονται από έμπειρους οινολόγους, συνεργάτες του House of Wine, κάτω από την εποπτεία της κυρίας Μ. Μακρύγιαννη, Συμβούλου του House of Wine. Σε αντίθεση με άλλους ιστοχώρους που ασχολούνται με το κρασί, δεν βασιζόμαστε σε ότι γράφει ο παραγωγός στην φιάλη. Η περιγραφή του παραγωγού υπάρχει σε χωριστό πεδίο, αλλά η βασική περιγραφή είναι αυτή που εμείς αντικειμενικά θεωρούμε σωστή. Και αυτό γιατί θεωρούμε υποχρέωσή μας να δώσουμε μια αμερόληπτη περιγραφή του τι ακριβώς θα αγοράσει ο πελάτης μας.

Επιστροφή

9.5 Έχετε άποψη για τα κρασιά που προωθείτε;

Ένα συνεπές κατάστημα εμπορίας προϊόντων οίνου, οφείλει να δίνει στους πελάτες τους την δυνατότητα να αγοράσουν το προϊόν της απόλυτης επιλογής τους. «Το καλύτερο κρασί είναι αυτό που αρέσει σε εσάς» αναφέρουμε σε πάρα πολλά σημεία των ιστοσελίδων του House of Wine. Εν τούτοις, σε περιπτώσεις εξαιρετικών κρασιών, ή και κρασιών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, θεωρούμε ότι θα πρέπει να έχουμε άποψη. Γι’ αυτό και σε ορισμένα κρασιά θα δείτε ότι υπάρχει «Η άποψή μας», μια κριτική θέση του House of Wine εκπεφρασμένη σαν απόσταγμα των κρίσεων των οινολόγων μας, ή του υπογράφοντος ειδικού, που μπορεί να είναι προσκεκλημένος του House of Wine. Η άποψή μας εκφράζεται επίσης στις παρουσιάσεις που κατά καιρούς κάνουμε, στις ειδικές προσφορές, αλλά εντονότερα στο House of Wine Club.

Επιστροφή

9.6 Μπορώ να σας συμβουλευθώ για την επιλογή κάποιου κρασιού για μια εκδήλωση που προετοιμάζω;

Είναι πραγματική χαρά να επικοινωνούμε με τους φίλους και πελάτες μας, και ιδιαίτερη χαρά να μας δίνεται η ευκαιρία να τους συμβουλεύουμε σχετικά με το κρασί που θα επιλέξουν για κάποια εκδήλωσή τους. Γι΄αυτό, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε, να μας στείλετε email, να επικοινωνήσετε γενικά μαζί μας.

Επιστροφή

9.7 Αν το προϊόν που εμφανίζεται στη φωτογραφία είναι διαφορετικό απο τη περιγραφή, τι ισχύει;

Για όλα τα προϊόντα ισχύει η περιγραφή. Είναι κάποιες περιπτώσεις που η φωτογραφία ενδέχεται να διαφοροποιείται της περιγραφής (πχ στη σοδειά) αλλά πάντοτε να λαμβάνεται ως ορθή η περιγραφή και τα στοιχεία της καρτέλας του προϊόντος.

Επιστροφή