| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Σας προτείνουμε

Σπάνιες Γαίες, "Ταμπούρι"

Εκπληκτική έκφραση του Cabernet Franc από τους ορεινούς αμπελώνες της Στροφιλιάς στην Ορεινή Κορινθία. Φινέτσα, πυκνό φρούτο και ευγενικές τανίνες σε ένα κρασι που ανεβάζει τον πήχυ πολύ ψηλά! Ιδανικό για δώρο αλλά και για εκλεπτυσμένα γεύματα. Η παραγωγή του είναι περιορισμένη γι’ αυτό σπεύσατε!

Kotyle Chardonnay

Υπέροχα βαρελάτο, με άφθονο φρούτο, Chardonnay από την Μεσσηνία. Αν σας αρέσουν οι βαρελάτες εκδοχές της ποικιλίας, τότε αυτό θα πάρει θέση ψηλά στις προτιμήσεις σας. Αν δεν σας αρέσουν είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις γευστικές σας προτιμήσεις. Τα χρόνια που ήδη έχει στην πλάτη, του δίνουν έξτρα πόντους!


Ξεχωρίσαμε απο τις προσφορές μας


Νέα προϊόντα

Κάντε τώρα τις αγορές σας και κερδίστε Πόντους Επιβράβευσης
Οι Υπηρεσίες μας

Χονδρική Εστιατορίων/Μπάρ/Κάβας

Έχετε Εστιατόριο, Μπαρ ή Κάβα; Εχουμε τα κρασιά! Και τις μπύρες. Και τα αποστάγματα. 1000+ ετικέτες συγκεντρωμένες σε ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ για διευκόλυνση των παραγγελιών σας.

Εκδηλώσεις

1000+ ετικέτες κρασιών, μπύρας και ποτών, αλλά και οι συμβουλές των έμπειρων συνεργατών μας θα κάνουν την κάθε εκδήλωσή σας αξέχαστη!

Τροφοδοσία Σκαφών

Κάνουμε τις διακοπές σας στο σκάφος πιo απολαυστικές! Φέρνουμε 1000+ κρασιά, μπύρες και ποτά στο σκάφος σας, σε οποιοδήποτε λιμάνι στην Ελλάδα.