Deli

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 291

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Βιολογικό Τσάι του Βουνού και Λεβάντα σε φακελάκια (10x1.3g)
    Βιολογικό Τσάι του Βουνού και Λεβάντα σε φακελάκια (10x1.3g)
     

    Ένα αρωματικό ρόφημα από τσάι του βουνού και λεβάντα που χαρίζει αίσθημα ευεξίας και ηρεμίας, ενώ προσφέρει σημαντικά χαλαρωτικά οφέλη στον οργανισμό. Γνωστό από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες, το τσάι του βουνού έχει αντιοξειδωτική και τονωτική δράση, ενισχύει τη μνήμη και το ανοσοποιητικό. Η λεβάντα είναι παραδοσιακά το «ηρεμιστικό» της φύσης. Έχει αποδεδειγμένα την ιδιότητα να απομακρύνει την ένταση και το άγχος κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και να χαλαρώνει το σώμα και να ηρεμεί τις αισθήσεις για ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο.

    Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι εμπλουτισμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα από Τσάι του βουνού Sideritis scardica

    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Valrhona Les Essentiels
    Valrhona Les Essentiels
     
    23,50 €
    Συσκευασία δώρου με σοκολατάκια μαύρης σοκολάτας και γάλακτος με φουντούκι και αμύγδαλο.
  3. Valrhona Palette 6 Grands Crus
    Valrhona Palette 6 Grands Crus
     
    5,10 €

    Έξι καρέ, μαύρης Grand Crus σοκολάτας, απο κάθε τύπο της Valrhona.

    ABINAO 85 % - TULAKALUM 75%
    GUANAJA 70 % - CARAÏBE 66 %
    MANJARI 64 % - ORIADO 60%

  4. Easter Milk Chocolate Egg by Esophy (300gr)
    Easter Milk Chocolate Egg by Esophy (300gr)
     
    28,00 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Δεν μπορείτε να αφήσετε το Πάσχα να περάσει χωρίς να σπάσετε ένα Πασχαλινό αυγό σοκολάτας… ειδικά όταν πρόκειται για σοκολάτα υψηλής ποιότητας!
  5. Mini Block Cremino 170gr
    Mini Block Cremino 170gr
     
    12,50 €
    Τέλειο ως γλυκιά απόλαυση για να το μοιραστείτε, το Cremino Mini Block συνδυάζει στρώματα από εκλεκτά μείγματα κακάο, σοκολάτα γάλακτος και gianduja
  6. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ultra Superior 0.5lt
    Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ultra Superior 0.5lt
     
    Ένα ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής που αναδεικνύει άψογα ψάρια και λαχανικά λιπαρής υφής. Μοναδικός συνδυασμός με μαύρη σοκολάτα και καπνιστό αλάτι.
  7. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό 0.5lt
    Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό 0.5lt
     
    Ένα πολύπλοκο ελαιόλαδο, ιδανικό dressing για σύνθετες φρέσκες σαλάτες, λευκά κρέατα και ωμά ψάρια.
  8. Ανθός Άγριου Θρουμπιού από την Ολυμπία
    Ανθός Άγριου Θρουμπιού από την Ολυμπία
     
    Το θρούμπι αποτελεί εκτός από ένα βασικό συστατικό της ελληνικής κουζίνας και ένα δημοφιλές χωνευτικό αφέψημα. Είναι ιδανικό για το μαρινάρισμα κυνηγιού,χοιρινού, αρνιού και μεγάλων ψαριών, ενώ επίσης μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή γεύση σε ζυμαρικά, σούπες και όσπρια.
  9. Ανθός Άγριου Θυμαριού από την Άνδρο
    Ανθός Άγριου Θυμαριού από την Άνδρο
     
    Το θυμάρι είναι γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντισηπτικές του ιδιότητες. Συσκευάζεται και διατίθεται για να αρωματίσει κάθε γεύση στην οποία προστίθεται αλλά και να της προσδώσει τις ιδιαίτερες ιδιότητές του.
  10. Ανθός Άγριας Ρίγανης από τη Μάνη
    Ανθός Άγριας Ρίγανης από τη Μάνη
     
    Τη χρησιμοποιούμε στη μαγειρική μας ως μυρωδικό ή ακόμη και στο φλιτζάνι μας ως αφέψημα. Προσθέσετε μικρή ποσότητα ρίγανης σε κρέας, σαλάτες, πίτες και λαχανικά για να αποκτήσουν μια ιδιαίτερη γεύση. Διαφορετικά δοκιμάστε την στο φλιτζάνι ως αρωματικό τσάι, σε ζεστό νερό ή κρύο νερό. Λόγω της έντονης γεύσης της ακόμα και μικρή ποσότητα είναι αρκετή για υπέροχο αρωματικό αποτέλεσμα!
  11. Pure Protection
    Pure Protection
     
    4,50 €

    Η αντιοξειδωτική δράση του ύσσωπου και του φασκόμηλου ενώνεται με την καταπραϋντική του μελισσόχορτου σε ένα ρόφημα σύμμαχο του ανοσοποιητικού σας, ιδανική συντροφιά και βοήθεια για τις κρύες μέρες του χειμώνα.


    Έτοιμα φίλτρα. Χάρτινο κουτί που περιέχει 10 μερίδες σε φακέλους. Κάθε φάκελος περιέχει έτοιμο φίλτρο και ξύλινο στήριγμα για την κούπα.
    Καθ.βάρος 10γ

  12. Pure Freshness
    Pure Freshness
     
    4,50 €

    Ένα υπέροχα αναζωογονητικό ρόφημα, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, που προσφέρει αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας. Απολαύστε το και μετά από ένα πλούσιο γεύμα για να διευκολύνετε την πέψη.


    Έτοιμα φίλτρα. Χάρτινο κουτί που περιέχει 10 μερίδες σε φακέλους. Κάθε φάκελος περιέχει έτοιμο φίλτρο και ξύλινο στήριγμα για την κούπα.
    Καθ.βάρος 10γ

  13. Ξίδι Σαντορίνης Ασύρτικο
    Ξίδι Σαντορίνης Ασύρτικο
     
    Βαθμολογία:
    88%
    Ένα ξύδι που παράγεται από το μούστο του Θαλασσίτη, δεν μπορεί παρά να ξεχωρίζει! Παλαιωμένο σε διαδοχικές φάσεις για 5 χρόνια, 100% από Ασύρτικο Σαντορίνης,, γλυκό, με υπέροχα αρώματα και απολαυστικό, θα νοστιμίσει όλα τα φαγητά και τις σαλάτες στις οποίες ταιριάζει το ξίδι...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Ξίδι Σαντορίνης Ασύρτικο 750ml
    Ξίδι Σαντορίνης Ασύρτικο 750ml
     
    Ένα ξύδι που παράγεται από το μούστο του Θαλασσίτη, δεν μπορεί παρά να ξεχωρίζει! Παλαιωμένο σε διαδοχικές φάσεις για 5 χρόνια, 100% από Ασύρτικο Σαντορίνης, γλυκό, με υπέροχα αρώματα και απολαυστικό, θα νοστιμίσει όλα τα φαγητά και τις σαλάτες στις οποίες ταιριάζει το ξίδι...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Dallmayr GranVerde 220gr
    Dallmayr GranVerde 220gr
     
    Βαθμολογία:
    100%
    5,90 €
    Εξαιρετικό χαρμάνι από εκλεκτούς κόκκους καφέ των υψιπέδων του Περού, με βιολογική και faitrade πιστοποίηση. 100% Arabica.
ανά σελίδα