Pasta - Ρύζι

Pasta - Ρύζι
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

13 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Gentile Vesuvio 500gr
    Gentile Vesuvio 500gr
     
    5,40 €

    Tα Ναπολιτάνικα ζυμαρικά Gentile Vesuvio (Βεζούβιο) με το υπέροχο μοντέρνο σχήμα τους έχουν εμπνευστεί από το ηφαίστειο του Βεζούβιου που υψώνεται πάνω από τη Νάπολη και κυριαρχεί στη γύρω περιοχή. Ιδανικά με οστρακοειδή, θαλασσινά, λαχανικά και τυρί.

    • Χρόνος Μαγειρέματος: 8 λεπτά al dente (al dente)
    • Συστατικά: Σκληρό σιμιγδάλι, νερό
  2. Gentile Mafalde 500gr
    Gentile Mafalde 500gr
     
    5,40 €

    Τα Mafalde είναι ζυμαρικά με κυματιστές άκρες ονομάζονται επίσης « mafaldine » προς tιμήν της βασίλισσας Mafalda di Savoia. Ο συνδιασμός με σάλτσες με βάση ψάρια ή οστρακοειδή αλλά και με λαχανικά, ιταλικό λουκάνικο ή τυρί ricotta τα κάνουν ανάρπαστα!

    • Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά al dente (al dente)
    • Συστατικά: Σκληρό σιμιγδάλι, νερό
  3. Gentile Trecce 500gr
    Gentile Trecce 500gr
     
    5,40 €

    Tα Trecce, με το χαρακτηριστικό σχήμα που θυμίζει πλεξούδα, είναι από τα πιο παραδοσιακά Ιταλικά ζυμαρικά που μοιάζουν με σπιτικά. Iδανικά με μεσογειακά υλικά όπως τομάτα, μελιτζάνα, ricotta και βασιλικό.

    • Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά al dente (al dente)
    • Συστατικά: Σκληρό σιμιγδάλι, νερό
  4. Yutaka Sushi Rice 500g
    Yutaka Sushi Rice 500g
     
    Κολλώδες, ρύζι με κοντούς κόκκους, ιδανικό για Σούσι και άλλα Ιαπωνικά & ανατολίτικα πιάτα.
  5. Gentile Paccheri Rigati 500gr
    Gentile Paccheri Rigati 500gr
     
    5,40 €

    Υπέροχα κλασικά ζυμαρικά ναπολιτάνικης παράδοσης, λέγεται ότι το Paccheri ονομάζεται έτσι γιατί όταν αναμιγνύεται με τη σάλτσα, θυμίζει ήχο ενός χαστουκιού «pacchero». Τέλειο με: Συνταγές λαχανικών, κρέατος, τυριού, ψαριού και καρκινοειδών.

    • Χρόνος Μαγειρέματος: 15 λεπτά al dente (al dente)
    • Συστατικά: Σκληρό σιμιγδάλι, νερό
  6. Gentile Penne Rigate 500gr
    Gentile Penne Rigate 500gr
     
    5,40 €

    Τα ζυμαρικά Penne Rigate (Πένες) διαθέτουν κυλινδρικό σχήμα με ραβδώσεις και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών. Οι καλοσχηματισμένες εξωτερικές ρίγες έχουν ικανότητα να συγκρατούν όλα τα συστατικά της σάλτσας. Οι πένες είναι ιδανικες με την πικάντικη σάλτσα all’ arrabbiata αλλά και με σάλτσες με βάση το κρέας ή το τυρί.

    • Χρόνος Μαγειρέματος: 11 λεπτά al dente (al dente)
    • Συστατικά: Σκληρό σιμιγδάλι, νερό
  7. Gentile Fusilli Lavorati A Mano 500gr
    Gentile Fusilli Lavorati A Mano 500gr
     
    17,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3

    Η παραγωγή του Fusilli είναι εντελώς χειροποίητη. Με την βοήθεια του αντιβράχιου και μιας βελόνας τυλίγεται επιδέξια μια ταλιατέλα δίνοντας αυτό το μακρύ ελικοειδές σχήμα τιμώντας την παράδοση και ιστορία που έκανε το Gragnano διάσημο σε όλο τον κόσμο ως “Πόλη των ζυμαρικών”.

    • Χρόνος Μαγειρέματος: 25 λεπτά al dente (al dente)
    • Συστατικά: Σκληρό σιμιγδάλι, νερό
  8. Gentile Spaghetti 8min 500gr
    Gentile Spaghetti 8min 500gr
     
    5,40 €

    Το σπαγγέτι είναι το διασημότερο ζυμαρικό στον κόσμο, το όνομα του προήλθε από την ιταλική λέξη spaghi, που σημαίνει «σπάγκος». Είναι η πιο κλασική επιλογή για συνδυασμούς με σάλτσες κάθε λογής όπως η απλή αλλά πεντανόστιμη ιταλική ναπολιτάνα (φρέσκια ντομάτα) αλλά και η πληθωρική μπολονέζ (με κιμά).

    • Χρόνος Μαγειρέματος: 8 λεπτά al dente (al dente)
    • Συστατικά: Σκληρό σιμιγδάλι, νερό
  9. Gentile SpaghettOne 500gr
    Gentile SpaghettOne 500gr
     
    5,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3

    Νέα και πρωτότυπη δημιουργία του εργοστασίου Gentile. Ένα σπαγγέτι διαμέτρου 2,7 mm που έχει κατακτήσει πολλούς σημαντικούς σεφ σε όλο τον κόσμο.

    • Χρόνος Μαγειρέματος: 15-17 λεπτά al dente (al dente)
    • Συστατικά: Σκληρό σιμιγδάλι, νερό
  10. Gentile Linguine 500gr
    Gentile Linguine 500gr
     
    5,40 €

    Το όνομα linguine σημαίνει “μικρές γλώσσες” στα Ιταλικά και είναι ένα λεπτό, μακρύ, ελλειπτικό, ζυμαρικό που μοιάζει με το fettuccine και προέρχεται από τις περιφέρειες της Λιγουρίας της Ιταλίας. Iδιαίτερα αγαπητό σε συνδυασμό με πέστο αλλά και με αρωματικές συνταγές θαλασσινών. Η παράδοση της Νάπολης το συνδέει με γρήγορες σάλτσες με βάση οστρακοειδή και θαλασσινά, όπως το εμβληματικό ” γαριδομακαρονάδα με λιγκουίνι”.

    • Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά (al dente)
    • Συστατικά: Σκληρό σιμιγδάλι, νερό
  11. Nidi di Tartufo Bianco 250gr
    Nidi di Tartufo Bianco 250gr
     
    Βαθμολογία:
    100%
    9,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ζυμαρικά "φωλιές" ζυμωμένα με λευκή τρούφα.
  12. Riso al Tartufo 350gr
    Riso al Tartufo 350gr
     
    Βαθμολογία:
    100%
    8,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ρύζι Carnanoli με κομμάτια μαύρης τρούφας.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Deli