Ξίδι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

7 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κρέμα Βαλσαμικού Καλαμάτας Σύκο (250ml)
    Κρέμα Βαλσαμικού Καλαμάτας Σύκο (250ml)
     
    Βαθμολογία:
    86%
    3,20 €
    Η απολαυστική Κρέμα Βαλσαμικού Καλαμάτας εμπλουτίζεται με εκχυλίσματα σύκου δημιουργώντας μια απαλή ιδιαίτερα αρωματική, γεύση.
  2. Κρέμα Βαλσαμικό Καλαμάτας (500ml)
    Κρέμα Βαλσαμικό Καλαμάτας (500ml)
     
    Λήξη 30/5
    Με πλούσια γεύση, κρεμώδης υφή και βασισμένη στην επιτυχημένη συνταγή του Βαλσαμικού Ξιδιού Καλαμάτας, προσδίδει απίθανη νοστιμιά όπου και αν προστεθεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Βαλσάμικο Ξίδι Καλαμάτας με σύκο (250ml)
    Βαλσάμικο Ξίδι Καλαμάτας με σύκο (250ml)
     
    Η κλασική γεύση του Νο1 Βαλσαμικού Ξιδιού Καλαμάτας εμπλουτίζεται με εκχυλίσματα σύκου προσφέροντας ένα ξεχωριστό βαλσαμικό ξίδι με απαλή φρουτένια γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Κρέμα Βαλσάμικου Καλαμάτας Ρόδι (250ml)
    Κρέμα Βαλσάμικου Καλαμάτας Ρόδι (250ml)
     
    3,30 €
    Είναι η μόνη που περιέχει (και) φρέσκο χυμό από ρόδια Μεσσηνίας για αυτό έχει πολύ έντονο το φυσικό άρωμα του ροδιού και μια ευδιάκριτη "σπιρτάδα". Είναι ο απόλυτος σύντροφος για την πράσινη σαλάτα, ιδιαίτερα με βάση το λάχανο, και τα ψητά λαχανικά / μανιτάρια / τυριά (χαλούμι, ταλαγάνι κτλ).
  5. Κρέμα Βαλσαμικού Καλαμάτας Λευκή με Πορτοκάλι & Λεμόνι (250ml)
    Κρέμα Βαλσαμικού Καλαμάτας Λευκή με Πορτοκάλι & Λεμόνι (250ml)
     
    Βαθμολογία:
    85%
    Η απολαυστική Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού Καλαμάτας συνδυάζεται με αγαπημένα εσπεριδοειδή προσφέροντας μια ισορροπημένη γεύση πορτοκάλι και λεμόνι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Aceto Botanico Brown Seal
    Aceto Botanico Brown Seal
     
    Βαθμολογία:
    93%
    5,70 €
    Το Aceto Botanico Brown Seal παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια των 225 λίτρων για τέσσερα χρόνια. Πέρα από τη συμπύκνωση, φυσικό αποτέλεσμα της παλαίωσης, η χρήση βαρελιών βοηθάει στο να αποκτήσει πολύπλοκα αρώματα.
  7. 'Οξος Βαϊμάκη
    'Οξος Βαϊμάκη
     
    Βαθμολογία:
    70%
    8,40 €
    Ξίδι απο ηπειρώτικες ποικιλίες όπως η ντεμπίνα και το βλαχικο, παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια. Μαλακό στη γεύση, με βελούδινη αίσθηση αλλά διατηρώντας τους πικάντικους τόνους και το εξαιρετικά μεγάλο σώμα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Deli