Προσφορές

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 48

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Λημνιώνα Ζαφειράκη Ροζέ
    Λημνιώνα Ζαφειράκη Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Λημνιώνα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    87%
    Ειδική Τιμή 12,84 € Κανονική τιμή 15,10 €
    Η πολύ σπάνια αυτή Ελληνική ποικιλία, η Λημνιώνα, βρίσκει στα χέρια του Χρήστου Ζαφειράκη την απολαυστικότερη έκφραση της. Η συγκεκριμένη ροζέ εκδοχή από 100% Λημνιώνα είναι σχεδόν αισθησιακή στη μύτη, παντρεύοντας υπέροχα τη κομψότητα των κόκκινων φρούτων, η φράουλα είναι κύριο χαρακτηριστικό της ποικιλίας μαζί με κόκκινα κράνα, με πολύ ζωηρή οξύτητα στο στόμα και ασύγκριτη φινέτσα.
  2. Signal Λευκός
    Signal Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Ειδική Τιμή 11,82 € Κανονική τιμή 13,90 €
    Το Ασύρτικο μπορεί πια να κάνει θαύματα και εκτός Σαντορίνης! Και η Βόρεια Ελλάδα έχει να επιδείξει πολλά ωραία δείγματα της ποικιλίας. Ένα από αυτά και το Ασύρτικο του Λαλίκου, από αμπελώνες στα 520 μέτρα υψόμετρο, που διακρίνεται τόσο για την ζωηρή οξύτητα και τις απαλές νότες ορυκτών όσο και για την εξωστρέφεια του φρούτου που γοητεύει! Είναι ένα κρασί με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτά που μπορεί να δώσει η Σαντορίνη. Σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί για 3-4 χρόνια σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο παράδειγμα.
  3. Κτήμα Μίγα - Λημνιώνα
    Κτήμα Μίγα - Λημνιώνα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα
    Ειδική Τιμή 18,87 € Κανονική τιμή 22,20 €
    Η Λημνιώνα του Κτήματος Μίγας παρουσιάζεται σε βαθύ ρουμπινί χρώμα με κομψή αρωματικότητα: κόκκινα φρούτα, μπαχαρικά, βιολέτα και νύξεις βασιλικού. Στο στόμα δροσίζει, συνδυάζοντας οξύτητα, μεταξένιες τανίνες και μεγάλη επίγευση. Περνάει από οινοποίηση σε ανοιχτού τύπου βαρέλια 300 LT και ωρίμανση 14 μηνών σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Ιδανική συνοδεία για κίτρινα τυριά, πιάτα με κόκκινα κρέατα ή πικάντικες κόκκινες σάλτσες.
  4. Σαββατιανό Μάρκου
    Σαββατιανό Μάρκου 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 7,91 € Κανονική τιμή 9,30 €
    Ολική επαναφορά για το Σαββατιανό με άλλη μια εξαιρετική ετικέτα αυτή τη φορά από τους αμπελώνες Μάρκου. Με τη τέταρτη γενιά ήδη στο τιμόνι, φρέσκια, εξαιρετικά σχεδιασμένη ετικέτα και περιεχόμενο που αναδεικνύει τον φιλικό, αρωματικό χαρακτήρα του Σαββατιανού, η ποικιλία αποδεικνύει πως διαθέτει κορυφαίο value for money ή την καλύτερη σχέση τιμής/απόλαυσης.
  5. Craft Weiss 0.33lt
    Craft Weiss 0.33lt
     
    Ξανθό, 5.4% alc.
    Ειδική Τιμή 1,89 € Κανονική τιμή 2,10 €
    Λήξη 9/6
    H ελληνική αφιλτράριστη σταρομπύρα η οποία έχει ζηλευτά προτερήματα. Τα αρώματά της είναι ξεκάθαρα, σε πρώτο πλάνο είναι τα φρούτα, το πορτοκάλι, η μπανάνα, το κόκκινο μήλο και το ώριμο ροδάκινο. Σε επόμενο πλάνο κάνουν την εμφάνισή τους τα μπαχαρικά και τα βότανα. Η γεύση χαρακτηρίζεται με μια λέξη φρεσκάδα!
  6. Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός
    Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 22,10 € Κανονική τιμή 26,00 €
    Στα χέρια του Χρήστου Ζαφειράκη η σπανιότατη Λημνιώνα βρήκε τον ‘σωτήρα’ της, τον άνθρωπο που την έσωσε από την ολοκληρωτική εξαφάνιση. Και εκείνη του το ανταπέδωσε, δίνοντας του ένα κρασί με μοναδική φινέτσα, κομψότητα και ελκυστικότατο αρωματικό μπουκέτο. Αν βαρεθήκατε τα υπερ-συμπυκνωμένα, υψηλού αλκοόλ, super-βαρελάτα ερυθρά κρασιά αυτό θα είναι το κρασί σας.
  7. Craft Pilsner
    Craft Pilsner
     
    Ξανθό, 4.9% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Ειδική Τιμή 1,71 € Κανονική τιμή 1,90 €
    Λήξη 9/6
    Η «σαμπάνια της μπύρας», ξανθιά κλασσική Pilsner με απολαυστικό γευστικό και αρωματικό προφίλ από τρεις εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου Hercules, Perle, Tradition.
  8. Portes Merlot
    Portes Merlot 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 9,35 € Κανονική τιμή 11,00 €
    Ένα ποιοτικό Merlot από τον Γιώργο Σκούρα. Στη μύτη παρουσιάζει αρώματα κόκκινου κερασιού, δαμάσκηνου, βανίλιας συνοδευμένα με νότες βιολέτας και καπνού και στο στόμα βελούδινο με τανίνες που εξελίσσονται υπέροχα στο χρόνο.
  9. ΝΗΣΟΣ 0.33lt
    ΝΗΣΟΣ 0.33lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ειδική Τιμή 2,25 € Κανονική τιμή 2,50 €
    Μικρή, φρέσκια, απαστερίωτη, με πολυπλοκότητα στα αρώματα και τις γεύσεις, η μπύρα Νήσος απ’ την Τήνο, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Δημητριακά, λυκίσκος, εσπεριδοειδή, δίνουν δυνατά το παρόν στο ποτήρι μας και συνδυάζονται άνετα με την Μεσογειακή κουζίνα και τα νησιωτικά εδέσματα.
  10. ΝΗΣΟΣ All Day Βιολογική 0.33lt
    ΝΗΣΟΣ All Day Βιολογική 0.33lt
     
    Ξανθό, 4.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 2,25 € Κανονική τιμή 2,50 €
    Λήξη 15/6
    Μικρή, φρέσκια, απαστερίωτη, με πολυπλοκότητα στα αρώματα και τις γεύσεις, η μπύρα Νήσος απ’ την Τήνο, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Δημητριακά, λυκίσκος, εσπεριδοειδή, δίνουν δυνατά το παρόν στο ποτήρι μας και συνδυάζονται άνετα με την Μεσογειακή κουζίνα και τα νησιωτικά εδέσματα.
  11. Delphi Dark
    Delphi Dark
     
    Μαύρο, 5.6% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Ειδική Τιμή 2,52 € Κανονική τιμή 2,80 €
    Μια απαστερίωτη αφιλτράριστη και διπλοζύμωτη Dark Ale που ισορροπεί μεταξύ δύναμης και φινέτσας. Διαθέτει σκούρο χρώμα και έντονο αρωματικό χαρακτήρα καβουρδισμένων ξηρών καρπών, καφέ και μαύρων φρούτων που συνοδεύονται από την υποστηρικτική τροπική έκφραση του λυκίσκου. Το απαλό της σώμα και το δυναμικό σοκολατένιο της τελείωμα τη καθιστούν μια πολύ ευχάριστη και συνάμα ιδιαίτερη μαύρη μπύρα.
  12. Λευκή Κρέμα Βαλσαμικό Καλαμάτας (250ml)
    Λευκή Κρέμα Βαλσαμικό Καλαμάτας (250ml)
     
    Ειδική Τιμή 2,47 € Κανονική τιμή 2,90 €
    Λήξη 1/6
    Με πλούσια γλυκόξινη γεύση, κρεμώδης υφή και βασισμένη στην επιτυχημένη συνταγή του Λευκού Βαλσαμικού Ξιδιού Καλαμάτας, προσδίδει απίθανη νοστιμιά όπου και αν προστεθεί.
  13. Oz Med Tonic 330ml
    Oz Med Tonic 330ml
     
    Ειδική Τιμή 1,36 € Κανονική τιμή 1,60 €
    Λήξη 17/05
    Ένα αναψυκτικό πολύ διαφορετικό από τα άλλα που συνδυάζει μια μαγικά ευχάριστη γεύση, με μειωμένες θερμίδες και σάκχαρα κάτω των 30%.
  14. Oz Basil Passion 330ml
    Oz Basil Passion 330ml
     
    Ειδική Τιμή 1,36 € Κανονική τιμή 1,60 €
    Λήξη 16/5
    Ένα αναψυκτικό πολύ διαφορετικό από τα άλλα που συνδυάζει μια μαγικά ευχάριστη γεύση, με μειωμένες θερμίδες και σάκχαρα κάτω των 30%.
  15. Cherry Soda (200ml)
    Cherry Soda (200ml)
     
    Βαθμολογία:
    73%
    Ειδική Τιμή 1,45 € Κανονική τιμή 1,70 €
    Λήξη 2/6
    Μοναδικό αναψυκτικό με σόδα και κεράσι για να το απολαύσετε σκέτο ή σε cocktail.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προσφορές