| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Ανοιχτές Πόρτες

Αγαπητοί Φίλοι


Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του. Θέλοντας να δημιουργήσει ένα εορταστικό γεγονός για το κρασί σε όλη τη Πελοπόννησο, η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πeλοποννήσου (ΕΝΟΑΠ), έχει θεσμοθετήσει την εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες».

To House of Wine είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης των Οινοποιών της Πελοποννήσου. Μέσα από αυτές τις σελίδες μπορείτε να μαθαίνετε για τις εκδηλώσεις που οργανώνει κάθε οινοποιείο όπως αυτές μας κοινοποιούνται.


Προβολή Nemea wineries σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους


Ο Χάρτης των Οινοποιείων της Πελοπον-νήσου περιλαμβάνει τα οινοποιεία εκείνα που το γεωγραφικό τους στίγμα είναι διαθέσιμο. Ο χάρτης είναι δυναμικός, μπορείτε να τον μεγενθύνετε, και επιλέγοντας κάθε οινοποιείο μπορείτε να δείτε διάφορα στοιχεία του. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να δείτε την διαδρομή σας από το σημείο εκκίνησης μέχρι το οινοποιείο που επιλέξατε.

Όσα οινοποιεία μας στείλουν το στίγμα τους, θα προστίθενται στο χάρτη.

To House of Wine δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που περιέχονται στις σελίδες αυτές. Οι αναγραφόμενες πληροφορίες έχουν παρασχεθεί από τον ΕΝΟΑΠ και τους παραγωγούς που ανήκουν
σε αυτόν. Παρακαλούμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τυχόν επίσκεψη στα οινοποιεία να επιβεβαιώνεται με τηλεφώνημα στα επισκέψιμα οινοποιεία.