| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
   
Wine&Cheese
Οι κρατήσεις άρχισαν!

Υπάρχουν  λίγες διαθέσιμες θέσεις που προέρχονται από ακυρώσεις προκρατήσεων.

 

Κάνετε την κράτησή σας ΤΩΡΑ!

Όσο κι αν διαβάσουμε, ακούσουμε, συζητήσουμε ή ενημερωθούμε για το κρασί, τίποτα δεν μας φέρνει πιο κοντά του από μία ζωντανή δοκιμή.

Ανταποκρινόμενοι στις δικές σας επιθυμίες, προγραμματίζουμε ήδη γευσιγνωστικά δείπνα, παρουσιάσεις παραγωγών, συνδυασμούς του κρασιού με τα πιο απρόσμενα και πρωτότυπα στοιχεία του σημερινού lifestyle, εκδρομές και επισκέψεις σε οινοποιεία της Ελλάδας, ταξίδια στις γνωστότερες οινοπαραγωγικές ζώνες του διεθνούς οινικού άτλαντα, και άλλα πολλά.

Αλλά... τι θα άξιζε ένα καλό γεύμα χωρίς το τέλειο... ορεκτικό, το καλύτερο ξεκίνημα;

Για να ανοίξει λοιπόν η όρεξη, σας καλούμε να παρευρεθείτε σε ένα ...γάμο: Στο "πάντρεμα" κρασιών και τυριών, Wine & Cheese pairing, στην πρώτη μας γευσιγνωστικής δοκιμής για το 2010.


Το Θέμα

Το γεγονός ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ σε κατανάλωση τυριού, με τα απίστευτα (και όμως αληθινά) 24,5 κιλά κατ' άτομο το χρόνο (όταν στον μισό περίπου πληθυσμό της γης η κατανάλωση είναι λιγότερη από 1 κιλό τον χρόνο) ασφαλώς μας ...υποχρεώνει να μάθουμε περισσότερο για αυτό το είδος που βρίσκεται καθημερινά στο ελληνικό τραπέζι...

Να μάθουμε επίσης με τι ταιριάζει, με ποιά τυριά παντρεύονται ποιές κατηγορίες κρασιών. Γιατί δεν υπάρχει κανένας καλύτερος συνδυασμός κατά τους γευσιγνώστες -αρκεί, βέβαια να γίνεται σωστά- από το τυρί και το κρασί. Για τους γευσιγνώστες κρασιού και τυριού, ο συνδυασμός τους είναι τόσο δύσκολος όσο και επικίνδυνος, και μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες γευστικές δυσαρμονίες. Αλλά ταυτόχρονα, για όσους γνωρίζουν, σε ακραίες επίσης γευστικές απολαύσεις.

Για αυτούς τους λόγους (ή, για να είμαστε ειλικρινείς με αυτούς τους λόγους σαν αφορμή) το House of Wine Club αφιερώνει την πρώτη του εκδήλωση γευσιγνωσίας του νέου χρόνου στο "πάντρεμα" τυριών και κρασιών (Wine & Cheese Pairing)... μια πραγματική απόλαυση που μπορεί να ενταθεί σημαντικά με τις σωστές επιλογές.

Τα τυριά... άπειρα, τα κρασιά άπειρα επίσης. Γι΄αυτό στόχος μας είναι να δοκιμάσουμε μαζί κατηγορίες κρασιών με κατηγορίες τυριών, άξιους δηλαδή "εκπροσώπους" των μεν και των δε...
Σε ένα χώρο που φημίζεται για την ποικιλία τυριών που διαθέτει και την τεράστια εξειδίκευσή του σε αυτά, στο εστιατόριο Milos του Hilton Αθηνών, θα ζήσουμε μαζί με τα μελη του HOW Club, με τους πελάτες και με τους φίλους του House of Wine μιά αξέχαστη εμπειρία οινογνωσίας και γευσιγνωσίας, μαζί με σπάνια τυριά από την Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, την Ισπανία, την Ελλάδα....

Δηλωστε λοιπόν συμμετοχή (μέσα από την Κράτηση της διπλανής στήλης) στον πρωτότυπο αυτό "γάμο" κρασιών και τυριών, που θα γίνει στο εστιατόριο Milos, την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010.  

Ελάτε με τους φίλους σας, τους αγαπημένους σας, την παρέα σας από την 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 4:00 το απόγευμα και θα απολαύσετε ένα αξέχαστο μεσημέρι, σε ένα φανταστικό χώρο, με πρωτόγνωρες εμπειρίες γευσιγνωσίας, και με προσωπική ξενάγηση στις γεύσεις και τους συνδυασμούς τυριών και κρασιών από τον διευθυντή του House of Wine Club Θόδωρο Λέλεκα και τα υπόλοιπα στελέχη του House of Wine.

Και αν δεν ...χορτάσετε με τα δεκάδες τυριά και κρασιά μας, μπορείτε να έχετε ένα απολαυστικό γεύμα στο εστιατόριο Milos σε τιμή-έκπληξη που εξασφάλισε για εσάς το House of Wine.


Διαβάστε τα τελευταία νέα σχετικά με την εκδήλωση στο House of Wine Club- Νέα και Εκδηλώσεις...

Δείτε την λίστα κρασιών και τυριών σε PDF

Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε την λίστα κρασιών και τυριών σε PDF ειδικά διαμορφωμένο για εκτύπωση...

 

Για όσους είχαν κάνει προκράτηση...

Όλες οι προκρατήσεις που δεν μετατράπηκαν σε κρατήσεις μέχρι την 5η Φεβρουαρίου έχουν πάψει να ισχύουν, και δεν υπάρχει πλέον προτεραιότητα για όσουν είχν κάνει την προκράτηση. Μπορούν πάντως ακόμα να κάνουν απ' ευθείας κράτηση, εφ' όσον υπάρχουν κενές θέσεις.

 
 
Wine&Cheese Pairing

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010,
από 1:00μμ έως 4:00μμ με ελεύθερη προσέλευση

Εστιατόριο Milos, Hilton Αθηνών

Κόστος συμμετοχής:
42 Ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)

Ολα τα κρασιά προσφέρονται δωρεάν από το House of Wine, και είναι ευγενής χορηγία των αντίστοιχων προμηθευτών του.

 
Κράτηση

Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1 .Μέσω του πλήκτροy [κράτηση] που ακολουθεί. Στην σελίδα της κράτησης, θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, τον αριθμό των ατόμων πού ήδη δηλώσατε κατά την προεγγραφή σας, και θα προχωρήσετε στην πληρωμή. (Γιά όσους έχουν ήδη αγοράσει προιόντα από το House of Wine, η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια)

2. Μέσω τηλεφώνου (210 6773315) στην κα Άννα Καραμάνη, η οποία μπορεί για λογαριασμό σας να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

3. Με επίσκεψή σας στα γραφεία μας (Ιθώμης 26, 15231, Χαλάνδρι), από 9:30 έως 17:30.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους γνωστούς τρόπους:

1. Με χρέωση της κάρτας σας

2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό του House of Wine (όλοι οι λογαριασμοί εμφανίζονται κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας)

3. Με αντικαταβολή

Μετά την εξόφληση της συμμετοχής σας, θα σας αποστείλλουμε το δελτίο συμμετοχής σας καθώς και την απόδειξη πληρωμής.

 
Ξεκινείστε την διαδικασία κράτησης 

 

 
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, ή για τηλεφωνικές κρατήσεις ή προκρατήσεις: 210 6773315, κα Καραμάνη