You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Ολοκληρωμένες Εκδηλώσεις
Όλες οι εκδηλώσεις του HOW Club στο #inthehouse Bar
Εδώ θα βρείτε όλες τις εκδηλώσεις του HOW Club στο #inthehouse Bar του καταστήματος του House of Wine. Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιών και ποτών, συνδυασμών κρασιού και φαγητών, παρουσιάσεις παραγωγών και προιόντων, ειδικές εκδηλώσεις - σεμινάρια.
-
(11/12/2019) Γιορτές "Στον Αφρό"35,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να ανοίξουμε μια Σαμπάνια στις Γιορτές; Στο γύρισμα του χρόνου; Σίγουρα - αλλά όχι μόνο. Κάθε μία από τις γιορτινές μέρες είναι ξεχωριστή και τίποτα δεν θα μας κάνει να ζήσουμε τη μαγεία της όπως οι φυσαλίδες της Σαμπάνιας στα ποτήρια μας! Κι αν νομίζετε ότι θα πρέπει κάθε φορά να τη συνοδεύουμε με υπερπαραγωγές υψηλής γαστρονομίας, άδικα αγχώνεστε. Πολύ συχνά, οι πιο απλές γεύσεις είναι και οι πιο εκλεκτές, αλλά και τα καλύτερα ταιριάσματα δίπλα σε μια κομψή Σαμπάνια. Τι λέτε, κάνουμε μια πρόβα, πριν μαγέψετε τους καλεσμένους στα γιορτινά σας καλέσματα; Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 19:30, ο Ted Lelekas, Brand Ambassador του Οίκου Veuve Clicquot για την Κεντρική & Νότια Ευρώπη, επιλέγει μοναδικά τυριά και αλλάντικά και μας καθοδηγεί να τα ταιριάξουμε με τις λευκές και ροζέ Σαμπάνιες του Οίκου. Θα μάθουμε τα πάντα για τη Σαμπάνια, θα απολαύσουμε φίνους (και ίσως και κάποιους αναπάντεχους) συνδυασμούς και θα περάσουμε μια αξέχαστη προ-γιορτινή βραδιά! Κλείστε θέση τώρα, σας περιμένουμε!Εξαντλημένο
-
(29/01/20) Τα ''Grand Terroir'' της Καραϊβικής20,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος μας συνοδεύει σε ένα γευσιγνωστικό ταξίδι, με έξι διαφορετικά ρούμια. Από την Τζαμάικα, τα Μπαρμπάντος και την Γουατεμάλα έως την Μαρτινίκα, την Αγία Λουκία και τα Φίντζι. Θα γνωρίζουμε τον κάθε οίκο που τα παράγει ξεχωριστά, όσον αφορά τον τρόπο παραγωγής τους αλλά και το γευστικό τους προφίλ και ταυτοχρόνως θα μάθουμε ιστορικά στοιχεία για τον κάθε οίκο. Η δοκιμή θα γίνει συνδυαστικά με τις χειροποίητες σοκολάτες της ÉSOPHY. Κάθε ρούμι θα έχει τη δική του σοκολάτα!Εξαντλημένο
-
(4/3/20) The Port Wood Finish Experience30,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο #inthehouse bar του House of Wine θα κάνουμε ακόμη ένα νοερό ταξίδι στη χώρα της καρδιάς μας. Θα δοκιμάσουμε 6 διαφορετικά whisky με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Εκτός της στάνταρ παλαίωσης, έχουν και μια επιπλέον μέσα σε πρώην βαρέλια port. Οδηγός μας στη μοναδική αυτή γευσιγνωσία θα είναι ο Κυριάκος Κοντογιώργης, υπεύθυνος Spirits του House of Wine.Εξαντλημένο
-
(10/04/2017) Γευσιγνωσία Whisky: The Distillers Edition25,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Τη βραδιά της γευσιγνωσίας τα συγκεκριμένα ουίσκι θα προσφέρονται για αγορά με 10% έκπτωση στους συμμετέχοντεςΤην Μ.Δευτέρα 10 Απριλίου στις 19.30 δοκιμάζουμε whiskies που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία. Η σειρά Distillers Edition περιέχει whiskies από διαφορετικές ποτοπαραγωγικές περιοχές της Σκωτίας και είμαστε σίγουροι ότι τα Oban, Glenkinchie , Cragganmore, Lagavulin και Talisker θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό πότη. Πριν συντονίσει την γευστική δοκιμή, ο συνεργάτης μας Κυριάκος Κοντογιώργης θα μεταδώσει λίγες από τις γνώσεις του για το whisky και θα μάθουμε ιστορικές και τεχνικές λεπτομέρειες γύρω από το βασιλιά των αποσταγμάτων. Οι περιοχές που αντιπροσωπεύονται στην εκδήλωση είναι, τα δυτικά Highlands με το Oban, τα Lowlands με το Glenkinchie, το Speyside με το Cragganmore, το Islay με το Lagavulin και τέλος τα Islands με το θρυλικό Talisker. Μην το χάσετε!Εξαντλημένο
-
(15/05/2017) Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου παρουσιάζει την Οινική του πορεία45,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Οι θέσεις για την εκδήλωση έχουν εξαντληθεί. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας κράτησης.Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου επιλέγει από τη προσωπική του κάβα τα αγαπημένα του κρασιά από το 1975 μέχρι σήμερα και μας τα παρουσιάζει σε μια μοναδική γευσιγνωσία. Με όχημα τη μοναδική αμεσότητα και απλότητα του μεγάλου οινοποιού μας και με οδηγό μας τον ίδιο, θα συνταξιδέψουμε την Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 στην οινική του πορεία μέσα από 16 υπέροχα κρασιά από την προσωπική του συλλογή, κρασιά-σταθμούς τόσο για τον οινοποιό Βαγγέλη Γεροβασιλείου όσο και για την ιστορία του Ελληνικού κρασιού. Ένα σπάνιο όσο και κορυφαίο οινικό γεγονός, μια διπλή εμπειρία απόλαυσης και γνώσης δοσμένης από έναν μεγάλο του Ελληνικού κρασιού που κανένας οινόφιλος δεν πρέπει να χάσει!Εξαντλημένο
-
(8/05/2017) Ο Κομψός Ροδανός20,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Τη Δευτέρα 8 Μαΐου έχουμε τη τιμή να φιλοξενήσουμε τον πρώτο Έλληνα Master of Wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη ο οποίος θα μας παρουσιάσει 6 κρασιά απο 2 παραγωγούς του Ροδανού, εκφραστές της τάσης των πιο κομψών κρασιών, και μάλιστα από περιοχές που έγιναν γνωστές για τα μη κομψά κρασιά τους. Τα πολύ υψηλά αλκοόλ, το υπερβολικό βαρέλι, τα κρασιά δυναμίτες είναι ΟΚ για να παίρνεις υψηλές βαθμολογίες, αλλά όχι για να «τελειώνεις το μπουκάλι» λένε... συμφωνείτε; Τα κρασιά που θα δοκιμάσουμε είναι: CAVE YVES CUILLERON - CONDRIEU Le Petit Cote - COTE ROTIE Bassenon Rouge - CORNAS Le Village Rouge DOMAINE PEGAU - CHATEAUNEUF DU PAPE Cuvée Réservée Blanc - CÔTES DU RHÔNE Cuvée Maclura Rouge - VERSINO CHATEAUNEUF DU PAPE Selection Laurence Feraud RougeΕξαντλημένο
-
(14/06/2017) Ο Πάρις Σιγάλας παρουσιάζει παλιές σοδειές και τα "7 Χωριά" του35,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 7:30, στο #inthehouse bar του House of Wine ένας μεγάλος οινοποιός, ο Πάρις Σιγάλας θα παρουσιάσει ό ίδιος - σε αυστηρά περιορισμένο κοινό - την οινική του πορεία μέσα από παλιές σοδειές με κατάληξη την παράλληλη γευστική δοκιμή των "7 χωριών", της "μελέτης" του πάνω στο terroir της Σαντορίνης!Εξαντλημένο
-
(10/06/2017) Γιορτάζουμε τη Παγκόσμια Ημέρα Ροζέ Κρασιού με τον Θόδωρο Λέλεκα30,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Το Σάββατο 10 Ιουνίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ροζέ Κρασιού. Ο... "Σταυροφόρος του Ροζέ", Θόδωρος Λέλεκας, θα κάνει κατάληψη στο μπαρ και στον κήπο του House of Wine και θα ανοίξει ορισμένα από τα αγαπημένα του ροζέ (15+), προ(σ)καλώντας μας να τα δοκιμάσουμε και να τα συνοδεύσουμε με το πιο εκλεκτό sushi, που θα ετοιμάσει για εμάς η εταιρεία The Nori Experience! Δεν πρέπει να λείψει κανείς - Περιορισμένες θέσεις!Εξαντλημένο
-
(19/06/2017) Workshop: Ελληνικά Αποστάγματα0,00 €Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου ο αποσταγματοποιός Νικόλαος Κατσάρος, ιδιοκτήτης του Katsaros Distillery στον Τύρναβο, θα βρίσκεται στο House of Wine για να παρουσιάσει ένα σύντομο σεμινάριο πάνω στις αρχές της απόσταξης. Ως απόγονος του εφευρέτη του ούζου, θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορία, αλλά και στις μελλοντικές προοπτικές, του εθνικού μας αποστάγματος. Θα ακολουθήσει γευσιγνωσία των αποσταγμάτων (ούζο και τσίπουρο) Κατσάρος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Οίνου & Αποσταγμάτων, Θόδωρος Λέλεκας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η κράτηση. Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Εξαντλημένο
-
(18/10/2017) Ο Γιώργος Σκούρας παρουσιάζει "τα άγνωστα, τα σπάνια, τα νέα" κρασιά του35,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 7:30, στο #inthehouse bar του House of Wine ένας μεγάλος οινοποιός, ο Γιώργος Σκούρας θα παρουσιάσει ό ίδιος - σε αυστηρά περιορισμένο κοινό - μια σειρά απο κρασιά σπάνια, κρασιά που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ αλλά και ένα νέο κρασί που παρουσιάζεται πρώτη φορά.Εξαντλημένο
-
(25/10/2017) Islay: Η Μέκκα του Whisky35,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Τη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα, στο House of Wine θα φυσήξει θαλασσινός αέρας. Η Μέκκα του whisky, το νησί Islay της Σκωτίας, μας αποκαλύπτει μερικά από τα χιλιάδες μυστικά του, αφού θα ταξιδέψουμε, νοερά και γευστικά, σε τέσσερα από τα σπουδαιότερα αποστακτήρια του νησιού. Θα μιλήσουμε για τα Lagavulin, Caol Ila, Ardbeg και Bruichladdich.Τα whiskies που θα δοκιμάσουμε είναι τα Bruichladdich Classic Laddie, Caol Ila 12 ετών, Port Charlotte Scottish Barley, Lagavulin 16 ετών, Ardbeg 10 ετών και Octomore 07.1, όλα τους εξαιρετικά και το ένα καλύτερο από το άλλο. Στον υπέροχο κόσμο του whisky , θα μας ξεναγήσει όπως πάντα ο συνεργάτης μας Κυριάκος Κοντογιώργης, ο οποίος θα μας δώσει ιστορικές και τεχνικές λεπτομέρειες για κάθε αποστακτήριο και θα επιμεληθεί την γευστική δοκιμή που θα ακολουθήσει. Σας περιμένουμε. Ιδανικό και για αρχάριους και για προχωρημένους.Εξαντλημένο
-
(09/11/2017) Όλα για το Syrah!35,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Τη Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 7:30, στο #inthehouse bar του House of Wine ο Απόστολος Μούντριχας θα παρουσιάσει την μοναδική στον Ελληνικό χώρο δουλειά του πάνω στο Syrah, καθώς και ένα νέο πολύ ιδιαίτερο Syrah, και θα μας πει τη δική του ιστορία μέσα απο σπάνιες οινοποιήσεις της αγαπημένης του ποικιλίας.Εξαντλημένο
-
(27/11/2017) Στέλλιος Μπουτάρης: Προσωπικά οινικά βιώματα35,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 7:30, στο #inthehouse bar του House of Wine ο Στέλλιος Μπουτάρης θα μας ξεναγήσει στην ιστορία του κτήματος Κυρ-Γιάννη μέσα από τα δικά του, προσωπικά βιώματα και τις παλιές σοδειές των κρασιών του κτήματος σε μιά σπάνια σύγκριση του σήμερα με το χθές!Εξαντλημένο
-
(22/11/2017) Πρόσκληση για ένα ταξίδι στο χρόνο με τη Νάουσσα Μπουτάρη35,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Ένα κρασί θρύλος, μια διαχρονική αξία, το απόλυτο αποτύπωμα του Ξινόμαυρου και της Νάουσας, σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο χρόνο μεσα από μια εκδήλωση στο House of Wine που περιλαμβάνει-μεταξύ άλλων-την γευστική δοκιμή 24 σοδιών της Νάουσσας Μπουτάρη από το 1974 μέχρι το 2014!Εξαντλημένο
-
(4/12/2017) Γιάννης Παρασκευόπουλος: Νεμέα-Σαντορίνη, το Οινικό Δίπολο της Γαίας35,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 7:30, στο #inthehouse bar του House of Wine θα συμμετάσχουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με... καπετάνιο τον καθηγητή Γιάννη Παρασκευόπουλο, συνιδιοκτήτη της Γαίας και βασικό διαμορφωτή των δύο εμβληματικών ποικιλιών, του σύγχρονου Ασύρτικου και Αγιωργίτικου, στο οποίο θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη των δύο ποικιλιών δοκιμάζοντας κρασιά της Γαίας Οινοποιητικής από τα οινοποιεία της Σαντορίνης και της Νεμέας!Εξαντλημένο