You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Ολοκληρωμένες Εκδηλώσεις
Όλες οι εκδηλώσεις του HOW Club στο #inthehouse Bar
Εδώ θα βρείτε όλες τις εκδηλώσεις του HOW Club στο #inthehouse Bar του καταστήματος του House of Wine. Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιών και ποτών, συνδυασμών κρασιού και φαγητών, παρουσιάσεις παραγωγών και προιόντων, ειδικές εκδηλώσεις - σεμινάρια.
-
(14/06/2017) Ο Πάρις Σιγάλας παρουσιάζει παλιές σοδειές και τα "7 Χωριά" του35,00 €Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 7:30, στο #inthehouse bar του House of Wine ένας μεγάλος οινοποιός, ο Πάρις Σιγάλας θα παρουσιάσει ό ίδιος - σε αυστηρά περιορισμένο κοινό - την οινική του πορεία μέσα από παλιές σοδειές με κατάληξη την παράλληλη γευστική δοκιμή των "7 χωριών", της "μελέτης" του πάνω στο terroir της Σαντορίνης!Εξαντλημένο
-
(10/06/2017) Γιορτάζουμε τη Παγκόσμια Ημέρα Ροζέ Κρασιού με τον Θόδωρο Λέλεκα30,00 €Το Σάββατο 10 Ιουνίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ροζέ Κρασιού. Ο... "Σταυροφόρος του Ροζέ", Θόδωρος Λέλεκας, θα κάνει κατάληψη στο μπαρ και στον κήπο του House of Wine και θα ανοίξει ορισμένα από τα αγαπημένα του ροζέ (15+), προ(σ)καλώντας μας να τα δοκιμάσουμε και να τα συνοδεύσουμε με το πιο εκλεκτό sushi, που θα ετοιμάσει για εμάς η εταιρεία The Nori Experience! Δεν πρέπει να λείψει κανείς - Περιορισμένες θέσεις!Εξαντλημένο
-
(19/06/2017) Workshop: Ελληνικά Αποστάγματα0,00 €Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου ο αποσταγματοποιός Νικόλαος Κατσάρος, ιδιοκτήτης του Katsaros Distillery στον Τύρναβο, θα βρίσκεται στο House of Wine για να παρουσιάσει ένα σύντομο σεμινάριο πάνω στις αρχές της απόσταξης. Ως απόγονος του εφευρέτη του ούζου, θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορία, αλλά και στις μελλοντικές προοπτικές, του εθνικού μας αποστάγματος. Θα ακολουθήσει γευσιγνωσία των αποσταγμάτων (ούζο και τσίπουρο) Κατσάρος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Οίνου & Αποσταγμάτων, Θόδωρος Λέλεκας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η κράτηση. Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Εξαντλημένο