Ολοκληρωμένες Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις του HOW Club στο #inthehouse Bar

Εδώ θα βρείτε όλες τις εκδηλώσεις του HOW Club στο #inthehouse Bar του καταστήματος του House of Wine. Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιών και ποτών, συνδυασμών κρασιού και φαγητών, παρουσιάσεις παραγωγών και προιόντων, ειδικές εκδηλώσεις - σεμινάρια.


Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-48 από 48

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. (14/06/2017) Ο Πάρις Σιγάλας παρουσιάζει παλιές σοδειές και τα "7 Χωριά" του
    (14/06/2017) Ο Πάρις Σιγάλας παρουσιάζει παλιές σοδειές και τα "7 Χωριά" του
     
    Βαθμολογία:
    80%
    35,00 €
    Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 7:30, στο #inthehouse bar του House of Wine ένας μεγάλος οινοποιός, ο Πάρις Σιγάλας θα παρουσιάσει ό ίδιος - σε αυστηρά περιορισμένο κοινό - την οινική του πορεία μέσα από παλιές σοδειές με κατάληξη την παράλληλη γευστική δοκιμή των "7 χωριών", της "μελέτης" του πάνω στο terroir της Σαντορίνης!
  2. (10/06/2017) Γιορτάζουμε τη Παγκόσμια Ημέρα Ροζέ Κρασιού με τον Θόδωρο Λέλεκα
    (10/06/2017) Γιορτάζουμε τη Παγκόσμια Ημέρα Ροζέ Κρασιού με τον Θόδωρο Λέλεκα
     
    Βαθμολογία:
    83%
    30,00 €
    Το Σάββατο 10 Ιουνίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ροζέ Κρασιού. Ο... "Σταυροφόρος του Ροζέ", Θόδωρος Λέλεκας, θα κάνει κατάληψη στο μπαρ και στον κήπο του House of Wine και θα ανοίξει ορισμένα από τα αγαπημένα του ροζέ (15+), προ(σ)καλώντας μας να τα δοκιμάσουμε και να τα συνοδεύσουμε με το πιο εκλεκτό sushi, που θα ετοιμάσει για εμάς η εταιρεία The Nori Experience! Δεν πρέπει να λείψει κανείς - Περιορισμένες θέσεις!
  3. (19/06/2017) Workshop: Ελληνικά Αποστάγματα
    (19/06/2017) Workshop: Ελληνικά Αποστάγματα
     
    Βαθμολογία:
    90%
    0,00 €
    Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου ο αποσταγματοποιός Νικόλαος Κατσάρος, ιδιοκτήτης του Katsaros Distillery στον Τύρναβο, θα βρίσκεται στο House of Wine για να παρουσιάσει ένα σύντομο σεμινάριο πάνω στις αρχές της απόσταξης. Ως απόγονος του εφευρέτη του ούζου, θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορία, αλλά και στις μελλοντικές προοπτικές, του εθνικού μας αποστάγματος. Θα ακολουθήσει γευσιγνωσία των αποσταγμάτων (ούζο και τσίπουρο) Κατσάρος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Οίνου & Αποσταγμάτων, Θόδωρος Λέλεκας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η κράτηση. Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σελίδα
ανά σελίδα