| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Το επαγγελματικό δώρο κάνει σκεπτικούς όσους έχουν την ευθύνη του. Στο House of Wine, με τον ίδιο, περυσινό προϋπολογισμό ή και με μειωμένο, θα μπορέσετε να κάνετε εφέτος καλύτερα δώρα! Και εμείς, αλλά και οι συνεργάτες μας οινοποιοί, έχουμε φροντίσει για αυτό!

Προγραμματίστε έγκαιρα τα επιχειρηματικά σας δώρα και κερδίστε:

Δώστε την παραγγελία των επιχειρηματικών σας δώρων μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και κερδίστε 10% στο σύνολο της παραγγελίας σας!*.

Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε εμάς να προγραμματίσουμε σωστά τις παραδόσεις μας, κερδίζετε χρήματα για την εταιρεία σας και φυσικά μαζέυετε πόντους επιβράβευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποτεδήποτε εώς και 3 μήνες αργότερα.

Και βέβαια, παραδίδουμε τα επιχειρηματικά σας δώρα οπουδήποτε στην Ελλάδα, αλλά και στους συνεργάτες ή πελάτες σας σε όλες της χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης, με ασφάλεια, συνέπεια και σε ασυναγώνιστες τιμές!

Τηλεφωνήστε μας στο 210 6773315 για να μιλήσουμε για τα δικά σας εταιρικά Δώρα!(*) Η προσφορά αφορά σε κρασιά, αξεσουάρ και συσκευασίες και μόνο σε όσα δεν είναι ήδη σε προσφορά. Η ελάχιστη παραγγελία για τη προσφορά είναι 600€ και η παράδοση των δώρων θα πρέπει να γίνει εντός του Δεκεμβρίου

Παραγείλετε ΤΩΡΑ και ...κερδίστε!