Καλώς ήρθατε στο House of Wine! | Σύνδεση | Εγγραφή | Επικοινωνία |

House of Wine
Τη Τετάρτη 15 Αυγούστου το κατάστημά μας στο Χαλάνδρι θα παραμείνει κλειστό.

Παραγείλετε ΤΩΡΑ και ...κερδίστε!


Το επαγγελματικό δώρο κάνει σκεπτικούς όσους έχουν την ευθύνη του. Στο House of Wine, με τον ίδιο, περυσινό προϋπολογισμό ή και με μειωμένο, θα μπορέσετε να κάνετε εφέτος καλύτερα δώρα! Και εμείς, αλλά και οι συνεργάτες μας οινοποιοί, έχουμε φροντίσει για αυτό!

Προγραμματίστε έγκαιρα τα επιχειρηματικά σας δώρα και κερδίστε:

Δώστε την παραγγελία των επιχειρηματικών σας δώρων μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και κερδίστε 10% στο σύνολο της παραγγελίας σας!*.

Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε εμάς να προγραμματίσουμε σωστά τις παραδόσεις μας, κερδίζετε χρήματα για την εταιρεία σας και φυσικά μαζέυετε πόντους επιβράβευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποτεδήποτε εώς και 3 μήνες αργότερα.

Και βέβαια, παραδίδουμε τα επιχειρηματικά σας δώρα οπουδήποτε στην Ελλάδα, αλλά και στους συνεργάτες ή πελάτες σας σε όλες της χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης, με ασφάλεια, συνέπεια και σε ασυναγώνιστες τιμές!

Τηλεφωνήστε μας στο 210 6773315 για να μιλήσουμε για τα δικά σας εταιρικά Δώρα!(*) Η προσφορά αφορά σε κρασιά, αξεσουάρ και συσκευασίες και μόνο σε όσα δεν είναι ήδη σε προσφορά. Η ελάχιστη παραγγελία για τη προσφορά είναι 600€ και η παράδοση των δώρων θα πρέπει να γίνει εντός του Δεκεμβρίου

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών