| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

(15/5/2020) - Hennessy: Ο κορυφαίος οίκος του Cognac πρωτοπορεί (και) στον 21 ο αιώνα! - Ted Lelekas

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
0,00 €
SKU
MHEVT004
Παρουσίαση του μεγαλύτερου οίκου cognac παγκοσμιώς και σύγχρονοι τρόποι απόλαυσης των Hennessy VS, VSOP & XO στο σπίτι μας
Σε μία περίοδο που οι μετακινήσεις είναι περιορισμένες, ο οίκος Moet Hennessy σε συνεργασία με το House of Wine, σας προσκαλέι σε ένα οινικό ταξίδι ανά τον κόσμο, οπού οι Brand Ambassador Ted Lelekas και Νικόλας Γιαννόπουλος, μέσα από μία σειρά διαδικτυακών masterclass, θα σας καθοθηδηγήσουν στην δοκιμή των προιόντων του Οίκου, αποκτώντας τα με μία κίνηση από το σπίτι σας. Με την αγορά του συγκεκριμένου πακέτου θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία ενός masterclass. Θα σας αποσταλούν οι αναγραφόμενες φιάλες, τα 2 ποτήρια για τη δοκιμή τους καθώς και ένα προσωπικό e-mail πρόσκληση από τον Brand Ambassador, το οποίο θα περιλαμβάνει το link παρακολούθησης του masterclass. * Τα masterclass θα είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση και On Demand Ημερομηνία: 15/05/20 19:30 Παρουσιαστής: Ted Lelekas
Ο Θόδωρος Λέλεκας είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στον παγκόσμιο οινικό κλάδο. Ήταν (και παραμένει) ένας από τους πρώτους συντάκτες του Περιοδικού Οινοχόος, καθώς και ο πρώτος Έλληνας wine blogger. Το 2011 αναγνωρίστηκε από έγκριτο Γερμανικό κλαδικό περιοδικό ως ο οινογράφος με την σημαντικότερη επιρροή στην Ελλάδα, ενώ από το 2015 ως το 2018 ψηφιζόταν ανάμεσα στους 20 κορυφαίους digital wine influencers στον κόσμο.
Για τη συμμετοχή σας στη ψηφιακή παρουσίαση είναι απαραίτητη η κοινοποίηση των απολύτως απαραίτητων στοιχείων σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & email) στην εταιρεία ΑΜΒΥΞ ΑΕ. Με την αγορά του πακέτου αυτού δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας. Τα εν λόγω στοιχεία θα τηρηθούν στο αρχείο μας και θα επεξεργάζονται στο απολύτως απαραίτητο μέτρο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, μόνο για λόγους συμμετοχής σας στην ψηφιακή παρουσίαση της εταιρείας ΑΜΒΥΞ ΑΕ.

Hennessy V.S (Εξαντλημένο)

Με αρώματα δρυός και βανίλιας, νότες κόκκινων μούρων ακολουθούμενες από ελαφρότερα ανθώδη αρώματα, γεύση ζωηρή και ενδιαφέρουσα, σερβίρεται σκέτο, με πάγο και σα συστατικό coctails.


Hennessy VSOP (Εξαντλημένο)

Πιστοί στο καθήκον τους για τη διαιώνιση της κληρονομιάς του πρώτου V.S.O.P. –το οποίο δημιούργησε ο Hennessy το 1817 ειδικά για τον Άγγλο Πρίγκιπα Regent, μετέπειτα Γεώργιο Δ’– οι Master Blender του Hennessy επεδίωκαν πάντα να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο και αρμονικό προϊόν ανάμιξης: την απόλυτη έκφραση ενός υπέροχα ισορροπημένου κονιάκ.


Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό