Μπύρα

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 76

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Septem - Sunday's Honey Golden Ale 0.33lt
    Septem - Sunday's Honey Golden Ale 0.33lt
     
    Ξανθό, 6.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    3,10 €
    Επιτέλους είναι Κυριακη και η στιγμή είναι κατάλληλη για μια μεγάλη μπύρα. Μύτη και στόμα είναι πλούσια, σύνθετα και πληθωρικά. Η παρέλαση των αρωμάτων και των γεύσεων εγκαινιάζεται με τα εσπεριδοειδή και ακολουθούν αρμονικά τα βότανα, τα άνθη, το μέλι, τα μπαχαρικά και το ροδάκινο. Η αίσθηση που μας μένει με αυτή την μπύρα είναι γλυκιά και φρουτένια τόσο όμορφη που δύσκολα ξεχνιέται!
  2. Duchesse de Bourgogne - 750ml
    Duchesse de Bourgogne - 750ml
     
    Καστανό Σκούρο, 6.2% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    11,80 €
    Μια μπύρα που προσφέρει μοναδική, γευστική πανδαισία στην φιάλη. Ποιοτική δουλειά με μεράκι, κάτι το οποίο φαίνεται στο ποτήρι. Αρώματα από φρούτα του πάθους, ρόδια, γεύσεις σοκολάτας και μακριά ξηρή όξινη επίγευση. Και δεν τελειώνει εδώ. Η πολυπλοκότητα συνεχίζεται, αφού κόκκινα σταφύλια και αρώματα δρυός κάνουν την εμφάνισή τους, θυμίζοντας λίγο κρασί.
  3. Lola Belgian Ale
    Lola Belgian Ale
     
    Χάλκινο, 5,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    2,30 €
    Χάλκινο χρώμα πλούσιος και πυκνός αφρός, αρώματα και γεύσεις ψωμιού και μπισκότου, καθώς και η πικάντικη επίγευση, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της με αλκοόλ 5,5%. Μια τυπική και ευκολόπιοτη Βέλγικη ale που θα συνοδεύσει άριστα το φαγητό, αλλά δεν θα πει και όχι αν καταναλωθεί μόνη της, σαν ποτό.
  4. Corona Extra 330ml
    Corona Extra 330ml
     
    Ξανθό, 4.6% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    2,40 €
    Η διάσημη δροσιστική Μεξικάνικη Lager. Απολαύστε την παγωμένη με μια φέτα lime και ανακαλύψτε την ελαφριά γεύση της και το απαλό άρωμά της.
  5. Leffe Blond 0.33lt
    Leffe Blond 0.33lt
     
    Ξανθό, 6.6% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    3,40 €
    Μια μπύρα που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε. Σαγηνεύει ακολουθώντας πιστά τη μαγική συνταγή αιώνων. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η σημαία για το διάσημο ζυθοποιείο. Η αρωματική της παλέτα θυμίζει ρομαντική μουσική συμφωνία, με τα εσπεριδοειδή να φλερτάρουν τα άνθη και οι πικάντικες νότες να τονίζουν το πάθος. Στο στόμα ξεχειλίζουν το κίτρο, η βανίλια, το μέλι, ο κόλιανδρος και το πορτοκάλι.
  6. La Trappe Dubbel 0.33lt
    La Trappe Dubbel 0.33lt
     
    Κόκκινο, 7% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    3,50 €
    Αρχικά σε κερδίζει το πανέμορφο ρουμπινί χρώμα μετά ακολουθούν πολλές αρετές. Τα αρώματα ξηρών κόκκινων φρούτων (κυρίως κεράσια και δαμάσκηνα), οι πινελιές καραμέλας και οι νιφάδες σοκολάτας. Η γεύση στην αρχή είναι γλυκιά, εξελίσσεται λίγο πικάντικη και στο τέλος είναι ευχάριστα φρέσκια.
  7. Fischer Tradition 0.65lt
    Fischer Tradition 0.65lt
     
    Ξανθό, 6% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    4,90 €
    Αν αναζητάτε μια μπύρα υψηλής ποιότητας η Fischer Tradition θα ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις σας. Με μια αρωματική παλέτα που συμπληρώνεται από δημητριακά, καραμέλα, λυκίσκο, μπαχαρικά και ένα στόμα που ενώνει υπέροχα τα φρούτα με τα λουλούδια, είναι μία μπύρα που σίγουρα θα σας αφήσει καλές στιγμές.
  8. Alea California Common 500ml (κουτί)
    Alea California Common 500ml (κουτί)
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    3,10 €
    Η California Common ή αλλιώς Steam Lager, είναι ένα υβριδικό είδος µπύρας µεταξύ lager και ale. Είδος που ξεκίνησε από τα ζυθοποιεία στο San Francisco πριν τη βιοµηχανική επανάσταση. Κεχριµπαρένια σε χρώµα µε µπεζ αφρό. Έντονος χαρακτήρας βύνης, µε επικρατέστερα αρώµατα και γεύσεις καραµέλας, µπισκότου, νότες ψηµένου ψωµιού, µε µια απαλά πικρή επίγευση και πλούσιο σώµα.
  9. Paulaner  Weisse 0.50lt
    Paulaner Weisse 0.50lt
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    2,40 €
    Μια χρυσαφένια αίσθηση με πορτοκαλί ανταύγειες κρύβει την παρέλαση του κόλιανδρου, των λεμονιών, του πορτοκαλιού, της μπανάνας, του γαρίφαλου και των γήινων πιτσιλιών. Στο στόμα πρωτοστατεί η πιο τροπική πλευρά με μια ενδιαφέρουσα μίξη μπανάνας, λυκίσκου και μαγιάς.
  10. Bud Beer
    Bud Beer
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Ειδική Τιμή 1,98 € Κανονική τιμή 2,20 €
    Bud “The King of Beers” Ποτέ δεν είναι κακιά στιγμή για μια καλή, δροσερή και ευκολόπιοτη μπύρα όπως η διάσημη Lager Bud. Η παραδοσιακή ζυθοποίηση και η άρτια ανάμειξη των 5 συστατικών (κριθαριού, καλαμποκιού, νερού, λυκίσκου και μαγιάς) δίνουν αυτή την κλασική ξανθιά μπύρα.
  11. Jever 0.33lt
    Jever 0.33lt
     
    Ξανθό, 4.9% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    1,90 €
    Η κρυστάλλινη Γερμανική εκδοχή της Pilsner. Μπορούμε να σερφάρουμε μαζί της σε ένα απόλυτο κύμα δροσιάς. Το μυστικό της, είναι το νερό που χρησιμοποιείται για την δημιουργίας της εδώ και 100 χρόνια. Τα αρώματα διατηρούν τη φρεσκάδα τους, με πινελιές από πράσινα βότανα και πιπεράτες γευστικές παρεμβάσεις.
  12. Franziskaner Hefe Weissbier 0.5lt
    Franziskaner Hefe Weissbier 0.5lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Ειδική Τιμή 2,97 € Κανονική τιμή 3,30 €
    Έτοιμοι να πάμε σε εξωτικά νησιά; Το ταξίδι είναι εύκολο και γρήγορο αρκεί να σερβιριστούμε αυτή την Weiss. Το δεύτερο βήμα είναι να αφήσουμε τις αισθήσεις μας να απολαύσουν τα τροπικά φρούτα, τη μπανάνα, το ροδάκινο, το κίτρο και το πορτοκάλι. Όπως όλα τα ολοκληρωμένα ταξίδια έτσι και αυτό το γευστικό τελειώνει με πιπεράτες και πικάντικες πινελιές.
  13. Kaiser 0.33lt OW
    Kaiser 0.33lt OW
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    1,60 €
    Pilsner μπύρα που διαφέρει χάρη στην εξαιρετική γεύση και ποιότητά της. Η μπύρα Kaiser παρασκευάζεται από εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου που ζυμώνονται και ωριμάζουν αργά, για να της δώσουν τη γεμάτη και μεστή γεύση της πραγματικής μπύρας Pils, όπως τη θέλει η γερμανική φιλοσοφία και παράδοση.
  14. La Trappe Witte 0.33lt
    La Trappe Witte 0.33lt
     
    Λευκό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    2,70 €
    Ντελικάτη, κομψή, σπάνια, ιδιαίτερη, είναι τα κύρια επίθετα που την αντιπροσωπεύουν. Είναι λευκή και μάλιστα η πρώτη και η μοναδική λευκή Trappist. O κόλιανδρος, το κίτρο, οι φλούδες πορτοκαλιού, o ανανάς αποτελούν τα βασικά της αρώματα. Στο στόμα είναι δροσιστική και πικάντικη. Η τέλεια ξεδιψαστική επιλογή.
  15. Budweiser Budvar Original
    Budweiser Budvar Original
     
    Χρυσοκίτρινo, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    2,10 €
    Η ιστορική αυτή τσέχικη μπύρα, θεωρείται για πολλούς η καλύτερη Lager. Έχει υπέροχο λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα, και έντονα άρωμα λυκίσκου και μαγιάς. Πίνεται σκέτη ή με το φαγητό
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Μπύρα