Μπύρα

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-74 από 74

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Peroni Nastro Azzurro 0.33lt
    Peroni Nastro Azzurro 0.33lt
     
    Ξανθό, 5.1% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    2,00 €
    Όλη η Ιταλική φινέτσα σε ένα κομψό μπουκάλι μπύρας. Μια ξανθιά Pils για ανθρώπους με γούστο και ταπεραμέντο. Το στυλ της δε μένει μόνο στη χρυσή της εμφάνιση, επεκτείνετε στα δροσερά αρώματα κίτρου, στη ζωηρή φυτικότητα, στο γλυκό μέλι και στις πικάντικες πινελιές. Στο στόμα ο λυκίσκος διαπρέπει και προσθέτει επιπλέον ντελικάτους πόντους.
  2. Kaiser 0.33lt OW
    Kaiser 0.33lt OW
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    1,60 €
    Pilsner μπύρα που διαφέρει χάρη στην εξαιρετική γεύση και ποιότητά της. Η μπύρα Kaiser παρασκευάζεται από εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου που ζυμώνονται και ωριμάζουν αργά, για να της δώσουν τη γεμάτη και μεστή γεύση της πραγματικής μπύρας Pils, όπως τη θέλει η γερμανική φιλοσοφία και παράδοση.
  3. Paulaner Weisse 5lt
    Paulaner Weisse 5lt
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    23,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μια χρυσαφένια αίσθηση με πορτοκαλί ανταύγειες κρύβει την παρέλαση του κόλιανδρου, των λεμονιών, του πορτοκαλιού, της μπανάνας, του γαρίφαλου και των γήινων πιτσιλιών. Στο στόμα πρωτοστατεί η πιο τροπική πλευρά με μια ενδιαφέρουσα μίξη μπανάνας, λυκίσκου και μαγιάς. Βαρελάκι μιας χρήσης 5lt.
  4. Weihenstephan Hefeweissbier 0.50lt
    Weihenstephan Hefeweissbier 0.50lt
     
    Ξανθό, 5.4% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    2,80 €
    Τίποτα δεν θα σας δροσίσει περισσότερο από αυτή την καταπληκτική αφιλτράριστη μπύρα. Αφεθείτε ολοκληρωτικά στο δροσερό λεμόνι, στην εξωτική μπανάνα, το βελούδινο μέλι και το πικάντικο πιπέρι.
  5. Paulaner  Weisse 0.50lt
    Paulaner Weisse 0.50lt
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    2,30 €
    Μια χρυσαφένια αίσθηση με πορτοκαλί ανταύγειες κρύβει την παρέλαση του κόλιανδρου, των λεμονιών, του πορτοκαλιού, της μπανάνας, του γαρίφαλου και των γήινων πιτσιλιών. Στο στόμα πρωτοστατεί η πιο τροπική πλευρά με μια ενδιαφέρουσα μίξη μπανάνας, λυκίσκου και μαγιάς.
  6. Budweiser Budvar Original
    Budweiser Budvar Original
     
    Χρυσοκίτρινo, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    2,10 €
    Η ιστορική αυτή τσέχικη μπύρα, θεωρείται για πολλούς η καλύτερη Lager. Έχει υπέροχο λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα, και έντονα άρωμα λυκίσκου και μαγιάς. Πίνεται σκέτη ή με το φαγητό
  7. Weihenstephan Dunkel 0.50lt
    Weihenstephan Dunkel 0.50lt
     
    Σκούρα, 5.3% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    2,80 €
    Απαλή, «βυνώδης» και ώριμη. Η αρμονική γεμάτη αρώματα παλέτα της συνδυάζεται άψογα με την σκούρα σταρένια γεύση της.
  8. Fix Hellas (Παραδοσιακό μπουκάλι) 0.33lt
    Fix Hellas (Παραδοσιακό μπουκάλι) 0.33lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    1,40 €
    Η παραδοσιακή μπύρα Fix έκανε την επανεμφάνισή της στην ελληνική αγορά. Απολαύστε την...
  9. ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ 0.33lt
    ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ 0.33lt
     
    Κεχριμπαρένιο, 7% alc.
    3,10 €
    Η ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ είναι μια μπύρα με σκοτεινό χαρακτήρα και 7% αλκοόλ. Τρεις εκλεκτές, καβουρδισμένες και καραμελωμένες βύνες συνδυάζονται αρμονικά για να προσδώσουν αρώματα καφέ και νότες κακάο. Έχει σκούρο, διαυγές κεχριμπαρένιο χρώμα, σχεδόν καφέ, με λευκό-μπεζ αφρό. Ο αφρός της είναι πληθωρικός, κρεμώδης, με διάρκεια και εξαιρετική δαντέλα στο ποτήρι. Κανονική περιεκτικότητα ανθρακικού ανάλογη του είδους της μπύρας. Μια γλυκιά πινελιά καφέ, νότες κακάο και βότανα στη μύτη. Γεμάτο σώμα, απαλή αίσθηση βύνης και (όχι πολύ γλυκιάς) καραμέλας στο στόμα.
  10. ΝΗΣΟΣ All Day Βιολογική 0.5lt
    ΝΗΣΟΣ All Day Βιολογική 0.5lt
     
    Ξανθό, 4.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    3,00 €
    Φρέσκια, απαστερίωτη, με πολυπλοκότητα στα αρώματα και τις γεύσεις, η μπύρα Νήσος απ’ την Τήνο, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Δημητριακά, λυκίσκος, εσπεριδοειδή, δίνουν δυνατά το παρόν στο ποτήρι μας και συνδυάζονται άνετα με την Μεσογειακή κουζίνα και τα νησιωτικά εδέσματα.
  11. Pilsner Urquell 0.5lt
    Pilsner Urquell 0.5lt
     
    Ξανθό, 4.4% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    2,50 €
    Η αυθεντική Pilsner από την πηγή (όπως μεταφράζεται και το όνομα της). Είναι σίγουρα αναζωογονητική και φρεσκάρει τον ουρανίσκο δεν είναι όμως μόνο αυτό. Έχει πολλές αρετές στη μύτη και μια αξιοζήλευτη αρμονία ανάμεσα στο λυκίσκο, τη βύνη και τις νύξεις δημητριακών, σταφίδας, κόλιανδρου και βοτάνων που εμφανίζονται. Το στόμα είναι σπιρτόζικο με λεπτό σώμα και παιχνιδιάρικη πικρή επίγευση.
  12. Paulaner Weisse 0.33lt
    Paulaner Weisse 0.33lt
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    1,70 €
    Μια χρυσαφένια αίσθηση με πορτοκαλί ανταύγειες κρύβει την παρέλαση του κόλιανδρου, των λεμονιών, του πορτοκαλιού, της μπανάνας, του γαρίφαλου και των γήινων πιτσιλιών. Στο στόμα πρωτοστατεί η πιο τροπική πλευρά με μια ενδιαφέρουσα μίξη μπανάνας, λυκίσκου και μαγιάς.
  13. Volkan Blonde Pilsner 0.33lt
    Volkan Blonde Pilsner 0.33lt
     
    5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    1η σε πωλήσεις μπύρα από το House of Wine το 2013!. Εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, η Volkan είναι μια νέα, 100% Ελληνική μπύρα, που οφείλει την εξαιρετική υφή, τη γεύση και το άρωμά της στο τοπικό μέλι, το κίτρο της Νάξου, αλλά και το μοναδικό Lava Rock Filter από βασάλτη Σαντορίνης. Η Volkan είναι μια επαναστατική ελληνική μπίρα – το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν της κίνησης Greece Debt Free™ (GDF™). Αυτό σημαίνει ότι η Volkan προσφέρει το 50% της αξίας των κερδών της για την αποπληρωμή του ελληνικού εθνικού χρέους.
  14. Volkan Black Dark Lager 0.33lt
    Volkan Black Dark Lager 0.33lt
     
    5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    2,40 €
    Εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, η Volkan Black Wheat Lager είναι μια νέα, 100% Ελληνική μαύρη μπύρα, που οφείλει την εξαιρετική υφή, τη γεύση και το άρωμά της στο τοπικό μέλι, το κίτρο της Νάξου, αλλά και το μοναδικό Lava Rock Filter από βασάλτη Σαντορίνης. Η Volkan είναι μια επαναστατική ελληνική μπίρα – το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν της κίνησης Greece Debt Free™ (GDF™). Αυτό σημαίνει ότι η Volkan προσφέρει το 50% της αξίας των κερδών της για την αποπληρωμή του ελληνικού εθνικού χρέους.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Μπύρα