Μπύρα

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 70

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Estrella Damm Daura 0.33lt
    Estrella Damm Daura 0.33lt
     
    Χρυσαφί, 5.4% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    3,10 €
    H βραβευμένη μπύρα χωρίς γλουτένη.
  2. Grimbergen Blanche 0.33lt
    Grimbergen Blanche 0.33lt
     
    Θολή Ξανθιά, 6% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    3,80 €
    H Grimbergen Blanche είναι δροσιστική με άρωμα κίτρου και φρουτώδη χαρακτήρα. Καραμέλα, μπαχαρικά όπως ο κόλιανδρος και κλασσικό λευκό, χλωμό χρώμα. Πλούσιος αφρός. Διατίθεται από το 1128. Στα συστατικά της συμπεριλαμβάνονται και το σιρόπι γλυκόζης.
  3. Alea Pale Ale 500ml (κουτί)
    Alea Pale Ale 500ml (κουτί)
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    3,70 €
    Η Pale Ale είναι το καλύτερο εισαγωγικό είδος στην craſt beer σκηνή. Χρώµα κίτρινο προς πορτοκαλί, µε απαλό χαρακτήρα βύνης και ζυµωµένη από αγγλικό στέλεχος µαγιάς. Η χρήση των αµερικάνικων λυκίσκων Simcoe και Mosaic, προσδίδει τα αρώµατα πυρηνόκαρπων φρούτων και τη χαρακτηριστική απαλή πικρή γεύση της.
  4. Lola Pilsner 330ml
    Lola Pilsner 330ml
     
    Ξανθό, 5,5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    2,20 €
    Ξανθιά και σχεδόν διαυγής, με λευκό αφρό μεγάλης διάρκειας. Στη μύτη διακρίνουμε διακριτικά γήινα και ελαφρώς πικάντικα αρώματα. Στο στόμα, η γλυκύτητα της βύνης μαζί με την ελαφριά γεύση μπισκότου δένει αρμονικά με τα διακριτικά αρώματα του Τσέχικου λυκίσκου. Η επίγευση της είναι ελαφρώς πικρή, πικάντικη και με μεγάλη διάρκεια, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια κλασική Τσέχικη Pils
  5. Mythos Radler
    Mythos Radler
     
    Ξανθό, 2% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    1,40 €
    Η νέα πρόταση της Mythos. Η Mythos Radler, με αρώματα και γεύση λεμονιού, ελάχιστο αλκοόλ, αρκετό ανθρακικό και ξεδιψαστική γεύση, ήρθε για να μας κάνει παρέα και να ζήσουμε ένα «λεμονάτο» Μύθο!
  6. Bière du Demon 0.33lt
    Bière du Demon 0.33lt
     
    Ξανθό, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    4,90 €
    Ξανθιά, διαυγής με χρυσό περιτύλιγμα. Μόλις τη σερβίρουμε εξελίσσεται στο στόμα μας η ζεστασιά που προέρχεται από τους 12 βαθμούς. Πέρα από την αλκοόλη δεν είναι μια συνηθισμένη ξανθιά αλλά μια σπάνια γαλλίδα που ζυμώνεται για 15 ημέρες και χρησιμοποιεί περισσότερη ποσότητα βύνης από τις κλασικές μπύρες. Μόλις την δοκιμάσουμε θα ξεπροβάλουν γλυκά αρώματα μελιού, καραμέλας, βύνης και φρούτων.
  7. Paulaner Weisse 0.33lt
    Paulaner Weisse 0.33lt
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    1,80 €
    Μια χρυσαφένια αίσθηση με πορτοκαλί ανταύγειες κρύβει την παρέλαση του κόλιανδρου, των λεμονιών, του πορτοκαλιού, της μπανάνας, του γαρίφαλου και των γήινων πιτσιλιών. Στο στόμα πρωτοστατεί η πιο τροπική πλευρά με μια ενδιαφέρουσα μίξη μπανάνας, λυκίσκου και μαγιάς.
  8. ORA Weiss 500ml
    ORA Weiss 500ml
     
    Θολή Ξανθιά, 5.2% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    2,60 €
    Η νέα στη παρέα! Η σταρένια, προϊόν διπλής ζύμωσης, ξεχωρίζει για τη φρουτώδη γεύση της και την δροσιστική οξύτητα. ORA για καλοκαίρι...
  9. Pilsner Urquell 0.33lt
    Pilsner Urquell 0.33lt
     
    Ξανθό, 4.4% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    2,00 €
    Η αυθεντική Pilsner από την πηγή (όπως μεταφράζεται και το όνομα της). Είναι σίγουρα αναζωογονητική και φρεσκάρει τον ουρανίσκο δεν είναι όμως μόνο αυτό. Έχει πολλές αρετές στη μύτη και μια αξιοζήλευτη αρμονία ανάμεσα στο λυκίσκο, τη βύνη και τις νύξεις δημητριακών, σταφίδας, κόλιανδρου και βοτάνων που εμφανίζονται. Το στόμα είναι σπιρτόζικο με λεπτό σώμα και παιχνιδιάρικη πικρή επίγευση.
  10. ORA IPA 330ml
    ORA IPA 330ml
     
    Ξανθό, 7.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    2,90 €
    Η αναζωογονητική! Με επτά ποικιλίες λυκίσκου και αρωματικές πινελιές στην ιδιαίτερη γεύση της αναζωογονεί τις αισθήσεις!
  11. Mythos 0.33lt
    Mythos 0.33lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    61%
    1,30 €
    Ο δικός μας Mύθος Μythos: η αυθεντικά Ελληνική Lager μπύρα με τον πλούσιο αφρό, το λαμπερό ξανθό χρώμα και την ευχάριστη δροσιστική γεύση, φτιαγμένη από εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου, εγγύηση απόλαυσης για κάθε στιγμή.
  12. Carib 0.33lt
    Carib 0.33lt
     
    Ξανθό, 5.2% alc.
    Βαθμολογία:
    63%
    1,80 €
    Σε μακρινά νησιά θέλω να βρεθούμε, εκεί στην Καραϊβική. Αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο ή μακρινό είναι αντίθετα πολύ εύκολο. Αρκεί να ανοίξουμε μια Carib, να την απολαύσουμε ελεύθερα από το μπουκάλι με μια φέτα λεμόνι και να αφήσουμε ελεύθερες τις αισθήσεις μας να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωντάνιας και φρεσκάδας. Η Carib είναι μαλακή με έντονη την παρουσία των λεμονιών, του κίτρου, των τραγανών μπισκότων και των καβουρδισμένων ελαφριά δημητριακών. Στο στόμα σαρώνει η αναζωογονητική επίδραση του lime.
  13. Septem - Sunday's Honey Golden Ale 0.33lt
    Septem - Sunday's Honey Golden Ale 0.33lt
     
    Ξανθό, 6.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    3,10 €
    Επιτέλους είναι Κυριακη και η στιγμή είναι κατάλληλη για μια μεγάλη μπύρα. Μύτη και στόμα είναι πλούσια, σύνθετα και πληθωρικά. Η παρέλαση των αρωμάτων και των γεύσεων εγκαινιάζεται με τα εσπεριδοειδή και ακολουθούν αρμονικά τα βότανα, τα άνθη, το μέλι, τα μπαχαρικά και το ροδάκινο. Η αίσθηση που μας μένει με αυτή την μπύρα είναι γλυκιά και φρουτένια τόσο όμορφη που δύσκολα ξεχνιέται!
  14. Septem - 8η μέρα 0.33lt
    Septem - 8η μέρα 0.33lt
     
    Ξανθό, 7% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    3,10 €
    Η IPA, της Septem, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015. Αρώματα που προκύπτουν από τους τρείς λυκίσκους της και γεμίζουν το ποτήρι μας, με έντονη αλλά καθόλου ενοχλητική πικράδα. Μάνγκο, κίτρο, μύρτιλο, lychee, ροδάκινο και πεύκο, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.
  15. Corona Extra 330ml
    Corona Extra 330ml
     
    Ξανθό, 4.6% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    2,40 €
    Η διάσημη δροσιστική Μεξικάνικη Lager. Απολαύστε την παγωμένη με μια φέτα lime και ανακαλύψτε την ελαφριά γεύση της και το απαλό άρωμά της.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Μπύρα