Μπύρα

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 106-108 από 108

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Volkan Blonde Pilsner 0.33lt
    Volkan Blonde Pilsner 0.33lt
     
    5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    1η σε πωλήσεις μπύρα από το House of Wine το 2013!. Εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, η Volkan είναι μια νέα, 100% Ελληνική μπύρα, που οφείλει την εξαιρετική υφή, τη γεύση και το άρωμά της στο τοπικό μέλι, το κίτρο της Νάξου, αλλά και το μοναδικό Lava Rock Filter από βασάλτη Σαντορίνης. Η Volkan είναι μια επαναστατική ελληνική μπίρα – το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν της κίνησης Greece Debt Free™ (GDF™). Αυτό σημαίνει ότι η Volkan προσφέρει το 50% της αξίας των κερδών της για την αποπληρωμή του ελληνικού εθνικού χρέους.
  2. Volkan Black Dark Lager 0.33lt
    Volkan Black Dark Lager 0.33lt
     
    5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    2,40 €
    Εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, η Volkan Black Wheat Lager είναι μια νέα, 100% Ελληνική μαύρη μπύρα, που οφείλει την εξαιρετική υφή, τη γεύση και το άρωμά της στο τοπικό μέλι, το κίτρο της Νάξου, αλλά και το μοναδικό Lava Rock Filter από βασάλτη Σαντορίνης. Η Volkan είναι μια επαναστατική ελληνική μπίρα – το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν της κίνησης Greece Debt Free™ (GDF™). Αυτό σημαίνει ότι η Volkan προσφέρει το 50% της αξίας των κερδών της για την αποπληρωμή του ελληνικού εθνικού χρέους.
  3. Hertog Jan Grand Prestige 0.5lt
    Hertog Jan Grand Prestige 0.5lt
     
    Βαθυκόκκινο, 10% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    8,00 €
    Η Hertog Jan είναι μια από τις ποιοτικότερες μοναστηριακές μπύρες της Ολλανδίας. Μέσα στο πανέμορφο και χαρακτηριστικό πήλινο μπουκάλι της ξεχωρίζουν τα σκανδαλιστικά μαύρα φρούτα, κυρίως τα βατόμουρα, η βανίλια, η καραμέλα, το πικάντικο πιπέρι, το καβουρδισμένο ψωμί και καραμελωμένοι ξηροί καρποί. Το σώμα της είναι πληθωρικό και βελούδινο. H Hertog Jan Grand Prestige είναι μια δυνατή μπύρα με 10% αλκοόλ και φρουτώδη γεύση, που θυμίζει κρασί.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Μπύρα