Μπύρα

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 109

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Duchesse de Bourgogne - 750ml
    Duchesse de Bourgogne - 750ml
     
    Καστανό Σκούρο, 6.2% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    11,80 €
    Μια μπύρα που προσφέρει μοναδική, γευστική πανδαισία στην φιάλη. Ποιοτική δουλειά με μεράκι, κάτι το οποίο φαίνεται στο ποτήρι. Αρώματα από φρούτα του πάθους, ρόδια, γεύσεις σοκολάτας και μακριά ξηρή όξινη επίγευση. Και δεν τελειώνει εδώ. Η πολυπλοκότητα συνεχίζεται, αφού κόκκινα σταφύλια και αρώματα δρυός κάνουν την εμφάνισή τους, θυμίζοντας λίγο κρασί.
  2. Lola Belgian Ale
    Lola Belgian Ale
     
    Χάλκινο, 5,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    2,30 €
    Χάλκινο χρώμα πλούσιος και πυκνός αφρός, αρώματα και γεύσεις ψωμιού και μπισκότου, καθώς και η πικάντικη επίγευση, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της με αλκοόλ 5,5%. Μια τυπική και ευκολόπιοτη Βέλγικη ale που θα συνοδεύσει άριστα το φαγητό, αλλά δεν θα πει και όχι αν καταναλωθεί μόνη της, σαν ποτό.
  3. Estrella Damm Inedit 0.75lt
    Estrella Damm Inedit 0.75lt
     
    Θολή Ξανθιά, 4.8% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    7,10 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    2η σε πωλήσεις μπύρα το 2013 από το House of Wine!. Μια μπύρα με ένταση, χαρακτήρα και πολυπλοκότητα. H καταγωγή της είναι Ισπανική και φέρει τη διάσημη υπογραφή του μυθικού σεφ Ferran Adria. Η γευστική της δοκιμή αποτελεί μια πλούσια εμπειρία από σύνθετα αρώματα όπως κίτρο, κόλιανδρο, νεκταρίνια, φλούδες πορτοκαλιού, βότανα, ginger, μήλο και γρασίδι. Το στόμα της μας παραπέμπει σε μια ανθισμένη μέρα που κυριαρχούν τα λεμόνια, τα λευκά σταφύλια, το γκρέιπφρουτ και η club soda. H επίγευσή της μας κρατά συντροφιά για μεγάλο διάστημα.
  4. Guinness Special 0.33lt
    Guinness Special 0.33lt
     
    Μαύρο, 8% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    3,80 €
    Η επιτομή στις μαύρες μπύρες. Ένα πραγματικό μαύρο διαμάντι και μια γευστική δοκιμή που δε ξεχνιέται. Η ιρλανδική μαύρη Guinness αποτελεί μια σημαντική κατηγορία από μόνη της. Ο πλούσιος σταθερός και παχύς αφρός της σε προκαλεί και σε προσκαλεί ταυτόχρονα στο γεμάτο κόσμος της από καραμέλα, καφέ, φιστίκια, καβουρδιμένους ξηρούς καρπούς και σοκολάτα. Τα επίθετα που την αντιπροσωπεύουν είναι δυνατή, σύνθετη, πλούσια και γεμάτη.
  5. Leffe Blond 0.33lt
    Leffe Blond 0.33lt
     
    Ξανθό, 6.6% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    3,40 €
    Μια μπύρα που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε. Σαγηνεύει ακολουθώντας πιστά τη μαγική συνταγή αιώνων. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η σημαία για το διάσημο ζυθοποιείο. Η αρωματική της παλέτα θυμίζει ρομαντική μουσική συμφωνία, με τα εσπεριδοειδή να φλερτάρουν τα άνθη και οι πικάντικες νότες να τονίζουν το πάθος. Στο στόμα ξεχειλίζουν το κίτρο, η βανίλια, το μέλι, ο κόλιανδρος και το πορτοκάλι.
  6. Rochefort Trappistes 10
    Rochefort Trappistes 10
     
    Καστανό Σκούρο, 11.30% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    4,90 €
    Μόλις τη δοκιμάσετε μια θερμή έκρηξη από ξηρούς καρπούς, ξηρά κόκκινα φρούτα, καφέ, καστανή ζάχαρη, σοκολάτα και μπαχαρικά θα πλημμυρίσουν το στόμα και τις αισθήσεις σας.
  7. Chimay Grand Reserve 0.75lt
    Chimay Grand Reserve 0.75lt
     
    Καστανό Σκούρο, 9% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    10,80 €
    Πρόκειται για μία μπύρα παλαίωσης που συνεχίζει να βελτιώνεται με τα χρόνια αν αποθηκευτεί σε σκοτεινό και ξηρό μέρος. Επαναζύμωση στη φιάλη.
  8. Chimay Premiere 0.75lt
    Chimay Premiere 0.75lt
     
    Κόκκινο, 7% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    9,20 €
    Χαρακτηριστικό χάλκινο ελκυστικό χρώμα. Πλούσιος κρεμώδης αφρός που κατά την ζύμωση αποκτά ένα ελαφρύ άρωμα βερίκοκου. Μεταξένια δροσιστική γεύση με μία ευχάριστη πικράδα. Πίνεται ιδανικά στους 10-12 °C. Επαναζύμωση στη φιάλη. Δεν φιλτράρεται ούτε παστεριώνεται.
  9. La Trappe Dubbel 0.33lt
    La Trappe Dubbel 0.33lt
     
    Κόκκινο, 7% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    3,50 €
    Αρχικά σε κερδίζει το πανέμορφο ρουμπινί χρώμα μετά ακολουθούν πολλές αρετές. Τα αρώματα ξηρών κόκκινων φρούτων (κυρίως κεράσια και δαμάσκηνα), οι πινελιές καραμέλας και οι νιφάδες σοκολάτας. Η γεύση στην αρχή είναι γλυκιά, εξελίσσεται λίγο πικάντικη και στο τέλος είναι ευχάριστα φρέσκια.
  10. Fischer Tradition 0.65lt
    Fischer Tradition 0.65lt
     
    Ξανθό, 6% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    4,90 €
    Αν αναζητάτε μια μπύρα υψηλής ποιότητας η Fischer Tradition θα ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις σας. Με μια αρωματική παλέτα που συμπληρώνεται από δημητριακά, καραμέλα, λυκίσκο, μπαχαρικά και ένα στόμα που ενώνει υπέροχα τα φρούτα με τα λουλούδια, είναι μία μπύρα που σίγουρα θα σας αφήσει καλές στιγμές.
  11. Centennial IPA 0.355lt
    Centennial IPA 0.355lt
     
    Ξανθό, 7.2% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ετοιμαστείτε για να απολαύσετε την απόλυτη δόξα ενός μπουκέτου λουλουδιού στον αφρό της. Με άφθονα εσπεριδοειδή πρόκειται για μία γλυκιά αλλά ισορροπημένη μπύρα, με το φινίρισμα της ποτέ να μη γίνεται πολύ πικρό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 5%
  12. Grimbergen Double 0.33lt
    Grimbergen Double 0.33lt
     
    Καστανοκόκκινο, 6.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    3,70 €
    Μια ale με σκούρο χρώμα και καραμέλα, φρούτα, και ξηρό καρπό στη γεύση.
  13. Alea California Common 500ml (κουτί)
    Alea California Common 500ml (κουτί)
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    3,10 €
    Η California Common ή αλλιώς Steam Lager, είναι ένα υβριδικό είδος µπύρας µεταξύ lager και ale. Είδος που ξεκίνησε από τα ζυθοποιεία στο San Francisco πριν τη βιοµηχανική επανάσταση. Κεχριµπαρένια σε χρώµα µε µπεζ αφρό. Έντονος χαρακτήρας βύνης, µε επικρατέστερα αρώµατα και γεύσεις καραµέλας, µπισκότου, νότες ψηµένου ψωµιού, µε µια απαλά πικρή επίγευση και πλούσιο σώµα.
  14. Chimay Blue 0.33lt
    Chimay Blue 0.33lt
     
    Καστανό Σκούρο, 9% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    4,70 €
    Μια εξαιρετική αντιπρόσωπος των γνήσιων strong dark ale. Έχει βαθύ καστανό χρώμα με πορτοκαλί ανταύγειες και είναι δυνατή, ρωμαλέα και συγχρόνως αρμονική. Στη μύτη πλημμυρίζουν ξηρά και ώριμα φρούτα όπως δαμάσκηνα, κεράσια, βατόμουρα, μαύρα σταφύλια που αγκαλιάζονται από νότες μπαχαρικών, καστανή ζάχαρη και μπόλικη καραμέλα. Το στόμα κερδίζει τις αισθήσεις με την παρουσία των φρούτων και του τριαντάφυλλου και χαρίζει βελούδινες στιγμές με θέρμη και διάρκεια. Πρόκειται για μια μπύρα παλαίωσης που πίνεται είτε στους 10-12 βαθμούς ή σε θερμοκρασία δωματίου.
  15. Paulaner  Weisse 0.50lt
    Paulaner Weisse 0.50lt
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    2,40 €
    Μια χρυσαφένια αίσθηση με πορτοκαλί ανταύγειες κρύβει την παρέλαση του κόλιανδρου, των λεμονιών, του πορτοκαλιού, της μπανάνας, του γαρίφαλου και των γήινων πιτσιλιών. Στο στόμα πρωτοστατεί η πιο τροπική πλευρά με μια ενδιαφέρουσα μίξη μπανάνας, λυκίσκου και μαγιάς.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Μπύρα