| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης


Το House of Wine Exclusive Club συγκροτείται απο μια ξεχωριστή ομάδα πελατών τα μέλη της οποίας απολαμβάνουν μια σειρά προνομίων ως αναγνώριση της εμπιστοσύνης τους στο House of Wine.

Ως μέλος του House of Wine Exclusive Club απολαμβάνετε τα παρακάτω προνόμια:

Δωρεάν παράδοση

Κάντε τις παραγγελίες σας χωρίς το άγχος των μεταφορικών και απολαύστε δωρεάν παράδοση οπουδήποτε στην Ελλάδα κι αν βρίσκεστε.

Έκπτωση 5% σε όλα τα κρασιά του καταλόγου μας

Όλα τα κρασιά του καταλόγου μας που δεν είναι ήδη σε προσφορά έχουν για εσάς μόνιμη έκπτωση 5% απο τη πρώτη φιάλη. Η έκπτωση ισχύει για όλα τα κρασιά, όλα τα μεγέθη (magnum, jeroboam κλπ), ανεξαρτήτως τιμής.

Αποκλειστική πρόσβαση σε συγκεκριμένους κωδικούς

Ψάχνουμε για εσάς τις τελευταίες φιάλες απο σοδειές που εξαντλούνται, παλιές σοδειές ιδιαίτερα σπάνιες, συλλεκτικές φιάλες, εισαγόμενα που έρχονται σε πολύ περιορισμένο αριθμό φιαλών και τα διαθέτουμε αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του club μας.

Δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του House of Wine

Ως μέλος του club μας θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας σε όλες τις εκδηλώσεις μας. Η συμμετοχή σας θα είναι πάντοτε δωρεάν αρκεί να δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας για να κρατήσουμε τη θέση.

Δυνατότητα αγοράς της συσκευασίας δώρου House of Wine Exclusive

Έχουμε σχεδιάσει μια συσκευασία δώρου για 4 φιάλες απο εκλεκτά υλικά που ξεχωρίζει και μεταφέρει την μοναδικότητα του House of Wine Exclusive Club στο δώρο σας. Η συσκευασία διατίθεται αποκλειστικά σε μέλη του club μας για τα προσωπικά ή εταιρικά σας δώρα.

Συλλογή πόντων επιβράβευσης με ταχύτερο ρυθμό

Η συλλογή πόντων επιβράβευσης που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του status του μέλους στο club είναι πιο εύκολη μια και ο ρυθμός συλλογής για τα μέλη είναι μεγαλύτερος. Οι πελάτες του House of Wine κερδίζουν ένα πόντο για κάθε 5€ αγορών ενώ τα μέλη του Club κερδίζουν ένα πόντο για κάθε 3€ αγορών. Έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να γίνεις μέλος αλλά είναι πιο εύκολο να παραμείνεις.


Η συμμετοχή στο exclusive club γίνεται αυτόματα με τη συλλογή πόντων επιβράβευσης. Μόλις οι πόντοι που έχετε συλλέξει ξεπεράσουν τους 300 ο λογαριασμός σας αυτόματα αναβαθμίζεται σε Exclusive Club Member. Για να παραμείνετε μέλος του club θα πρέπει οι πόντοι σας να παραμένουν πάνω απο το όριο των 300 πόντων ανα πάσα στιγμή. Μπορείτε να εξαργυρώνετε τους επιπλέον πόντους για τις αγορές σας κανονικά.

Βεβαίως οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μπορείτε να εξαργυρώσετε το σύνολο των πόντων σας και το σύστημα θα σας επαναφέρει στο status του κανονικού πελάτη.