Λόγω έντονης χιονόπτωσης το κατάστημά μας σήμερα 25/1 θα παραμείνει κλειστό

Μπύρα και Μουσική

Από τη Χ. Κυριακοπούλου Είναι ωραίο να συνδυάζεις πράγματα μαζί και να πειραματίζεσαι με τον τρόπο που δένουν και την εμπειρία που σου προσφέρουν. Η μπύρα και η μουσική είναι δυο καλοκαιρινές συνήθειες που ανήκουν στη κατηγορία των συνδυασμών πρόκληση. Η δροσερή μπύρα μας ανεβάζει τη διάθεση , όπως και η αγαπημένη μας μουσική. Έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δοκιμάσουμε να τα συνδυάσουμε. Να προετοιμάσουμε τις επιλεγμένες μας μπύρες στη κατάλληλη θερμοκρασία , να διαλέξουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια , να ανεβάσουμε την ένταση και να ξεκινήσουμε τη δοκιμή. Πιστέψτε με η συνολική γευστική αίσθηση θα είναι διαφορετική .

Μάλιστα το ίδιο σκέφτηκε η Corona Extra και το έκανε πράξη διοργανώνοντας ένα πρωτότυπο διαγωνισμό το Movida Corona για την ανάδειξη του καλύτερου dj . Ο τρίτος προκριματικός για όσους είστε στη Μύκονο θα πραγματοποιηθεί εκεί στο beach bar Τροπικάνα στις 6 Αυγούστου . Θα μπορείτε να ψηφίσετε μαζί με την κριτική επιτροπή , ενώ θα απολαμβάνεται τη παγωμένη corona , χορεύοντας στους ρυθμούς των κομματιών που επιλέγουν οι διαγωνιζόμενοι και να συμβάλλεται στην διάκριση του νικητή που θα πάρει μέρος στο τελικό , για να διεκδικήσει το τίτλο Movida National dj , που θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Όπως και να έχει όμως γι αυτούς που δεν είμαστε στη Μύκονο , είτε είμαστε κάπου αλλού και απολαμβάνουμε τη θάλασσα και τον ήλιο ή βρισκόμαστε ακόμα στην Αθήνα μπορούμε να οργανώσουμε τη δική μας βραδιά mix και match μουσικής και μπύρας. Με ένα κλίκ οι αγαπημένες μας μπύρες θα είναι στο σπίτι και με ένα δεύτερο κλικ θα συνδυάζονται με τους ήχους της ροκ , jazz , ethnic , hip hop , metal , dance , pop…..

Καλά να περάσουμε και να μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας!


Share: