Η #inthehouser Λυδία Σιμόνι συνδυάζει ζυμαρικά με κρασί και πειραματίζεται με το πιο διασκεδαστικό food & wine pairing Οι πιο λαχταριστές συνταγές παίρνουν γαστρονομική διάσταση με επιλεγμένα delicatessen του House of Wine, εύκολα και νόστιμα.


Αυθεντική καρμπονάρα

Θα χρειαστείτε ένα πακέτο linguini χωρίς γλουτένη, alpha Pi ελαιόλαδο και πλάι ένα φινετσάτο και βαρελάτο Chardonnay από το Κτήμα Γεροβασιλείου. Ο καπνιστός αρωματικός χαρακτήρας που συνδυάζεται με το εξωτικό φρούτο στη μύτη ταιριάζει με τον καπνιστό χαρακτήρα του guanciale. Η δε ισορροπία ανάμεσα στη πλούσια γέυση και την οξύτητα του κρασιού είναι ιδανική να "σπάσει" τη λιπαρότητα της αυθεντικής κρέμας στην καρμπονάρα.

Λαζάνια με κιμά

Είναι απαραίτητο να έχετε Lasagne All Uovo No 173 εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Garden of Heroes και οπωσδήποτε την σάλτσα Mala Peruviana. Συνοδεύστε το για καλύτερη απόλαυση με το Merlot του Κτήματος Λαντίδη, ένα βαθύ, πολύπλοκο και βελούδινο ερυθρό με κομψή, φινετσάτη γεύση που δώσει άλλη γεύση στον χαρακτήρα σας.

Ριγκατόνι 4 τύρια

Υπέροχα Rigatoni No 50, Alpha Pi Organic και Βιδιανό Oenops Wines στα ποτήρια. Ένα κρασί που στο στόμα είναι πλούσιο, με αρκετή λιπαρότητα, ισορροπημένο αλκοόλ και οξύτητα που φρεσκάρει. Ότι πρέπει για τη μέγιστη απολαύση αυτού του νόστιμου πιάτου. Συντροφιά μια σαλάτα και αυτό το λευκό!

Σουφλέ

Pennette Rigate No 70, λάδι Messolongi fields και περάστε όμορφα συντροφιά με το Viogner Εclectique από του Κτήμα Σκούρα. Ένα ξεχωριστό βαρελάτο, νόστιμο και βουτυρένιο Viogner. Αρμόζει στα ζυμαρικά μαζί με τα πλούσια τυριά και το ζαμπόν που ενσωματώνονται τέλεια με την μπεσαμέλ και το φινετσάτο αυτό κρασί που "σπάει" τη χορταστική, νόστιμη, λαχταριστή συνταγή η οποία είναι ιδανική για το κυριακάτικο τραπέζι ή σαν ορεκτικό σε γιορτινό τραπέζι σας. Παντρέψτε τα και θα σας λατρέψουν όλοι.

Υπέροχα delicatessen, εξαιρετικά κρασιά είναι από το House of Wine. Εσείς διαλέξτε την παρέα και τη μουσική που σας αρέσει και απολαύστε!

Με αγάπη,
Λυδία