Από τον Νίκο Βογιατζή


Το gin and tonic έχει περάσει στη σφαίρα του κλασικού χαρακτηριζόμενο από πολλούς ως το απόλυτο δίδυμο. Πράγματι, το tonic μοιάζει να είναι για πολλούς το άλλο μισό στο gin της επιλογής τους αφού η γεύση του είναι απλά ακαταμάχητη. Έχοντας πλέον στη διάθεσή μας μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε premium αναψυκτικά η αποκλειστικότητα αυτή μοιάζει να γίνεται παρελθόν. Κορυφαίοι bartenders αλλά και καταναλωτές πειραματίζονται με ποικίλες γεύσεις και το αποτέλεσμα τους επιβραβεύει.

Ginger Ale

Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός είναι αυτός του gin & ginger ale. Η ιδιαίτερη αυτή γεύση δίνει άλλη διάσταση στο αγαπημένο μας ποτό αφήνοντας τρομερές εντυπώσεις. Η σπιρτάδα του ginger ale έρχεται και δένει με το βοτανικό χαρακτήρα του gin προσδίδοντας ακόμα περισσότερα αρώματα στο ποτό σας! (Ο συγκεκριμένος συνδυασμός ταιριάζει ιδανικά με sushi) Δείτε εδώ και τη μοναδική ginger ale από fever tree και δοκιμάστε το μαζί με το Botanist

Aegean tonic

Για όσους αρέσει το κλασσικό Hendrick's Gin έχουμε καλά νέα! Η νέα προσθήκη Aegean Tonic από την εταιρία Three cents έρχεται να κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται: Να δώσει μια καθαρά μεσογειακή νότα στο Gin σας! Με αρώματα όπως αγγούρι, δυόσμος, λουϊζα και εσπεριδοειδή, σίγουρα θα σας συνεπάρει με τον αρωματικό του χαρακτήρα!

Elderflower

Εάν τώρα προτιμάτε ένα αρωματικό ποτό, σίγουρα σας προτείνουμε το Elderflower της Fever Tree Mε έλαια αγγλικών elderflowers, των οποίων η συλλογή και διαλογή έχει γίνει με το χέρι, η κουφοξυλιά θα δώσει ένα πολύ λουλουδάτο, αρωματικό και ταυτόχρονα γλυκό-πικρό χαρακτήρα στο gin σας! Δοκιμάστε το πλάι σε ένα London Dry Gin σαν το The Blue Beetle

Δείτε όλα τα Gin μας και πειραματιστείτε βρίσκοντας τη γεύση που ταιριάζει στο κάθε ένα απο τη μεγάλη γκάμα απο premium αναψυτικά που θα βρείτε στον κατάλογό μας.

Στην υγεία σας.
Νίκος Βογιατζής