Νεα Προϊόντα

 1. Guidalberto

  Guidalberto

  Το Guidalberto είναι η δεύτερη ετικέτα του Tenuta San Guido, του θρυλικού Sassicaia! 60% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot από το Bolgheri σε ένα κρασί που δεν έχει πολλά να ζηλέψει από τα λεγόμενα Super Tuscan. Με άφθονο φρούτο, συμπύκνωση και δύναμη είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψετε από την πρώτη γουλιά.

 2. Terre di San Leonardo

  Terre di San Leonardo

  Ένα δυνατό αλλά ταυτόχρονα και κομψό ερυθρό κρασί που το ποικιλιακό του χαρμάνι μας παραπέμπει στο Μπορντώ (Cabernet Sauvignon, Carmenère και Merlot), αλλά μας έρχεται από την Ιταλία. Αρχικά ωριμάζει σε τσιμεντένιες δεξαμενές, στην συνέχεια σε καινούρια και χρησιμοποιημένα δρύινα βαρέλια και στο τέλος στην φιάλη πριν έρθει στο ποτήρι μας ώριμο, μεστό και πολύπλοκο!


 3. Terreliade Chardonnay

  Terreliade Chardonnay

  H Σικελία έχει πολύ δυναμικά στον παγκόσμιο οινικό χάρτη τόσο με τις γηγενείς της ποικιλίες όσο και με τις πολύ όμορφες εκφράσεις διεθνών ποικιλιών. Εδώ έχουμε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό συνδυασμό της Ιταλικής Ιnzolia με το Chardonnay με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας που μπορεί εύκολα να βάλει τον Ιταλικό αμπελώνα στο τραπέζι μας.

 4. Navy Island XO Reserve

  Navy Island XO Reserve
  Navy Island

  Έξοχο ρούμι από τη Τζαμάικα, αποσταγμένο με τον κλασικό τρόπο σε παραδοσιακούς άμβυκες, σύμφωνα με την παράδοση του νησιού. Στη μύτη έρχεται με μπανάνα, ταμπάκο και λίγο γρασίδι, θυμίζοντας agricole rhum. Γεύσεις
  βανίλιας, σοκολάτας και ζαχαρωτών, που συνδυάζονται όμως έτσι ώστε να μην το κάνουν γλυκό, συμπληρώνουν το παζλ.
 5. West Indies XO

  West Indies XO
  1731 Fine and Rare

  Πολύ ωραίο blend που περιέχει ρούμια από τρεις χώρες, δηλαδή Trinidad, Jamaica και Barbados. Μπόλικα τροπικά φρούτα, μαύρη σοκολάτα και μαύρο πιπέρι στη μύτη, ενώ στον ουρανίσκο έχουμε πάλι τροπικά φρούτα και μια αίσθηση bourbon στο τελείωμα.