| Logout | Login | Επικοινωνία |

My Cart 0 Item (s)
Toggle Nav
Σήμερα Πέμπτη 28/10 το κατάστημά μας θα είναι ανοικτό από τις 11:00 εως τις 20:00

(12/6/2020) - Moët & Chandon: Consistency vs Complexity - Ted Lelekas - Νικόλας Γιαννόπουλος

Availability: Out of stock
€0.00
SKU
MHEVT001
Μία μοναδική παρουσίαση της σημασίας του vintage στην σαμπάνια και της φιλοσοφίας πίσω από τον συνδυασμό της με φαγητό. Οι brand ambassadors της Moët Hennessy, Νικόλας Γιαννόπουλος και Ted Lelekas, θα σας προτείνουν ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από όλο τον κόσμο και θα σας καθοδηγήσουν στην δοκιμή της εμβληματικής Moët & Chandon Brut Imperial και της χαρισματικής Moët & Chandon Grand Vintage 2012.
Σε μία περίοδο που οι μετακινήσεις είναι περιορισμένες, ο οίκος Moet Hennessy σε συνεργασία με το House of Wine, σας προσκαλέι σε ένα οινικό ταξίδι ανά τον κόσμο, οπού οι Brand Ambassador Ted Lelekas και Νικόλας Γιαννόπουλος, μέσα από μία σειρά διαδικτυακών masterclass, θα σας καθοθηδηγήσουν στην δοκιμή των προιόντων του Οίκου, αποκτώντας τα με μία κίνηση από το σπίτι σας. Με την αγορά του συγκεκριμένου πακέτου θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία ενός masterclass. Θα σας αποσταλούν οι αναγραφόμενες φιάλες, τα 2 ποτήρια για τη δοκιμή τους καθώς και ένα προσωπικό e-mail πρόσκληση από τον Brand Ambassador, το οποίο θα περιλαμβάνει το link παρακολούθησης του masterclass. * Τα masterclass θα είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση και On Demand Ημερομηνία Παρουσίασης: 12/6/2020 19:30 Παρουσιαστές: Ted Lelekas, Νικόλας Γιαννόπουλος
Ο Θόδωρος Λέλεκας είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στον παγκόσμιο οινικό κλάδο. Ήταν (και παραμένει) ένας από τους πρώτους συντάκτες του Περιοδικού Οινοχόος, καθώς και ο πρώτος Έλληνας wine blogger. Το 2011 αναγνωρίστηκε από έγκριτο Γερμανικό κλαδικό περιοδικό ως ο οινογράφος με την σημαντικότερη επιρροή στην Ελλάδα, ενώ από το 2015 ως το 2018 ψηφιζόταν ανάμεσα στους 20 κορυφαίους digital wine influencers στον κόσμο.
Ο Νικόλας Γιαννόπουλος eχει λάβει τους τίτλους του Καλύτερου Έλληνα Sommelier για τρεις συνεχόμενες διοργανώσεις (2011, 2012 και 2014). Έχει λάβει διεθνείς αναγνωρίσεις όπως την πρώτη θέση στα Gaggenau Sommelier Awards 2014 και την 11η θέση στο διαγωνισμό για τον Καλύτερο Οινοχόο της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 στο Σαν Ρέμο και το Μονακό. Έχει αναδειχθεί δύο φορές ως ο 3ος Καλύτερος Νεαρός Sommelier του Κόσμου (το 2010 στην Ισπανία και το 2011 στην Αθήνα) που οργανώνεται από το Chaine des Rotisseurs και με κριτές από το Court of Master Sommeliers. Το 2016 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διαγωνισμό για τον Καλύτερο Οινοχόο του Κόσμου που πραγματοποιήθηκε στην Μεντόζα της Αργεντινής, λαμβάνοντας την 17η θέση..
Για τη συμμετοχή σας στη ψηφιακή παρουσίαση είναι απαραίτητη η κοινοποίηση των απολύτως απαραίτητων στοιχείων σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & email) στην εταιρεία ΑΜΒΥΞ ΑΕ. Με την αγορά του πακέτου αυτού δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας. Τα εν λόγω στοιχεία θα τηρηθούν στο αρχείο μας και θα επεξεργάζονται στο απολύτως απαραίτητο μέτρο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, μόνο για λόγους συμμετοχής σας στην ψηφιακή παρουσίαση της εταιρείας ΑΜΒΥΞ ΑΕ.

Moet & Chandon Grand Vintage (Out of Stock)

Ζωντανή και ιδιαίτερα σπιρτώδης Σαμπάνια, που προήλθε από μία δύσκολη χρονιά. Όμορφα αρώματα εσπεριδοειδών και ανθών, πλαισιωμένα από πιο εξελιγμένα αρώματα φρέσκου ψωμιού, "ζωγραφίζουν" με φόντο τον έντονο αφρισμό και τη δυνατή οξύτητα.


Moet & Chandon Brut Imperial (Out of Stock)

Ίσως η πιο αναγνωρίσιμη ετικέτα Σαμπάνιας στον κόσμο, και όχι τυχαία. Πρόκειται για μία από τις πιο φιλικές και ευχάριστες Σαμπάνιες της αγοράς, που δίνουν έμφαση στη σωστή ισορροπία μεταξύ των στοιχείων που την συνθέτουν. Κομψή αλλά και πολυεπίπεδη, αποτελεί το τέλειο απεριτίφ, ενώ μπορεί να συνοδεύσει μεγάλη γκάμα φίνων γεύσεων. Η συγκεκριμένη ετικέτα διατίθεται επίσης σε φιάλες Magnum (1.5 λίτρου) και Jeroboam (3 λίτρων).


Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account