| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Κυριακή στην Οινότρια Γη - 7 Οκτωβρίου 2012

Εξαντλημένο
SKU
VP0005

Οι δηλώσεις συμμετοχής έκλεισαν
Στην Οινότρια Γη, στο όμορφο κτήμα-οινοποιείο του Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι, το House of Wine διοργανώνει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου μια εκδήλωση για εσάς και την οικογένειά σας που τα έχει όλα: Εξοχή, ξενάγηση σε ένα πρότυπο οινοποιείο, στα μουσεία οίνων και αποσταγμάτων, στους χώρους παλαίωσης βοτανικού ξυδιού, στα υπόγεια κελάρια... Σπάνια κάθετη γευστική δοκιμή του Αμέθυστου, πλούσιο γεύμα, παρουσίαση live απόσταξης και γευστική δοκιμη των αποσταγμάτων του κτήματος.
Στοιχεία Ομαδοποιημένου Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος
Κυριακή στην Οινότρια Γη - Συμμετοχή για 1 ενήλικα ή 1 παιδί άνω των 8 ετών
35,00 €
Κυριακή στην Οινότρια Γη - Συμμετοχή για παιδί κάτω από 8 ετών
6,00 €
Δείτε οδηγίες για τη μετάβαση στην Οινότρια Γη: Χάρτης-Οδηγίες

Πως περνάει κανείς είτε μόνος, με παρέα ή με την οικογένειά του μια πολύ ευχάριστη Κυριακή, μακρυά από την πολύβουη πόλη, τις έγνοιες, την Τρόικα και όλα όσα μας καταθλίβουν τις μέρες μας...; Με μια εκδρομή στην εξοχή, μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας! Και μάλιστα, μια εκδρομή με επίκεντρο το κρασί! Στην Οινότρια Γη λοιπόν, στο όμορφο κτήμα-οινοποιείο του Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι, το House of Wine διοργανώνει την επόμενη Κυριακή 7 Οκτωβρίου μια εκδήλωση που τα έχει όλα: Εξοχή, ξενάγηση σε ένα πρότυπο οινοποιείο, στα μουσεία οίνων και αποσταγμάτων, στους χώρους παλαίωσης βοτανικού ξυδιού, στα υπόγεια κελάρια... ... Σπάνια κάθετη γευστική δοκιμή του Αμέθυστου, πλούσιο γεύμα, παρουσίαση live απόσταξης και γευστική δοκιμή των αποσταγμάτων του κτήματος...

Σας προτείνουμε μια απόδραση από την καθημερινότητα... με το House of Wine!

Δείτε το πλήρες Πρόγραμμα και την περιγραφή της Εκδήλωσης

Η "Οινότρια Γη" του Κώστα Λαζαρίδη

Από το 2006, στο Καπανδρίτι Αττικής, μόλις μισή ώρα από την Αθήνα, η "Οινότρια Γη" του Κώστα Λαζαρίδη" είναι ένας πρότυπος πολυχώρος 10.500 τμ με πολλαπλές λειτουργίες, επικεντρωμένος στον οίνο. Το όνομα εμπνευσμένο από τον Οινοτρέα, που στην κάτω Ιταλία  πρώτος καλλιέργησε και οινοποίησε την άμπελο.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό