Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!
Μερικό Σύνολο
(με ΦΠΑ): 0,00 €
(με ΦΠΑ): 0,00 €
Παραγωγός | Louis Roederer |
---|---|
Περιγραφή Παραγωγού | Η Brut Vintage Rose είναι η άλλη Σαμπάνια Χρονιάς της CLR, αυτή την φορά μια πολύ ξεχωριστή ροζέ. Την χαρακτηρίζουμε έτσι, όχι γιατί την πουλάμε, αλλά γιατί είναι μια από τις ελάχιστες ροζέ Σαμπάνιες που γίνονται με την μέθοδο της εκχύλισης. Οι πιο πολλές ροζέ Σαμπάνιες γίνονται με απλή προσθήκη ερυθρού κρασιού σε λευκό. Η CLR ακολουθεί έναν πολύ πιο επίπονο τρόπο: αφήνει τα σταφύλια του Pinot Noir να μείνουν σε επαφή με τις φλούδες τους, έτσι ώστε να πάρουν πολύ απαλά τα στοιχεία που θελουμε για να δημιουργήσουμε ένα αιθέριο κρασί. Καλό το κόλπο, αλλά θέλει πολύ προσεκτικό έλεγχο και λειτουργεί μοναχά αν έχουμε εξαιρετικά πυκνό και έντονα αρωματικό φρούτο. ΚΑΙ εδώ, η CLR έχει λύση στο πρόβλημα - το Pinot Noir, που είναι το 70% του χαρμανιού, προέρχεται μόνο από 80χρονα αμπέλια του χωριού Cumieres. Το αποτέλεσμα είναι μια κλάση μόνο του... |
Χρώμα | Ροζέ |
Διεθνής Ποικιλία | Chardonnay ![]() ![]() |
Κατηγορία Ποιότητας | AC Champagne |
Χρονιά | 2014 |
Χώρα Προέλευσης | Γαλλία |
Περιοχή | Campania |
Ποσότητα | 750ml |
Ξηρότητα | Ξηρός |
Κατάσταση | Αφρώδης |
Αλκοόλ | 12% |
Πότε να το πιείτε | Επιδέχεται Παλαίωση |
Ταιριάζει εξαιρετικά με | Καρπάτσιο από λαβράκι, καρπάτσιο μοσχαρίσιο, πίνεται σκέτο, ως απεριτίφ, πλατό θαλασσινών, πλατό τυριών, πλατό φρούτων, ριζότο με θαλασσινά, σούσι, τεμπούρα θαλασσινών |
Ταιριάζει με | Όστρακα, Οστρακόδερμα Καυτερά, Οστρακόδερμα Μαγειρευτά, Οστρακόδερμα Ψητά, Ριζότο, Τυρί Blue Cheese, Τυρί Μαλακό Κίτρινο Ελαφρύ, Τυρί Μαλακό Κίτρινο Έντονο/Αλμυρό, Τυρί Μαλακό Λευκό Φρέσκο, Τυρί Μαλακό Λευκό Ωριμο/Αλμυρό, Τυρί Σκληρό Κίτρινο Έντονο/Αλμυρό, Τυρί Σκληρό Κίτρινο Λιπαρό, Τυρί Σκληρό Λευκό Ελαφρύ, Τυρί Σκληρό Λευκό Έντονο/Αλμυρό, Φρούτα, Ψάρι Άπαχο Ψητό Σχάρας, Ψάρι Παχύ Ψητό Φούρνου |
Τύπος Κιβωτίου | Χαρτοκιβώτιο |
Ποιότητα | |
---|---|
Τιμή |
Μια μοναδικη ροζε σαμπανια για ολες τις συγκεντρωσεις!
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή.
Παρακαλώ περιμένετε...