Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-23 από 23

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. THEMA - Ροζέ
    THEMA - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Tempranillo, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αγαπημένο ροζέ από Tempranillo, που ξεδιπλώνει όμορφα τα ευχάριστα φραουλένια αρώματά του, με την υποστήριξη της ισορροπημένης οξύτητάς του. Δοκιμάστε το όχι μόνο για την πρωτοτυπία που χαρακτηρίζει την Ισπανική ποικιλία του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι ένα άκρως απολαυστικό ροζέ που δένει τέλεια με τα μεζεδάκια που θα κληθεί να συνοδεύσει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Geometria - Αγιωργίτικο
    Geometria - Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Ευχάριστο, ευκολόπιοτο και όμορφα φρουτένιο Αγιωργίτικο με φανταστική σχέση ποιότητας. Ένα ερυθρό, παρεΐστικο κρασί που μπορεί να σταθεί πολύ εύκολα τόσο σε καλοκαιρινό όσο και σε χειμωνιάτικο σκηνικό. Απολαύστε το με σουβλάκια, πίτσες barbeque και ότι άλλο θελήσει η παρέα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Mountain Fish
    Mountain Fish 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    73%
    7,20 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Φρέσκο και τραγανό Αγιωργίτικο από το ορεινότερο κομμάτι της ζώνης της Νεμέας και τους αμπελώνες στο χωριό Ψάρι από όπου παίρνει και το όνομα του. Το βαρέλι απουσιάζει δίνοντας ένα ελαφρύ, δροσιστικό ερυθρό κρασί με χαρακτήρα κόκκινων φρούτων όπως μύρτιλα και πετροκέρασο. Η έμφαση στη φρεσκάδα και το φρούτο και όχι στην πολυπλοκότητα.
  4. Nostos Αlexandra's
    Nostos Αlexandra's 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Rouge, Mourverde, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Παίρνει το όνομά του από την κόρη του παραγωγού, την Αλεξάνδρα Μανουσάκη, και μας προσκαλεί να το ανοίξουμε για να συνοδεύσουμε καθημερινούς κρεατοφαγικούς μεζέδες με παρέα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. MRS. - Manousakis
    MRS. - Manousakis 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευκολόπιοτο, βελούδινο και φρουτώδες ερυθρό κρασί από την Κρήτη με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας, που θα στολίσει το καθημερινό τραπέζι, θα το προσφέρουμε στο πάρτυ μας, ενώ θα συνοδεύσει και όλα τα barbeque με τους φίλους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Paulaner  Weisse 0.50lt
    Paulaner Weisse 0.50lt
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    2,40 €
    Μια χρυσαφένια αίσθηση με πορτοκαλί ανταύγειες κρύβει την παρέλαση του κόλιανδρου, των λεμονιών, του πορτοκαλιού, της μπανάνας, του γαρίφαλου και των γήινων πιτσιλιών. Στο στόμα πρωτοστατεί η πιο τροπική πλευρά με μια ενδιαφέρουσα μίξη μπανάνας, λυκίσκου και μαγιάς.
  7. Ψίθυρος Ερυθρός
    Ψίθυρος Ερυθρός 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    13,00 €
    Πολύ ενδιαφέρον χαρμάνι από την κρητική ποικιλία Λιάτικο μαζί με το διεθνές Merlot και το οινοποιείο της Silva Δασκαλάκη. Ώριμα αρώματα κερασιού και βύσσινου στη μύτη σε σχεδόν μορφή μαρμελάδας οδηγούν σε ένα πλούσιο στόμα με μαλακές αν και άφθονες τανίνες. Χωρίς να έχει την ένταση του Ένστικτου, ο Ψίθυρος χαρίζει απόλαυση σε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.
  8. Franziskaner Hefe Weissbier 0.5lt
    Franziskaner Hefe Weissbier 0.5lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Ειδική Τιμή 2,97 € Κανονική τιμή 3,30 €
    Έτοιμοι να πάμε σε εξωτικά νησιά; Το ταξίδι είναι εύκολο και γρήγορο αρκεί να σερβιριστούμε αυτή την Weiss. Το δεύτερο βήμα είναι να αφήσουμε τις αισθήσεις μας να απολαύσουν τα τροπικά φρούτα, τη μπανάνα, το ροδάκινο, το κίτρο και το πορτοκάλι. Όπως όλα τα ολοκληρωμένα ταξίδια έτσι και αυτό το γευστικό τελειώνει με πιπεράτες και πικάντικες πινελιές.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις