Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 87

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. ΑΝΑΞ
    ΑΝΑΞ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το μεγάλο λευκό των Αμπελώνων Αντωνόπουλου και ένα από τα best-sellers της Ελληνικής αγοράς, είναι ένα εκλεκτό βαρελάτο λευκό κρασί με φανατικό κοινό και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από Έλληνες και ξένους ειδήμονες του κρασιού . Προσφέρεται για πολλούς και νόστιμους γευστικούς συνδυασμούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Πλυτό "Ψαράδες"
    Πλυτό "Ψαράδες" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πλυτό, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η παλιά ποικιλία της Κρήτης δίνει εδώ τον καλύτερό της εαυτό: Κρασί με αρώματα εσπεριδοειδών, μήλου και αχλαδιού, χρώμα κίτρινο, πολύ καλή σπιρτόζα οξύτητα και ευχάριστη, μακρά επίγευση, μπορεί να συνοδεύσει άριστα ψαρικά και τυριά, αλλά και κάθε στιγμή μας στο ποτήρι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Deutz Rose Brut
    Deutz Rose Brut
     
    Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Αξιόλογη επιλογή ροζέ Σαμπάνιας που συνδυάζει φρέσκα αρώματα άγριων φρούτων του δάσους με σωστή οξύτητα και τέλειο αφρισμό. Μια πολύ κομψή ετικέτα με φανατικό κοινό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι
    Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες
    Εκπληκτική έκφραση Σαντορίνης, όπου το άρωμα της αν και είναι αρκετά φρέσκο ακόμα, είναι ταυτόχρονα κομψό και πολύπλοκο, με φρέσκα εσπεριδοειδή, φλούδα εσπεριδοειδών, ώριμα λευκόσαρκα φρούτα αλλά και αρώματα που θυμίζουν πέτρα και προδίδουν το terroir. Η γεύση της είναι πλούσια, με την χαρακτηριστική κοφτερή οξύτητα και μακρά επίγευση όπου αφήνει μια όμορφη αίσθηση αλμύρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Etna Bianco
    Etna Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Carricante, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το χρώμα του είναι λαμπερό χρυσαφένιο με αρκετές πράσινες αποχρώσεις. Στο άρωμα του επικρατούν τα πυρηνόκαρπα φρούτα όπως το ροδάκινο, το βερίκοκο αλλά και το αχλάδι ενώ στο τέλος αναδύονται κάποιες νότες ορυκτότητας. Η γεύση του είναι λιπαρή, με δροσιστική οξύτητα με ευχάριστο φρουτώδες τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Viognier Eclectique Magnum (1,5lt)
    Viognier Eclectique Magnum (1,5lt) 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    65,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα πραγματικά ξεχωριστό βαρελάτο λευκό κρασί που κερδίζει με την αρμονία, το βάθος και την ένταση που δίνει η σωστή οινοποίηση της όμορφης ποικιλίας Viognier. Θα το απολαύσετε από την πρώτη γουλιά και θα μαγευτείτε από την βασανιστικά πικάντικη επίγευσή του…
  7. Emphasis - Ασύρτικο
    Emphasis - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Είναι ένα φρέσκο κρασί που πίνεται ευχάριστα άμεσα, αλλά όσο μένει στη φιάλη τόσο πιο έντονα εκφράζεται ο στιβαρός χαρακτήρας του Ασύρτικου.Τρύγος κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα. Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει σε ανοξείδωτη δεξαμενή με τις λάσπες του για 6 μήνες.Πρασινοκίτρινο χρώμα με έντονα τα αρώματα των εσπεριδοειδών και των λευκών ανθών, σε ένα φόντο μεταλλικότητας. Τα αρώματα αυτά συνεχίζουν και στο στόμα, το οποίο διακρίνεται για τον όγκο και την τονισμένη του οξύτητα. Το φίνο τελείωμα ακολουθείται από μία επίγευση διαρκείας.Συνοδεύει ελληνικά καλοκαιρινά πιάτα, ψάρια, σαλάτες αλλά και ζυμαρικά, ριζότο. Επιδέχεται παλαίωση 4 -5 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Nostos Roussanne
    Nostos Roussanne 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Roussanne, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Από τα πιο περιζήτητα Ελληνικά λευκά κρασιά, λόγω μικρής παραγωγής, αλλά και μεγάλου fan club. Μια απο τις ελάχιστες Ελληνικές ετικέτες που βασίζεται στην ποικιλία Roussanne από το Ροδανό της Γαλλίας, είναι ένα κρασί πολύπλοκο και δυνατό που συνοδεύει θαλασσινές γεύσεις στα κάρβουνα με απαράμιλλη μαεστρία!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κλέφτες Σαββατιανό
    Κλέφτες Σαββατιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    55%
    12,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Οι ‘κλέφτες’ είναι ένα από τα πρώτα κρασιά που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα χωρίς θειώδες, ήδη από το 2009, πολύ πριν αρχίσει η κουβέντα για τα φυσικά κρασιά στην χώρα μας. Παραμένει ένας από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους αυτού του στιλ κρασιού, με ζωηρό φρούτο και ορυκτά στοιχεία, αλλά και αποδεδειγμένη δυνατότητα εξέλιξης στον χρόνο. Το Σαββατιανό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι σπουδαία ποικιλία, ακόμα και μέσα από αυτόν τον απαιτητικό και ριψοκίνδυνο τρόπο οινοποίησης.
  10. Vinsanto Santo Wines
    Vinsanto Santo Wines 2020
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.4% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    30,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Τα Vinsanto, δικαίως έχουν κατακτήσει μία θέση στα καλύτερα γλυκά κρασιά του κόσμου. Και αυτό εδώ από τον συνεταιρισμό του νησιού έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Πολυπλοκότητα, ένταση, ισορροπημένη γλύκα και τεράστια δυνατότητα παλαίωσης σε ένα κρασί που θα αναδείξει οποιοδήποτε γλυκό επιδόρπιο βρεθεί στο πλάι του.
  11. Rose de Xinomavro
    Rose de Xinomavro 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    89%
    13,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ιδιαίτερο και αντισυμβατικό ροζέ κρασί φαγητού. Ο Απόστολος Θυμιόπουλος πάει κόντρα στον κανόνα που λέει ότι τα ροζέ πρέπει να πίνονται μόνο φρέσκα, δημιουργώντας ένα ώριμο ροζέ από Ξινόμαυρο που κυκλοφορεί με περίπου δύο χρόνια στην πλάτη του. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, ιδιαίτερα αν το συνοδεύσουμε με φαγητό.
  12. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
  13. Σαντορίνη Γαβαλά
    Σαντορίνη Γαβαλά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    36,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η χαρακτηριστική μπλε φιάλη της παραδοσιακής κάναβα του Γαβαλά στη Σαντορίνη, που αποτελεί μια από τις παλιότερες στο ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης, φέρνει στο περιεχόμενο της μια κλασική Σαντορίνη, ζυμωμένη σε ανοξείδωτες δεξαμενές με διακριτικά φρουτώδη χαρακτήρα, έντονη την υπογραφή της ορυκτότητας και λεμονάτη οξύτητα η οποία πραγματικά ανανεώνει τον ουρανίσκο.
  14. Χατζηβαρύτη - Ni
    Χατζηβαρύτη - Ni 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Μαλαγουζιά, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    24,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η Χλόη Χατζηβαρύτη, μία νέα ταλαντούχα οινοποιός βάζει την σφραγίδα της στα καινούρια κρασιά του ομώνυμου οινοποιείου, που οινοποιούνται με ελάχιστες παρεμβάσεις. Το Ni είναι ένα από τα τρία βιολογικά κρασιά ‘φυσικής προσέγγισης’ της σειράς minimus. Ένας υπέροχος συνδυασμός της Μαλαγουζιάς και του Ροδίτη που ζυμώνουν με τις αυτόχθονες ζύμες σε πήλινους αμφορείς, σε επαφή με τα στέμφυλα και εμφιαλώνονται χωρίς διαύγαση και φιλτράρισμα. Ένα τύπου ‘orange’ κρασί με πολύ ωραίο ώριμο φρούτο και πλούσιο στόμα.
  15. Mountcloud
    Mountcloud 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    15,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Grenache Rouge είναι ένα σταφύλι που δίνει εκπληκτικά ροζέ κρασιά. Εδώ, στην σκιά του Ολύμπου που βρίσκονται οι αμπελώνες και το οινοποιείο Navitas, φαίνεται να έχει εγκλιματιστεί πλήρως, ξεδιπλώνοντας όλα τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του. Ένταση φρούτου, φρεσκάδα και γαργαλιστική οξύτητα σε ένα ‘single vineyard’ ροζέ που μπορεί να συνοδεύσει πιάτα από όλες τις κουζίνες του κόσμου, ενώ πίνεται πολύ ευχάριστα και σαν απεριτίφ.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις