You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Προτάσεις
-
Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό 2019
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Λαγόρθι, Πιείτε το τώρα
Ειδική Τιμή 12,16 € Κανονική τιμή 14,30 €Το χρώμα του είναι ανοιχτό λεμονί. Το άρωμα του είναι γεμάτο ζωντάνια με φρέσκα πράσινα φρούτα όπως το μήλο και το αχλάδι, εσπεριδοειδή, ροδάκινο αλλά και αιθέριες νότες λευκών λουλουδιών. Στο στόμα είναι σχετικά πλούσιο με οξύτητα που χαρίζει απίστευτη φρεσκάδα, οι γεύσεις των φρούτων κυριαρχούν, κάποιες απαλές νότες βανίλιας κάνουν την εμφάνιση τους ενώ η επίγευση του είναι μακρά. -
Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι 2018
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
11,50 € Φτάνει μέχρι 10,58 €Το Κτήμα Κοκοτού είναι ένα από τα πιο όμορφα κτήματα της χώρας με μία υπέροχη αυλή με πολύ ωραία θέα. Το ίδιο ‘όμορφα’ είναι και τα κρασιά που δημιουργούνται εκεί, με πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό το ζουμερό βαρελάτο Σαββατιανό. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 400 μέτρων και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει όχι μόνο για τον εξωτικό του χαρακτήρα αλλά και για την δροσιά του και τα πολύ όμορφα ενσωματωμένα στοιχεία δρυός. -
Amontillado Los Arcos
Ξηρός, Ήπιος, Palomino, Πιείτε το τώρα, 18,5% alc.
17,10 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοιΤο Amontillado υποβάλεται σε δύο διαδικασίες παλαίωσης : αρχικά βιολογική παλαίωση με την παρουσία του μύκητα “ flor” και μετέπειτα ωρίμανση μέσω οξειδωτικής παλαίωσης. Έχει ζήσει μέρος της ζωής του σαν Fino, το οποίο όμως στο στάδιο solera επέδειξε χαρακτηριστικά ιδιαίτερης δυναμικής κι έτσι ενισχύθηκε και πάλι αλκοολικά στο 17% δημιουργώντας ένα αφιλόξενο περιβάλλον για το flor. Ως αποτέλεσμα ο μύκητας ‘πεθαίνει’, το πέπλο προστασίας διαλύεται και το πάλαι ποτέ Fino συνεχίζει τη ζωή του ως Amontillado ωριμάζοντας οξειδωτικά μέχρι να καταλήξει στο μπουκάλι.